Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Bosanski lonac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 27, 2017 10:27 pm

I da, na jugu ima i nas dosta koji nismo đaci i studenti. A bogami ni penzioneri.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

tu i tamo
Kontakt:

pon mar 27, 2017 10:28 pm

Valter je napisao/la:
pon mar 27, 2017 10:01 pm
reks1 je napisao/la:
pon mar 27, 2017 9:17 pm
Pa nisam siguran da je princip kupovine visegodisnjih ulaznica po sistemu koji je uradjen kod izgradnje istokaq moguc i na juznoj tribini.Populacija koja cini taj navijacki kop je mladja i vjerovatno bas ne pucaju od viska love.Znam da je nekih 500 km npr mala cifra kad se podijeli na broj utakmica..I jasno je da ne mozes potencijalno za te pare nigdje gledati toliki broj utakmica voljenog tima.Znaci po principu Ulozeno Dobiveno to je super.Ali bojim se da iz prazne ne puca.Djaba sto srce hoce kad kokuzluk udara na sve strane.Naravno sve pod pretrpotstavkom da potencijalni kupci te neke juzne visegodisnje jesu i bice stvarni dio navijackle grupe.Samo naglas razmisljam da je mozda princip koji je uveden kad je bila akcija za evropsku Grbavicu blizi plateznoj moci potencijalne navijacke grupe,uz naravno novi juzni plavi zid
Evo i na ovom videu se ponovi da ide jug ,pretpotstavljam pokriven a teren na kraju
U potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.
Nisam razmisljao o ovome do sad, ali mislim da je prava stvar!
Recimo meni je malo falilo da kupim ovu desetogodisnju za istok, ali sam odustao od nje...
Sada ce da se pravi Jug i ja bih zelio ucestvovati ukoliko bude nesto zvanicno.
Da ne ostane sve na onoj uplati za stolicu za europsku Grbavicu.

Sad malo je tesko jer smo vec potrosili inpiraciju na one zahvalnice(koja mi stoji uokvirena) i zid gdje su ispisana imena... Na kraju krajeva i promocija kupaca karti na Fb, ljudi su se tu primili,
mislim na one kojima je bio potreban dodatni motiv.

Jug treba neku novu ideju kojom treba agresivno krenuti!
Svi znaju sta Jug predstavlja, a o ljepoti stadiona ne treba ni pricati...

Ne znam tacno, ali sigurno da ima raje sa sjevera i sada vec istoka koji bi pomogli u gradnji juga.
Treba i to uzeti u obzir, 30KM , 50KM..100KM
Koliko ko moze.
Bila bi to opet dobra cifra, samo ako bi se uradila dobra akcija, nesto poput "kupi stolicu za europsku Grbavicu" samo nesto novo i organizovanije.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 27, 2017 10:34 pm

Hocu da vjerujem da cemo biti ponovo prijatno iznenadjeni modalitetom akcije koja ce ostaviti otvorena vrata svima koji zele i naravno koji budu u mogucnosti uzeti ucesca u projektu zvanom JUG
Jer svi mi koji iz bilo kojih razloga vise i ne stojimo na njemu smo potekli odatle u navijackom smislu
Istok je uklonio mentalnu barijeru, ko zna gdje je granica
5. - 7. Okt 1992.

Model1964

pon mar 27, 2017 10:34 pm

Bosanski lonac je napisao/la:
pon mar 27, 2017 10:27 pm
I da, na jugu ima i nas dosta koji nismo đaci i studenti. A bogami ni penzioneri.
Sve bi ja takve rastjero :D
Samo smetate :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Bosanski lonac
Kontakt:

pon mar 27, 2017 10:36 pm

Kako će biti lijepo kad se ponovo svi okupimo na istom mjestu. To i jeste poenta izgradnje juga. Povratak na mjesto odakle je sve počelo. Ne sumnjam da će mnogi sa sjevera ponovo ka svojoj iskonskoj tribini. Istok će biti više za porodične posjete.

reks1
Kontakt:

pon mar 27, 2017 10:46 pm

tu i tamo je napisao/la:
Valter je napisao/la:
reks1 je napisao/la:
pon mar 27, 2017 9:17 pm
Pa nisam siguran da je princip kupovine visegodisnjih ulaznica po sistemu koji je uradjen kod izgradnje istokaq moguc i na juznoj tribini.Populacija koja cini taj navijacki kop je mladja i vjerovatno bas ne pucaju od viska love.Znam da je nekih 500 km npr mala cifra kad se podijeli na broj utakmica..I jasno je da ne mozes potencijalno za te pare nigdje gledati toliki broj utakmica voljenog tima.Znaci po principu Ulozeno Dobiveno to je super.Ali bojim se da iz prazne ne puca.Djaba sto srce hoce kad kokuzluk udara na sve strane.Naravno sve pod pretrpotstavkom da potencijalni kupci te neke juzne visegodisnje jesu i bice stvarni dio navijackle grupe.Samo naglas razmisljam da je mozda princip koji je uveden kad je bila akcija za evropsku Grbavicu blizi plateznoj moci potencijalne navijacke grupe,uz naravno novi juzni plavi zid
Evo i na ovom videu se ponovi da ide jug ,pretpotstavljam pokriven a teren na kraju
U potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.
Recimo meni je malo falilo da kupim ovu desetogodisnju za istok, ali sam odustao od nje...

Sad malo je tesko jer smo vec potrosili inpiraciju na one zahvalnice(koja mi stoji uokvirena) i zid gdje su ispisana imena... Na kraju krajeva i promocija kupaca karti na Fb, ljudi su se tu primili,

Ne znam tacno, ali sigurno da ima raje sa sjevera i sada vec istoka koji bi pomogli u gradnji juga.
Koliko ko moze.
Bila bi to opet dobra cifra, samo ako bi se uradila dobra akcija, nesto poput "kupi stolicu za europsku Grbavicu" samo nesto novo i organizovanije.
Ja licno sam upravo najblizi ideji da svi mi koji smo sad na nekim drugim tribinama a opet svi na svoj nacin i u neko vrijeme prosli jug budemo dio te nove price,Bez realne potrebe za stolicom na jugu.Kako ono narod kaze .Sve u svoje vrijeme.I da taj neki generacijski juzni zid bi po meni imao pravu sve vremensku tezinu

Bosanski lonac
Kontakt:

pon mar 27, 2017 10:50 pm

reks1 je napisao/la:
pon mar 27, 2017 10:46 pm
tu i tamo je napisao/la:
Valter je napisao/la:

Koliko ko moze.
Ja licno sam upravo najblizi ideji da svi mi koji smo sad na nekim drugim tribinama a opet svi na svoj nacin i u neko vrijeme prosli jug budemo dio te nove price,Bez realne potrebe za stolicom na jugu.Kako ono narod kaze .Sve u svoje vrijeme.I da taj neki generacijski juzni zid bi po meni imao pravu sve vremensku tezinu
U potpunosti se slažem sa tom idejom.

Ajzea
Kontakt:

pon mar 27, 2017 10:53 pm

Hoce li biti raje u subotu, sta kontate?

Valter
Kontakt:

pon mar 27, 2017 10:54 pm

Ovi nasi "Streberi" uspjeli su u necemu sto je u danasnje vrijeme nevjerovatno, nazamislivo, a to je da im se VJERUJE. Stoga sto prije projekat i papiri i pocetak akcije, a nama u subotu preostaje da se stadionom ori " HOCEMO JUG, HOCEMO JUG".
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

1921.ba
Kontakt:

pon mar 27, 2017 10:58 pm

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

BHDragons
Kontakt:

pon mar 27, 2017 11:00 pm

Ljepotica :klanjase2:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

blueheart
Kontakt:

Već godinama idem na sjever, osim ponekog derbija kada odem na jug , ali imam namjeru ako Bog da da kupim jug, i neće mi trebati nikakva posebna stolica, jer sve su iste. Onako zamišljajuci jug visociji...neko je ovdje spominjao ideju da zapad i jug budu iste visine to bi tek bilo strasno dobro bar meni. Jug zaslužuje da bude poseban, ali i zapad jer smo svi vidjeli njega u plamenu. Samim tim bi i kapacitet bio veći sto ce biti potrebno makar nekoliko puta godišnje.
DRZAVA ZELJO

Ajzea
Kontakt:

Nestvarno..

tu i tamo
Kontakt:

pon mar 27, 2017 11:02 pm

Evo jedna ideja, koja ce naravno biti prihvacena :D

Posto smo vec potrosili prilike licnih promocija kroz donacije, te licnih sujeta i potreba da ostavimo traga, tj ko je htio da ucestvuje a da se zna njegovo ime ...to je vec uradio.

Za Jug treba otvoriti racun:
MANIJACI JUG - svi ko jedan!

Bez imena, bez gotovine, bez slika...
neka uplacuje koliko ko moze, i sitna lova od raje i krupna od uspjesnih Zeljovaca, sve na jedan racun...
Racun neka se objavljuje skupljena cifra 2 puta sedmicno da imamo mi o cemu pricati i hajcati.

Eto, a ko hoce sa se slika ima nacina, moze upatiti desetogodianju moze uplatiti na racun kluba uz sliku.

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 27, 2017 11:02 pm

Benzema doktoreee :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kontra_splita
Kontakt:

pon mar 27, 2017 11:05 pm

Hitno mi treba info od kada do kada radi fan shop? Hvala

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 27, 2017 11:06 pm

Ma prava stvar za Jug bi bila uplate desetogodisnjih ali ne na svoje ime vec na ime svakoga ko dodje taj dan u kop i tako generacijama. Logicno je da stariji niti imaju vise volje a ni kuveta sa nama da skacu, a dijelom su odijeljeni od ove akcije.
Znaci moze se uplatiti na neki racun novac a da taj dio tribine koji je "niciji" dobije neko ko ce biti i danas tu i za deset i za dvadeset godina ili bilo ko drugi sa generacije na generaciju.
I naravno za nas, ja se nadam da cu do kraja akcije novac skupiti, onaj ko zeli da je kupi sebi za narednih 10.godina da ima pravo na to.
Znaci dvije opcije su otvorene koje mogu svima pomoci.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SanMan
Kontakt:

pon mar 27, 2017 11:11 pm

1921.ba je napisao/la:
pon mar 27, 2017 10:58 pm
slika

https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... =3&theater
Ja za ovu prvu sliku pomislio joj što bi lijepo bilo da nam Grbavica ovakva bude.

storm_raider
Kontakt:

pon mar 27, 2017 11:12 pm

Da li je moguce da stadion ovako izgleda?? Nevjerovatno...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kontra_splita
Kontakt:

pon mar 27, 2017 11:13 pm

kontra_splita je napisao/la:
pon mar 27, 2017 11:05 pm
Hitno mi treba info od kada do kada radi fan shop? Hvala
Ako neko zna??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava