Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 9:19 pm

Slavko je covjek od rezultata i on je obecao europu kad je dosao ocito je izborio, malo i njemu treba da se navikne na Zelju i da je ovdje permanentno napadati na svim frontovima sve sto se moze. A isto tako i nama da se mi necemo nagledati fudbala jer kod njega cilj opravdava sredstvo.
Nije sramotno izgubiti sta vise sasvim normalno u sportu, mali je problem to sto niko od nas ne zeli da gleda utakmice kao nasa dva zadnja gostovanja.
Sacekati kraj sezone i prije svega iducu kada vidimo transfere i sa kakvim sastavom ulazimo u istu, a prije svega kako cemo stajati na terenu i igrati.
Tek tad ce se moci suditi Slavku, on je preuzeo vruc kesten i dobro se izborio s njim, dosao je do izvora i steta, a i bolno bi bilo ne napiti se vode sa istog na kraju.
Sto se tice umora to je klasicni izgovor tipa onog skolskog sve sam naucio osim tog pitanja.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Hadzijalagic je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:17 pm
ChWilla je napisao/la:real i barselona kukavički izašli da izgube :kafa:
Ma jok bili umorni jer ne rotiraju igrace..
onako su mogli i bez mesija, nejmara i suareza :kafa:
gradi željo boli te *****

Morzhy
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:09 pm
Morzhy je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:06 pm
A najjača mi je priča o umoru...kakav crni umor, pa nisu rudari koji rekreativno igraju fudbal, spremni su oni za ovo, svakako malo malo pa neka pauza. Treba dobiti derbi, a ovaj Široki možemo natrpati kako hoćemo u revanšu. Slavko je čovjek kojem je apsolutno svaki potez koji je izveo bio uspješan, stvarno ne znam šta više čovjek treba da uradi da vas uvjeri kako je pravi čovjek za nas? Čvrsto sam ubijeđen da je on u svojim kalkulacijama imao minimalni poraz danas uz još minimalniju potrošnju energije igrača pred derbi i da itekako postoji plan za takvu situaciju u revanšu. Čovjek je prekucao bh fudbal, prosto mi nije jasno kako to ne vidite...čast izuzecima naravno.
Umor nam je postala polazna osnova za sve rasprave, ko da kopaju od jutra do mraka :lol:

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:23 pm

Sve vrli sportisti, nisu potrcali od tjelesnog u srednjoj :kafa:

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:24 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Igram termine jednom sedmicno i nisam umoran :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:25 pm

lose izdanje... ali kad pogledas da imas jos revans sve je moguce... znaci, nema predaje... bolje da lose odigramo ovde nego da izgubimo 3 boda protiv krupe ili radnika... ja sam optimista...
100/94/37/34 - i to je to!

sergejevic

Neko gubi na Allianz i Juventus areni u MihKenu i Torinu , a neko na Pecari u Listici. :kafa: :kafa: :kafa:

Morzhy
Kontakt:

Sve ispod 3 razlike u revanšu je neuspjeh i sramota, ovaj Široki je stvarno rinaka

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Kako misle nema prodaje karti na dan utakmice???
Naredba mupa.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:26 pm

Igrace Krupe nisu pucali grcevi zbog srijede-subote vec sto su u tekmi protiv nas pretrcali kao za tri utakmice. Motiv sto su to radili mi nije poznat ali me ne bi iznenadilo da su bili premirani od nekog od konkurenata. Uglavnom bili se nalozili i trcali kao da se oni za prvaka bore.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri apr 12, 2017 9:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salle86
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:27 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:13 pm
Nije umor problem. Usli smo u utakmicu sa najjacim sastavom, ali komotno mogu reci sa 50% snage. Igralo se onoliko koliko je potrebno da su svi u subotu spremni, pa ako sta uspijemo uspijemo i to je to.
Igrac koji trenira svaki dan ne moze biti umoran od pocetka do kraja meca, a tako smo danas izgledali.
Hajde da se kladimo da cemo u subotu pucati od snage. Regenerisat cemo se? Tesko, nego uopste nismo umorni, kup je uzet kao rezerva tako se i igralo.
Moje misljenje, i kraj price.
Konačno i tvoj jedan normalan post :)

Odlično viđenje meča ali i cjelokupne situacije.
Bitka je izgubljena ali rat i dalje traje. A mi imamo realne šanse da izađemo kao pobjednici na kraju parade
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:27 pm

sri apr 12, 2017 9:24 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Igram termine jednom sedmicno i nisam umoran :kafa:
Gdje ces biti umoran, ne kopas kanal :kafa:

fcz
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:28 pm

Fakat jebote, koliko se taj nas umor, odnosno njihova svjezina potencira rekao bi covjek da su nasi radili mjesec dana u gulagu a ove iz Sirokog za to vrijeme na Bahamima crnkinje hladile palminim listovima.

Muda i volja, to je danas presudilo i kraj price. Za derbi nek nadju motivaciju kako znaju, nek izadju spremni da ih zive pojedu i siguran sam da cemo im yebati majku.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Naredba mupa.
čuj naredba MUPa, pa nek narede onda da nema nikog. Neće bit 7k ljudi maksimalno.
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:32 pm

cikazubo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Naredba mupa.
Boze sacuvaj...
Dosta raje koja je htjela doci nije iz Sa. Sad ce pojedini nakupovati jos ulaznica i bogato se okoristiti na dan utakmice sa prodajom istih. Jebeni MUP, mrezu stavili na istok, sad zabranili prodaju na dan utakmice. Unistise derbi debili.

Uglavnom, onakav Siroki, koja je dosta ogranicena ekipa nas je ubila u svim segmentima. Na stranu njihova ogromna zelja, pored toga nista konkretno nisu uradili. Gol smo morali dati, ali nikakve zelje nije bilo, sa izmjenama se zakasnilo. Vidjet cemo sta ce biti u revansu, bit ce veoma tesko, gol smo morali dati. Bolje i 2-1 da smo izgubili nego ovo...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:33 pm

MUP je sjebao derbi... ***** ja i njih i njihova pravila. Čuj nema prodaje karata na dan utakmice. Kako misle da neko ko radi kupi kartu? Kako misle da neko ko ide u školu kupi kartu? Kako misle da neko ko misli doći iz drugog grada kupi kartu? Jel treba da čovjek dolazi dva puta? Ako bude 8 hiljada dobro je, još ako bude kiša.
Poserem se i na MUP i na pravila!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:34 pm

AsharaK je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Naredba mupa.
čuj naredba MUPa, pa nek narede onda da nema nikog. Neće bit 7k ljudi maksimalno.
Zbog loseg prilaza stadionu je to odluceno. Jer valja sad utopiti i nase na istok, i nas na Jug ako se bude preko istoka ulazilo a betonira se, a i uzeli su u obzir i kako kone ubacit na sjever. Po meni jako dobra odluka, ako nista smanjit ce guzve koliko toliko.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:35 pm

AsharaK je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:

Naredba mupa.
Zbog loseg prilaza stadionu je to odluceno. Jer valja sad utopiti i nase na istok, i nas na Jug ako se bude preko istoka ulazilo a betonira se, a i uzeli su u obzir i kako kone ubacit na sjever. Po meni jako dobra odluka, ako nista smanjit ce guzve koliko toliko.
u pravu si, bez gužvi. Ali i bez bruku raje koja je planirala doć taj dan u grad.
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:37 pm

AsharaK je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:35 pm
AsharaK je napisao/la:

u pravu si, bez gužvi. Ali i bez bruku raje koja je planirala doć taj dan u grad.
To je problem. Kako ce podruznice i ovi ostali sto dolaze neorganizovano sa strane uzeti to je belaj. Podruznice ce se snaci nekako, ali potencijalno gubimo 500 ljudi privatno sto dolaze sa strane radi ovoga.. Yebiga svaka odluka ima dvije strane, tako i ova.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vipla1921
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:38 pm

Slavko je do sad uradio odličan posao, po meni bojim se da ce usrat sve na kraju zbog ne rotiranja al haj valjda on zna bolje od većine nas. Derbi se uništava od strane mupa.. Ne treba na ovo ostati nijem, oni da određuju kad ce se karte kupovati hahahahah.. Imam godišnju, ali sta rade idioti jebe.ni iz mupa...
Zadnja izmjena: Vipla1921, dana/u sri apr 12, 2017 9:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava