Nisam razmisljao o ovome do sad, ali mislim da je prava stvar!Valter je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:01 pmU potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 9:17 pmPa nisam siguran da je princip kupovine visegodisnjih ulaznica po sistemu koji je uradjen kod izgradnje istokaq moguc i na juznoj tribini.Populacija koja cini taj navijacki kop je mladja i vjerovatno bas ne pucaju od viska love.Znam da je nekih 500 km npr mala cifra kad se podijeli na broj utakmica..I jasno je da ne mozes potencijalno za te pare nigdje gledati toliki broj utakmica voljenog tima.Znaci po principu Ulozeno Dobiveno to je super.Ali bojim se da iz prazne ne puca.Djaba sto srce hoce kad kokuzluk udara na sve strane.Naravno sve pod pretrpotstavkom da potencijalni kupci te neke juzne visegodisnje jesu i bice stvarni dio navijackle grupe.Samo naglas razmisljam da je mozda princip koji je uveden kad je bila akcija za evropsku Grbavicu blizi plateznoj moci potencijalne navijacke grupe,uz naravno novi juzni plavi zid
Evo i na ovom videu se ponovi da ide jug ,pretpotstavljam pokriven a teren na kraju
Sve bi ja takve rastjeroBosanski lonac je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:27 pmI da, na jugu ima i nas dosta koji nismo đaci i studenti. A bogami ni penzioneri.
Ja licno sam upravo najblizi ideji da svi mi koji smo sad na nekim drugim tribinama a opet svi na svoj nacin i u neko vrijeme prosli jug budemo dio te nove price,Bez realne potrebe za stolicom na jugu.Kako ono narod kaze .Sve u svoje vrijeme.I da taj neki generacijski juzni zid bi po meni imao pravu sve vremensku tezinutu i tamo je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:28 pmNisam razmisljao o ovome do sad, ali mislim da je prava stvar!Valter je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:01 pmU potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 9:17 pmPa nisam siguran da je princip kupovine visegodisnjih ulaznica po sistemu koji je uradjen kod izgradnje istokaq moguc i na juznoj tribini.Populacija koja cini taj navijacki kop je mladja i vjerovatno bas ne pucaju od viska love.Znam da je nekih 500 km npr mala cifra kad se podijeli na broj utakmica..I jasno je da ne mozes potencijalno za te pare nigdje gledati toliki broj utakmica voljenog tima.Znaci po principu Ulozeno Dobiveno to je super.Ali bojim se da iz prazne ne puca.Djaba sto srce hoce kad kokuzluk udara na sve strane.Naravno sve pod pretrpotstavkom da potencijalni kupci te neke juzne visegodisnje jesu i bice stvarni dio navijackle grupe.Samo naglas razmisljam da je mozda princip koji je uveden kad je bila akcija za evropsku Grbavicu blizi plateznoj moci potencijalne navijacke grupe,uz naravno novi juzni plavi zid
Evo i na ovom videu se ponovi da ide jug ,pretpotstavljam pokriven a teren na kraju
Recimo meni je malo falilo da kupim ovu desetogodisnju za istok, ali sam odustao od nje...
Sada ce da se pravi Jug i ja bih zelio ucestvovati ukoliko bude nesto zvanicno.
Da ne ostane sve na onoj uplati za stolicu za europsku Grbavicu.
Sad malo je tesko jer smo vec potrosili inpiraciju na one zahvalnice(koja mi stoji uokvirena) i zid gdje su ispisana imena... Na kraju krajeva i promocija kupaca karti na Fb, ljudi su se tu primili,
mislim na one kojima je bio potreban dodatni motiv.
Jug treba neku novu ideju kojom treba agresivno krenuti!
Svi znaju sta Jug predstavlja, a o ljepoti stadiona ne treba ni pricati...
Ne znam tacno, ali sigurno da ima raje sa sjevera i sada vec istoka koji bi pomogli u gradnji juga.
Treba i to uzeti u obzir, 30KM , 50KM..100KM
Koliko ko moze.
Bila bi to opet dobra cifra, samo ako bi se uradila dobra akcija, nesto poput "kupi stolicu za europsku Grbavicu" samo nesto novo i organizovanije.
U potpunosti se slažem sa tom idejom.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:46 pmJa licno sam upravo najblizi ideji da svi mi koji smo sad na nekim drugim tribinama a opet svi na svoj nacin i u neko vrijeme prosli jug budemo dio te nove price,Bez realne potrebe za stolicom na jugu.Kako ono narod kaze .Sve u svoje vrijeme.I da taj neki generacijski juzni zid bi po meni imao pravu sve vremensku tezinutu i tamo je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:28 pmNisam razmisljao o ovome do sad, ali mislim da je prava stvar!Valter je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:01 pm
U potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.
Recimo meni je malo falilo da kupim ovu desetogodisnju za istok, ali sam odustao od nje...
Sada ce da se pravi Jug i ja bih zelio ucestvovati ukoliko bude nesto zvanicno.
Da ne ostane sve na onoj uplati za stolicu za europsku Grbavicu.
Sad malo je tesko jer smo vec potrosili inpiraciju na one zahvalnice(koja mi stoji uokvirena) i zid gdje su ispisana imena... Na kraju krajeva i promocija kupaca karti na Fb, ljudi su se tu primili,
mislim na one kojima je bio potreban dodatni motiv.
Jug treba neku novu ideju kojom treba agresivno krenuti!
Svi znaju sta Jug predstavlja, a o ljepoti stadiona ne treba ni pricati...
Ne znam tacno, ali sigurno da ima raje sa sjevera i sada vec istoka koji bi pomogli u gradnji juga.
Treba i to uzeti u obzir, 30KM , 50KM..100KM
Koliko ko moze.
Bila bi to opet dobra cifra, samo ako bi se uradila dobra akcija, nesto poput "kupi stolicu za europsku Grbavicu" samo nesto novo i organizovanije.
Ja za ovu prvu sliku pomislio joj što bi lijepo bilo da nam Grbavica ovakva bude.1921.ba je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:58 pm
https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... =3&theater
Ako neko zna??kontra_splita je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:05 pmHitno mi treba info od kada do kada radi fan shop? Hvala