A ni Dzenisa ne treba otpisivati jos. Sad ce i te utakmice u21 reprezentacije pa cemo ih vidit. Nemaju neku veliku konkurenciju na svojim pozicijama pa mogu ocekivati minute...
A ni Dzenisa ne treba otpisivati jos. Sad ce i te utakmice u21 reprezentacije pa cemo ih vidit. Nemaju neku veliku konkurenciju na svojim pozicijama pa mogu ocekivati minute...
To je pravi put uspjeha Zelje.. Minimum 3-4 nasa igraca u prvih 11, ili igraca koji su dosli mladi pa sada igraju..
Napisah ja neku noć da nam treba Box to Box igrač (u prijevodu na našem igrač od šesnaesterca do šesnaesterca) igrač koji će povući kad treba, ne mora biti neki extra tehničar samo da bude jak brz s dobrim korakom (crnacBrkoo je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 7:56 pmJesam li ja jedini koji misli da nam treba na ljeto kvalitetan, moderan centralni veznjak za kojeg necu prije utakmice strahovati jel ustao na pravu nogu, jel raspolozen ili nije itd, a ne Dado Sadikovic i takvi tipovi koji su imali sansu i koji su je prokockali. Uz tu zvijer u vezi poceti davati i Zericu znacajniju minutazu jer je mali talentovan..
U prevodu treba nam igrac kao sto je to bio Amir, ali takav se nece jos dugo pojaviti...Jaozinho22 je napisao/la:Napisah ja neku noć da nam treba Box to Box igrač (u prijevodu na našem igrač od šesnaesterca do šesnaesterca) igrač koji će povući kad treba, ne mora biti neki extra tehničar samo da bude jak brz s dobrim korakom (crnacBrkoo je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 7:56 pmJesam li ja jedini koji misli da nam treba na ljeto kvalitetan, moderan centralni veznjak za kojeg necu prije utakmice strahovati jel ustao na pravu nogu, jel raspolozen ili nije itd, a ne Dado Sadikovic i takvi tipovi koji su imali sansu i koji su je prokockali. Uz tu zvijer u vezi poceti davati i Zericu znacajniju minutazu jer je mali talentovan..)
Mozda mali Sabanadzovic u buducnosti.. Jutros je trenirao sa prvim timom..BlwD je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:16 pmU prevodu treba nam igrac kao sto je to bio Amir, ali takav se nece jos dugo pojaviti...Jaozinho22 je napisao/la:Napisah ja neku noć da nam treba Box to Box igrač (u prijevodu na našem igrač od šesnaesterca do šesnaesterca) igrač koji će povući kad treba, ne mora biti neki extra tehničar samo da bude jak brz s dobrim korakom (crnacBrkoo je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 7:56 pmJesam li ja jedini koji misli da nam treba na ljeto kvalitetan, moderan centralni veznjak za kojeg necu prije utakmice strahovati jel ustao na pravu nogu, jel raspolozen ili nije itd, a ne Dado Sadikovic i takvi tipovi koji su imali sansu i koji su je prokockali. Uz tu zvijer u vezi poceti davati i Zericu znacajniju minutazu jer je mali talentovan..)
![]()
Te posudbe bi bile odlično, ali neki igrači to ne žele da idu u federalnu .Brkoo je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:17 pmTaj Zeljo B ima i svojih mana. Koliko sam ja shvatio kad bi ga oformili krenuli bi od najnizeg ranga. Zamislite samo da smo Beganovica poslali da igra sa zadnjim amaterima koji ne mogu potrcat kako treba deset minuta. Za mene je mnogo bolja opcija slati nase igrace u ekipe tipa Vitez, Metalege itd. da igraju protiv "normalnih" protivnika gdje mogu napredovati. Obavezno ubaciti klauzule da mora "redovno" igrati(ako nema odredjen broj minuta ta ekipa kod koje je igrac nam placa kaznu zbog toga) i da ne moze igrati protiv nas. Ako se pokaze i dokaze u toj ekipi onda mu se pruzi sansa i kod nas..
Odlicna informacijaHadzijalagic je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:19 pmMozda mali Sabanadzovic u buducnosti.. Jutros je trenirao sa prvim timom..BlwD je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:16 pmU prevodu treba nam igrac kao sto je to bio Amir, ali takav se nece jos dugo pojaviti...Jaozinho22 je napisao/la:
Napisah ja neku noć da nam treba Box to Box igrač (u prijevodu na našem igrač od šesnaesterca do šesnaesterca) igrač koji će povući kad treba, ne mora biti neki extra tehničar samo da bude jak brz s dobrim korakom (crnac)
![]()
nažalost najveća mana u ovom trenutku je cijena koštanja još jednog tima. ako bi već imao taj tim on bi morao imati bar 22-23 igrača. znaš šta je to, makar svi igrali za minimalac.Brkoo je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:17 pmTaj Zeljo B ima i svojih mana. Koliko sam ja shvatio kad bi ga oformili krenuli bi od najnizeg ranga. Zamislite samo da smo Beganovica poslali da igra sa zadnjim amaterima koji ne mogu potrcat kako treba deset minuta. Za mene je mnogo bolja opcija slati nase igrace u ekipe tipa Vitez, Metalege itd. da igraju protiv "normalnih" protivnika gdje mogu napredovati. Obavezno ubaciti klauzule da mora "redovno" igrati(ako nema odredjen broj minuta ta ekipa kod koje je igrac nam placa kaznu zbog toga) i da ne moze igrati protiv nas. Ako se pokaze i dokaze u toj ekipi onda mu se pruzi sansa i kod nas..
Da, na njega sam skroz i zaboravio...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:19 pmMozda mali Sabanadzovic u buducnosti.. Jutros je trenirao sa prvim timom..BlwD je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:16 pmU prevodu treba nam igrac kao sto je to bio Amir, ali takav se nece jos dugo pojaviti...Jaozinho22 je napisao/la:
Napisah ja neku noć da nam treba Box to Box igrač (u prijevodu na našem igrač od šesnaesterca do šesnaesterca) igrač koji će povući kad treba, ne mora biti neki extra tehničar samo da bude jak brz s dobrim korakom (crnac)
![]()
Upravo to, igrac koji ce ubrzati protok lopte, koji je nece cariniti itd. Zamisli da sad u ekipi imamo Hadziahmetovica jos vise bi bili dominantniji i brzi u svakom smislu. Cim povuce loptu odmah otvori prostor saigracima. Svi nasi veznjaci su dizelasi, previse sporu vezu imamo i to ce nam biti problem u evropskim utakmicama. Za nasu ligu je to solidno i jos uvijek prolazi ali za evropu lose..Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:12 pmNapisah ja neku noć da nam treba Box to Box igrač (u prijevodu na našem igrač od šesnaesterca do šesnaesterca) igrač koji će povući kad treba, ne mora biti neki extra tehničar samo da bude jak brz s dobrim korakom (crnacBrkoo je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 7:56 pmJesam li ja jedini koji misli da nam treba na ljeto kvalitetan, moderan centralni veznjak za kojeg necu prije utakmice strahovati jel ustao na pravu nogu, jel raspolozen ili nije itd, a ne Dado Sadikovic i takvi tipovi koji su imali sansu i koji su je prokockali. Uz tu zvijer u vezi poceti davati i Zericu znacajniju minutazu jer je mali talentovan..)
Ne može ni Dženis pa štaBrkoo je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 8:17 pmTaj Zeljo B ima i svojih mana. Koliko sam ja shvatio kad bi ga oformili krenuli bi od najnizeg ranga. Zamislite samo da smo Beganovica poslali da igra sa zadnjim amaterima koji ne mogu potrcat kako treba deset minuta. Za mene je mnogo bolja opcija slati nase igrace u ekipe tipa Vitez, Metalege itd. da igraju protiv "normalnih" protivnika gdje mogu napredovati. Obavezno ubaciti klauzule da mora "redovno" igrati(ako nema odredjen broj minuta ta ekipa kod koje je igrac nam placa kaznu zbog toga) i da ne moze igrati protiv nas. Ako se pokaze i dokaze u toj ekipi onda mu se pruzi sansa i kod nas..
https://youtu.be/i2EQMuka5_oLeon_Professional je napisao/la:Ma Amir kad je povuce i spusti se nisko i kao tinejdjer je izgledao kao Pirlo..
Sjecam se kako igramo ocajno i molis da udje "onaj" mali da pocnes nesto igrati i biti ozbiljniji