arelinho je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 9:39 am
Pompey je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 9:37 am
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 9:27 am
Pogledah izvjestaj, svaki prekid su oni nama pravili probleme.
Gol poslije peljanja Zakarica, pa onda opet oduzimamo loptu i opet je peljamo umjesto da se izbije lopta.
Al hajd, treba se pripremiti sad za derbi. Napasti moramo na Grbavici, bolje receno, trebamo biti odlucniji. Igramo kod kuce, derbi jest derbi, ali bolja smo ekipa. Mi s ta 3 boda njih skoro pa otpisujemo od borbe za titulu i onda nam ostane samo Zrinjski da se ganjamo.
Sretno svima koji idu na Grbavicu, ja ovaj put tekmu gledam od kuce. Bio sam na svim domacim tekmama, ali jednostavno na derbi mi se neda otici, ohladio sam totalno.
Sretno jos jednom i pazite se.
A sto ba neces na derbi, grehota Boga mi. Pa ZELJO igra...
Ne bih ni ja išao na derbi nakon 11 vezanih poraza koje smo prekinuli pobjedom juče. I ja razmišljam da li ću ići ili ne.
Nije stvar u tome majstore. Nikakve veze nema s tim sto ti govoris, ne znam ni sto bi bilo.
Moram kuci imam nekog posla, mada sve se to moze odgoditi pa to nije odlucujuci faktor, ali i od prije sam razmisljao da li otici ili ne, pa sad kad je ispalo to ovako onda sam odlucio da odem kuci. Jednostavno, ne mogu da objasnim na najbolji nacin, ali fudbalski to uvijek bude najgora tekma. Evo upravo ovo sto napisase kolege.
@Hadzija, i mene bi odvuklo kad bi ostao u Sarajevu, pa je dobro sto ipak idem kuci
@ChWilla, nije ni to razlog, jer imam i kartu i clansku, svakako se ja ne bi peglao.
Mada svaki derbi sto nisam prisustvovao mi smo dobili, pa hocu da dobijemo i ovaj