Vidio sam..
Joj ja i zaboravio na taj pdf. Baci link neko
Uprava ima obecanje od Butmira da jug moze biti gotov za 45 dana u ljetnom periodu, sto i ne cudi, kad se skonta da su istok pravili 90 dana u zimskom...jovanmaksimovic je napisao/la:moram nesto da kazem... kada kamera snima sada novi istok, izgleda fenomenalno... napokon normalna, ma sta normalna, fanstaticna tribina koja ce samo tako reklamirati klub i stadion u javnosti kaf god bude prenos... ja vjerujem da cemo jug izgraditi mnogo brze nego istok... makar sto se tice finansija...
Anarki, najveci pitar na forumu.
je li to suplja ili fakat?za 45 dana?drtooth je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 11:23 pmUprava ima obecanje od Butmira da jug moze biti gotov za 45 dana u ljetnom periodu, sto i ne cudi, kad se skonta da su istok pravili 90 dana u zimskom...jovanmaksimovic je napisao/la:moram nesto da kazem... kada kamera snima sada novi istok, izgleda fenomenalno... napokon normalna, ma sta normalna, fanstaticna tribina koja ce samo tako reklamirati klub i stadion u javnosti kaf god bude prenos... ja vjerujem da cemo jug izgraditi mnogo brze nego istok... makar sto se tice finansija...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
necemo ga mijenjati, samo malo bolji stativ i da popravi svenkove
Fakat... samo da budu repa spremne i ima da nikne k'o gljiva!psihopata je napisao/la:
je li to suplja ili fakat?za 45 dana?
Ovo je tuga da je trebalo 22 godine za ovo, ma kakva tuga vec sramotaOmar500 je napisao/la:
pocrkace nam komsije