Eh, ovo je Zeljo. Naravno da ne treba padati u euforiju nakon jedne dobre utakmice, ali se mora reci da je ova danas bila dobra, bas dobra. Odlicna. Nevjerovatan skok u odnosu na ove prethodne cetiri u kojima smo imali problem da uspostavimo dominaciju i da kreiramo sanse. Danas smo bukvalno gospodarili terenom, redali sanse kao na traci i samo je cudo spasilo Radnik od potopa.
Posjeta vrlo pristojna, nekih 3500-4000 raje u uzasnom terminu je skroz zadovoljavajuce.
Veca - Kao sto neko negdje danas napisa, njemu trebamo poceti naplacivati kartu, momak nista ne radi.

Sinisa - Nije nepogresiv ali je ebeni lav, imam mnogo povjerenja u njega. Danas potpuno na svom nivou.
Stanic - Prakticno bez greske, osim onog glupog kartona. Iznenadjujuce zrela partija za njega.
Kerla - Za mene definitivno manje siguran dio stoperskog para, predaja lopte posebno skripi.
Bogicevic - Volio ga neko ili ne, nacitani i sa svojih 86 godina spada u sami vrh stopera ove lige. Maestralan danas.
Markovic - Standardno dobar do povrede, iskreno se nadam da ce sto prije na teren.
Blagojevic - Vidis Blagi kako moze, ovo sad ocekujemo od tebe svaku utakmicu. Trkacki premocan, tehnicki skroz u elementu, cak mi se cini da je bio i neuobicajeno aktivan u zavrsnicama napada.
Miro - Nesto suzdrzaniji nego inace, ali daleko od toga da se nije istakao i bio jedan od boljih.
Musa - Prva prava minutaza i u potpunosti je opravdao povjerenje. Hajd sto zuji, ali meni je i taj centarsut koji svi manje vise kude izgledao jako dobro. Imao je sigurno 4-5 dobrih i jako upotrebljivih, e sad drugi je par cipela to sto nasih igraca nije bilo na pravom mjestu u njihovom sesnaestercu. Ocekujem da na svojoj strani bude barem 20% bolji sto bi trebalo biti dovoljno da bude ozbiljna konkurencija Miri (kao beka uopste necu da ga gledam).
Zeba - Primijetio sam isto sto i Ajzea - ovo je najnapaljeniji Zeba ikad. Sjecam ga se iz Plisekovog ali i iz Amarovog doba i ovo sad je definitivno dimenzija vise. O njegovoj fudbalskoj genijalnosti ne treba ni trositi rijeci.
Nikolic - Istina je da on nekad izgleda staticno, mozda pomalo i odsutno... Ali taj covjek ima nosinu za gol, a u par navrata je izuzetno lijepo razigravao, davao inteligentne lopte u zavrsnici napada. Lendric jeste prvi izbor, ali i Stevo nam je vrlo potreban i koristan.
Ugljesa - Kakva je ono eksplozija danas bila, covjek koji nikad duze od 10 minuta nije bio aktivno u utakmici danas preore teren i odigra bez greske. Isto kao i za Jovana - sad smo vidjeli da mozes i nema vise zajebavanja.

Boccaccini - Drago mi je da sam ga vidio na terenu, nadam se da ovo znaci njegov skori povratak u prvi tim.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.