Ti ako misliš da je ono bila greška Blagojevića, grdno se varaš. Onako se tjeraju treneri. A nije samo on ''loše'' odigrao protiv Čelika. Braća su to uvježbala do tančina. Od Vece pa nadalje.
Lijepa vremena!
Kakve gluposti, pa to je nevjerovatno!!! Pa imas li ti ijedan dokaz za to sto si napisao??? Jel shvatas ti uopste uticaj ovog foruma i uopste interneta i sta moze ovakva izjava uraditi? Pa pustiio bi Veca ono, najlakse se bacit ranije na jednu stranu, igrac osuta u drugu....kako vas vise nije stid....izgubili bi u gabeli da je tako, ispali bi od narve odmah....FUJ!Eric Cantona je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 5:37 pmTi ako misliš da je ono bila greška Blagojevića, grdno se varaš. Onako se tjeraju treneri. A nije samo on ''loše'' odigrao protiv Čelika. Braća su to uvježbala do tančina. Od Vece pa nadalje.
Javice se kad mi pokosi oko kuce.Pri kraju je
Blagojević je imao identično dodavanje u Tuzli kada je izašao njihov igrač 1/1 ali nije bilo gola. I ta je utakmica jedna od one tri za titulu gdje je trebalo 2 boda uzeti od te tri utakmice a mi uzesmo 1.nikson je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 6:24 pmKakve gluposti, pa to je nevjerovatno!!! Pa imas li ti ijedan dokaz za to sto si napisao??? Jel shvatas ti uopste uticaj ovog foruma i uopste interneta i sta moze ovakva izjava uraditi? Pa pustiio bi Veca ono, najlakse se bacit ranije na jednu stranu, igrac osuta u drugu....kako vas vise nije stid....izgubili bi u gabeli da je tako, ispali bi od narve odmah....FUJ!Eric Cantona je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 5:37 pmTi ako misliš da je ono bila greška Blagojevića, grdno se varaš. Onako se tjeraju treneri. A nije samo on ''loše'' odigrao protiv Čelika. Braća su to uvježbala do tančina. Od Vece pa nadalje.
Okolele je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 3:42 pmJa mislim da nisu jer već neko vrijeme ne viđam pojedine likove koji su bili u kopu,čak su jedno vrijeme pokušavali voditi i navijanje a sa njihovim nestankom se i pojavila ta grupa na S-Z..
Ne kazem ja drug nista za to dodavanje, nego mi je nevjerovatno da se i ta Vecina odbrana smatra namjestanjem....eto sjeli blagoje, veca, sevko i pavic prije tekme u Kuglanu u Zenici i dogovorili se da ono urade pa ce se Osmankovic povrijedi tamo u 80 toj pa ce uci mali Sehic i izgubit duel - naravno od Okica i tu ce ga Veca primiti i cista obraza stati pred navijace jer je odbranio ovo dogovoreno prije........damirfile je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 6:49 pmBlagojević je imao identično dodavanje u Tuzli kada je izašao njihov igrač 1/1 ali nije bilo gola. I ta je utakmica jedna od one tri za titulu gdje je trebalo 2 boda uzeti od te tri utakmice a mi uzesmo 1.nikson je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 6:24 pmKakve gluposti, pa to je nevjerovatno!!! Pa imas li ti ijedan dokaz za to sto si napisao??? Jel shvatas ti uopste uticaj ovog foruma i uopste interneta i sta moze ovakva izjava uraditi? Pa pustiio bi Veca ono, najlakse se bacit ranije na jednu stranu, igrac osuta u drugu....kako vas vise nije stid....izgubili bi u gabeli da je tako, ispali bi od narve odmah....FUJ!Eric Cantona je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 5:37 pm
Ti ako misliš da je ono bila greška Blagojevića, grdno se varaš. Onako se tjeraju treneri. A nije samo on ''loše'' odigrao protiv Čelika. Braća su to uvježbala do tančina. Od Vece pa nadalje.