Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 16, 2017 12:38 am

Krupa će napraviti cjenovnik za Ligu 6, ljudi se plasirali u Ligu za prvaka, Starčević govori da im je drago što su obezbijedili opstanak.

Osnovni paket - Rezultat 0-1 i međusobne pohvale između ekipa = 20 hiljada KM
Paket 1 - Rezultat 0-2 i izjava da je protivnik vjerovatno najjača ekipa u BiH = 22 hiljade KM
Paket 2 - Rezultat 0-3 i čestitke i zahvale protivniku na tome što su naučili neke nove elemente fudbalske igre = 25 hiljada KM
Premium paket - Rezultat 0-4 i više, na kraju utakmice Starčević prilazi protivničkom treneru i traži autogram, dok igrači Krupe mole za dres sa potpisom = 35 hiljada KM

:D Sve situacije su izmišljene i nemaju veze sa stvarnim događajima. :D

LARSSON
Kontakt:

čet mar 16, 2017 12:40 am

igla je napisao/la:
čet mar 16, 2017 12:38 am
Krupa će napraviti cjenovnik za Ligu 6, ljudi se plasirali u Ligu za prvaka, Starčević govori da im je drago što su obezbijedili opstanak.

Osnovni paket - Rezultat 0-1 i međusobne pohvale između ekipa = 20 hiljada KM
Paket 1 - Rezultat 0-2 i izjava da je protivnik vjerovatno najjača ekipa u BiH = 22 hiljade KM
Paket 2 - Rezultat 0-3 i čestitke i zahvale protivniku na tome što su naučili neke nove elemente fudbalske igre = 25 hiljada KM
Premium paket - Rezultat 0-4 i više, na kraju utakmice Starčević prilazi protivničkom treneru i traži autogram, dok igrači Krupe mole za dres sa potpisom = 35 hiljada KM

:D Sve situacije su izmišljene i nemaju veze sa stvarnim događajima. :D
Ima li kakav paket da nestane struje slučajno ? :kafa:

Pinkii
Kontakt:

čet mar 16, 2017 12:41 am

Paket da nestane struje i gratis dobijes Mujica za sudiju.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

čet mar 16, 2017 12:43 am

Ono sto smo danas u par navrata uradili me impresioniralo. Igraci su se kretali, zamislite, bez lopte sto je u par situacija i kreiralo sanse. Takodjer, igra na jedan dodir i dupli pasovi su izbacivali komplet odbranu Radnika, bukvalno. Tome moramo teziti sto vise jer se u malo poteza uspije ono sto konstantno pokusavas peglanjem lopte, doci do gola i uci u sansu a da protivnik pri tome ne zna sta ga je snaslo.
Prelijepo smo igrali, da smo samo malo prisebniji bili te da Bog nije gledao na Radnik kao da ih je On licno poslao na zemlju, mi bi ih demolirali danas.

Sinisa standardno..
Stanic, kapa dole !
Kerla i Bogicevic... Sta reci, Kerlu ce Obradovic sanjati a Bogicevic igra isuvise inteligentno. Valjda je do knjiga...
Zeba - ne postoje rijeci kojima se moze opisati znanje koje on u nogama ima. Mislim da nikad sa vise zara nije igrao, cak i u prethodnim utakmicama. Vidjeti Zebu da se vraca po loptu do naseg sesnaesterca, uklizava, zuji.. Nesto novo, definitivno.
Ugljesa i Jovan - danas u paru odlicni, drugi ukljucio svoj "Zidan mod". Ugljesa joj takodjer sve zna, imao par odlicnih poteza, pametnih faulova i presjecenih lopti. Predribla dvojicu igraca, pobjeze mu lopta do igraca Radnika, ganjao ga dok je nismo vratili. E, tako nastavi !
Musa - a nije normalan.. Klasa za ovu ligu, ako cemo suditi po ovoj utakmici. Njegova brzina zlata vrijedi, a karijeru neka gradi na krilu, pametnije bi mu bilo.
Branka - odradio svoj dio posla. Bravo, GOSPODINE !
Stevanovic - standardno, odlican !
Bekric - imao par besmislenih poteza, a onda sve to opravdao onim fantasticnim golom.

Sta me jos dojmilo danas su sutevi izvan sesnaesterca. Nastavite sa ovom praksom, molim vas !

kremenko

čet mar 16, 2017 12:45 am

A paket gdje Starcevic kaze da su izgubili od najbolje ekipe u zemlji i buduceg prvaka :kafa:
Hajde ti to ponovo razradi.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

salle86
Kontakt:

čet mar 16, 2017 12:47 am

E danas sam se samo 2 puta iznervirao...jednom zbog konja Jakupovića i jednom zbog pomoćnika :)
ŽELJO idealan.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kremenko

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 16, 2017 12:48 am

19adi21 je napisao/la:
sri mar 15, 2017 11:37 pm
drtooth je napisao/la:
sri mar 15, 2017 11:33 pm
psihopata je napisao/la:
je li to suplja ili fakat?za 45 dana?
Fakat... samo da budu repa spremne i ima da nikne k'o gljiva!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
pocrkace nam komsije
Nece biti poslovnih na Jugu,nema sminkanja,puno salovanja. Samo lijevaj beton :karanje:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 16, 2017 1:03 am

damirfile je napisao/la:
sri mar 15, 2017 10:07 pm
Gdje ga radnik iskopa pa dovede u svoje redove.
Msm da je dosao iz druge Hrvatske, ali je prosao Splitsku skolu.

Sta reci o tekmi a da niste rekli. Svi su odigrali na nivou, msm da nije bilo loseg igraca.
Musa brat samo centrira, ali ne mozemo mu ni uzeti za zlo jer ipak je centrirao svojom slabijom nogom. :D
Gdje je onaj kolega sto napisa da nece Musa na krilo :kafa:

Sjajno, ali bojim se da li mozemo povezati dvije ovakve tekme. Pogotovo sto ova sad u subotu nece biti ista kao ova.
Radnik se opekao danas, a jos i liga, ici ce oni na bunker i cuvanje svog gola.
Ja ocekujem dosta tezu tekm, jer protiv bunkera je tesko igrati, pogotovo protiv malo "jacih" ekipa. Kad bi onu silinu s pocetka odmah pretvorili u gol to bi valjalo. Nadam se da hocemo, jer ubijamo sve ekipe na otvaranju, moramo nekad i zabiti u prvih 25 min. :D

igla
Kontakt:

čet mar 16, 2017 1:05 am

Ma u subotu može i iz najveće moguće patnje 1-0 :) MORAMO UZETI!

MrRiccoli
Kontakt:

čet mar 16, 2017 1:18 am

Ja u subotu ocekujem dosta tezu utakmicu i radujem se pauzi da se igraci dobro odmore jer fkt ovaj tempo je ubitacan.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 16, 2017 1:18 am

slika

Dominacija, jos da je vidjeti na kraju kako izgleda statistika.
Ali nemojmo da danas budemo prvaci svemira a sutra da padamo u ocaj i tjeramo sve redom.. Sabura, nije ovo losa ekipa, ali ne mozemo ni sve ovako derati..

Onaj Milosevic izgleda kao pravi gospodin. Nije imao nekih ispada i glupog ponasanja kao treneri ala Husref itd.. Cak progovori s LEndrom i Zakom na zagrijavanju. Zeljkovica tjera nazad da izvede aut sa pravog mjesta. Svaka mu cast, ostavio je dobar dojam na mene, ali Slavko spusti svima s izjavom da nije Radnik los vec da smo mi dobri :D

LARSSON
Kontakt:

čet mar 16, 2017 1:25 am

Kad Slavko zamjeni Mešu, dolazi nam Milošević, i tako vrtimo samo :lol:

barbarez
Kontakt:

čet mar 16, 2017 1:27 am

Ja podugo nisam gledao leprsavijeg Zelju i totalno moderan fudbal kao danas. Igra je isla tecno i brzo, na prvu bez mnogo peglanja, bilo je jao lijepe kombinatorike, ubojita krila, pokretna sredina. Sve je izgledalo jako lijepo. Ima tu prostora za napredak, pogotovo u realizaciji. Ali ova tekma je ocito pokazatelj, da nadolazimo i da su ove prve bile bitne samo rezultatski, jer su za igrati najteze, i da se probije psihicka barijera.
Uopste nije potrebno analizirati igrace pojednacno, jer su igrali dosta komapktno,ozbiljno timski. Realizacija ce sigurnono doci, kad imas ovakvu igru. Cinjenica je da nas muce 1 na 1 situacije, ali polako.
Danas nas je Musa odusevio, i zaista je bio pun pogodak, mogao bi Zakaric, ostat "Zakovaric" na klupu. Ono sto me odusevilo, bio je zaista opasan ko metak, igra prvu i pametno. Ali jedan detalj mi je zapao za oko. Krenuli on i Stana naprijed, i on kad je vidio da ode Stana, osta nazad, da ispostuje, sto je ovaj napustio svoju poziciju. Sto u jeku napada, kod nas niko ne pokaze takvu disciplinu.Banalna stvar, ali lijep pokazatelj dobre organizacije igre. Zato kazem, bas smo izgledali timski mocno, i organizovano. Prava masinerija ce ovo biti u ligi za prvaka. Jako lijepo Zeljo hvala vam.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u čet mar 16, 2017 1:29 am, ukupno mijenjano 1 put.

dimitrijevic

čet mar 16, 2017 1:27 am

Da i ja nesto kazem vezano za utakmicu.
Lijep dan na Grbavici i pristojna posjeta s obzirom na termin. Pribojavao sam se ove utakmice, ali na kraju smo je uzeli rutinski. Ne treba sad svrsavati i padati u euforiju jer ima jos puno igre medjutim mora se istaci da je ovo nasa najbolja partija ovog proljeca i najbolja utakmica Petrovica na Grbavici.
Ponovo odlicni Bogicevic i Zeba. Kakva nam je liga oni najbolji igraci, ali hajde :D desna strana standardno, Nikolic odlican bez obzira na gol. Puno trci, spusta lopte jednostavno je skolovan igrac i zasluzuje ovako ponekad i poceti. Ako bi Blagojevic i Radinovic igrali kao danas mi bismo duplu uzeli. Zao mi Markovica valjda se oporavi do subote jer nema Blagog koji je danas bio odlican. Dimenzija vise za ovu nasu ligu kad igra u formi, a odavno nije :D e sad lijeva strana, ovo je danas puno bolje izgledalo s dva neprirodna igraca na tim pozicijama. Sto je to tako? Meni se ucinilo da ovi puno vise zele igrati, nema grca, straha, manjka samopuzdanja, Musa je u prvih 20 minuta deset puta protrcao i centrirao uglavnom nakaradno, ali je za razliku od Zakarica unosio zivost, nemir, te rasteretio i drugu stranu koja tek onda dobije na znacaju. Stanic takodjer dosta konkretniji od Stojanovica. Moras igrati naprijed i sa srcem kad si u Zelji, kad te gleda 3,5,10 hiljada ljudi. Ne mozes njih folirat,vracat nazad i ne uzimati odgovornost na sebe i to je sva poenta. Ocekujem ja Stojanovica i Zakaru sad u subotu, ali u punom boljem izdanju akoBogda.
Sto se tice Radnika. Slavko je sve objasnio izjavom. Oni su opasni po meni, igraju fudbal i to se najbolje vidjelo u drugom poluvremenu kada su drzali loptu. Celo,Stojanovic je pravi igrac kao i Obradovic, sreca mrtvac Okic slabo igra. Falila su im dva lijeva beka(Ostojic i Zlatkovic), Kosoric, Peco je rovit. Ako se oni vracaju bice teze u subotu. U svakom slucaju ovo danas je pravi poziv za 7 000+ u subotu. Volim te Zeljo !
Mirza Rascic !

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 16, 2017 1:33 am

Odgledam snimak i fakat se uvjerim da danas nije bilo nikakve ama ni sitne greske.
Jednostavno sjajno :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

chile
Kontakt:

čet mar 16, 2017 1:42 am

Navikao sam na izvjestaje ekipe sa 1921tv pogledati i tacno mi fale, veceras ih nema nesto. Nekako udjes u kolotecinu i kad nesto zafali kao da nismo ni igrali a partija odigrana kakvu smo svi vec dugo prizeljkivali.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Jaozinho22

čet mar 16, 2017 1:42 am

@Leon i ekipa,vi nahvaliste ovog Domagoja Franića kao da je Pique,pogledajte prvu utakmicu u Bijeljini.Kod prvog gola Miro prošao pored njega kao da ne postoji a kod drugog Lendrić mu pobjegao nakon kornera. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

D.B.Cooper

čet mar 16, 2017 1:58 am

Sta je ovo nigdje izvjestaja kao da smo igrali u Bijeljini a ne u Sarajevu ...

fcz
Kontakt:

čet mar 16, 2017 2:24 am

Eh, ovo je Zeljo. Naravno da ne treba padati u euforiju nakon jedne dobre utakmice, ali se mora reci da je ova danas bila dobra, bas dobra. Odlicna. Nevjerovatan skok u odnosu na ove prethodne cetiri u kojima smo imali problem da uspostavimo dominaciju i da kreiramo sanse. Danas smo bukvalno gospodarili terenom, redali sanse kao na traci i samo je cudo spasilo Radnik od potopa.

Posjeta vrlo pristojna, nekih 3500-4000 raje u uzasnom terminu je skroz zadovoljavajuce.

Veca - Kao sto neko negdje danas napisa, njemu trebamo poceti naplacivati kartu, momak nista ne radi. :D
Sinisa - Nije nepogresiv ali je ebeni lav, imam mnogo povjerenja u njega. Danas potpuno na svom nivou.
Stanic - Prakticno bez greske, osim onog glupog kartona. Iznenadjujuce zrela partija za njega.
Kerla - Za mene definitivno manje siguran dio stoperskog para, predaja lopte posebno skripi.
Bogicevic - Volio ga neko ili ne, nacitani i sa svojih 86 godina spada u sami vrh stopera ove lige. Maestralan danas.
Markovic - Standardno dobar do povrede, iskreno se nadam da ce sto prije na teren.
Blagojevic - Vidis Blagi kako moze, ovo sad ocekujemo od tebe svaku utakmicu. Trkacki premocan, tehnicki skroz u elementu, cak mi se cini da je bio i neuobicajeno aktivan u zavrsnicama napada.
Miro - Nesto suzdrzaniji nego inace, ali daleko od toga da se nije istakao i bio jedan od boljih.
Musa - Prva prava minutaza i u potpunosti je opravdao povjerenje. Hajd sto zuji, ali meni je i taj centarsut koji svi manje vise kude izgledao jako dobro. Imao je sigurno 4-5 dobrih i jako upotrebljivih, e sad drugi je par cipela to sto nasih igraca nije bilo na pravom mjestu u njihovom sesnaestercu. Ocekujem da na svojoj strani bude barem 20% bolji sto bi trebalo biti dovoljno da bude ozbiljna konkurencija Miri (kao beka uopste necu da ga gledam).
Zeba - Primijetio sam isto sto i Ajzea - ovo je najnapaljeniji Zeba ikad. Sjecam ga se iz Plisekovog ali i iz Amarovog doba i ovo sad je definitivno dimenzija vise. O njegovoj fudbalskoj genijalnosti ne treba ni trositi rijeci.
Nikolic - Istina je da on nekad izgleda staticno, mozda pomalo i odsutno... Ali taj covjek ima nosinu za gol, a u par navrata je izuzetno lijepo razigravao, davao inteligentne lopte u zavrsnici napada. Lendric jeste prvi izbor, ali i Stevo nam je vrlo potreban i koristan.
Ugljesa - Kakva je ono eksplozija danas bila, covjek koji nikad duze od 10 minuta nije bio aktivno u utakmici danas preore teren i odigra bez greske. Isto kao i za Jovana - sad smo vidjeli da mozes i nema vise zajebavanja. :)
Boccaccini - Drago mi je da sam ga vidio na terenu, nadam se da ovo znaci njegov skori povratak u prvi tim.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

BabOsim
Kontakt:

čet mar 16, 2017 5:35 am

slika Mr. Universe i kraj njega neki Arnold

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava