Navijači su odavno prestali biti samo navijači,to je jasno. Valjda se opet nekad taj trend vrati...AdoTM je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 6:14 pmLijepa vremena!
Mada sam malo aludirao sa tekstom, kako smo isli na tekme da srcem bodrimo Želju iz sveg glasa i nije nas zanimalo ko sta i kako radi u klubu, vec smo bili svi ko jedan! Abd da se opet ponovi, lijepa vremena!
BuraGeru, najjaca zastava ikada! Ostali su crkavali...![]()
Jao konstatacijeLeBlue je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 1:52 pmJa nemam nista protiv sto je Zubanovic uzeo velike pare, neka je. Na neki nacin ce se to vratiti BiH ekonomiji. Ali isto tako trebamo se pitati ko bi od nas navijaca kluba mogao biti menadzer igracima koji igraju za gradski rival. Ja to licno ne bih mogao.
Oni dzaba dijele karte, stotine karata dzabera su danas podijelili, danas sam licno mogao uzeti 5 komada preko jednog pitara.SanMan je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 10:07 pmNe volim kad se poredimo u bilo čemu sa pitarima ali ovo sa kartama za Atalantu su dobro odradili praveći razliku sa članskom 10/12 i 12/15.
I mi smo vala mogli komotno staviti 12 sa članskom a ostali 15. Sigurno bi više prodali karata a i članskih. Znači zarada ista a puno ljepše vidjeti prepunu Grbavicu.
Nije bas po tvojim zamislima ali evo jedan pokusaj nabrzaka od mene.
Svaka čast!