Zato sto hoce da u svakom momentu izgleda lijepo, prefinjeno. Zato se i smije u grcu.
On i kad prima loptu napuse prsa, digne glavu, da bude lijep fotografima.
Sminkercic klasicni s pilecim mozgom.
I fakat treba "ohladiti" malo sa statusima i postovima tipa ovog. Ni ja ne mirisem Mehremica pretjerano, ali resetujte sve u glavi nek se krene s 0 i dok je Zeljin igrac ne treba ovakve stvari pisati. Okej, svi planemo na tekmi i poslije tekme ali stvarno u ovo doba nema smisla ovo pisati.. Nadjem juce sliku od prije godinu dana na kojoj su komentari za Zakarica nevjerovatni. Od psovki pa do toga da ga treba protjerati, karijeru mu zavrsiti i slicno. I cik pogodi, trojica od tih sto su komentarisali su drzali Zakarica na profilinoj slici do nedavno..
Ja u svom zivotu na tekmi igracu nisam psovao, a bilo je u zadnjih desetak godina levata i levatina koliko hoces realno.. Prvi put da sam je.bo sve po spisku na tekmi je bilo Adiju Mehremicu ! A sto ? Zato sto je obicna krampa, za cijelu polusezonu on se nije naucio postaviti, a pricamo o ne bas mladom igracu, koji je do sad to morao sazvakat.. Njega nije prosao samo ko nije pokusao ! Ne zna prici igracu, ne zna se postaviti, ne zna kad krenuti sa startom, ne zna ma ama bas nista.. Pa pljuvali smo Projica, a on je licno Marcelo za Adija.. Daleko mu kuca od Zelje bila.. Jezim se kad ga vidim, na treningu, na video od 1921 ekipe, na svakom snimku kojeg pregledam od prosle sezone, na samu pomisao na njega.. Lik je krampa, nece njega Krcmar sad uciti kako se postavi u odbrani, on to nije naucio kad je trebalo i nece nikad.. Svaki put kad ga vidim u prvih 11 ja bi sebi muda pojeo.. Nek kupi svoje prnje vakat je !Minjore je napisao/la:I fakat treba "ohladiti" malo sa statusima i postovima tipa ovog. Ni ja ne mirisem Mehremica pretjerano, ali resetujte sve u glavi nek se krene s 0 i dok je Zeljin igrac ne treba ovakve stvari pisati. Okej, svi planemo na tekmi i poslije tekme ali stvarno u ovo doba nema smisla ovo pisati.. Nadjem juce sliku od prije godinu dana na kojoj su komentari za Zakarica nevjerovatni. Od psovki pa do toga da ga treba protjerati, karijeru mu zavrsiti i slicno. I cik pogodi, trojica od tih sto su komentarisali su drzali Zakarica na profilinoj slici do nedavno..
CLANSKA, GODISNJA, DRES za sada, onda PODRSKA, PODRSKA i samo PODRSKA. Ko ceka kiks NEK SE GONI U 3 LIJEPE PICKEE MATERNE, ALI NE SVOJE NEGO BILBIJINE
Izvuce se u zadnji cas...MrkiMedo je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:00 amSta je, visi petoba u zraku pa prpa ?nikson je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:06 amE ne znam, stvarno vise nisam pametan..ova sezona me totalno slomila, na zivcima sam tanak bas...eto ovog krcmarevica sam docekao na noz, Bogi mi je mrzak svakako....pisao sam sve i svasta ovih dana (imao vremena, nema posla) pa bih da se izvinem svima koji su me okarakterisali kao nekog tamo lijevog pljuvaca, opoziciju il sta vec....nisam to niti cu ikad biti al me jednostavno strah posljedica koje bi losa sezona ostavila na nama....valjfa ce biti sve ok...![]()
Ni tragedija ni euforija. Baš korak po korak!neroazzuro je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:31 amJoj i mi iz krajnosti u krajnost. Od ogromnog pesimizma bez osnova do, evo sad, optimizma na osnovu jednog intervjua. Šta nam uradiše manekeni i HDZ prćija...
Polako ljudi, teren je jedino mjerilo. Korak po korak.
Za Zakarica se znalo da moze, za ovog se zna da je ovo realnost njegova.Minjore je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 3:01 amI fakat treba "ohladiti" malo sa statusima i postovima tipa ovog. Ni ja ne mirisem Mehremica pretjerano, ali resetujte sve u glavi nek se krene s 0 i dok je Zeljin igrac ne treba ovakve stvari pisati. Okej, svi planemo na tekmi i poslije tekme ali stvarno u ovo doba nema smisla ovo pisati.. Nadjem juce sliku od prije godinu dana na kojoj su komentari za Zakarica nevjerovatni. Od psovki pa do toga da ga treba protjerati, karijeru mu zavrsiti i slicno. I cik pogodi, trojica od tih sto su komentarisali su drzali Zakarica na profilinoj slici do nedavno..
CLANSKA, GODISNJA, DRES za sada, onda PODRSKA, PODRSKA i samo PODRSKA. Ko ceka kiks NEK SE GONI U 3 LIJEPE PICKEE MATERNE, ALI NE SVOJE NEGO BILBIJINE![]()
tako je za Kostica rekla i pogodila, valjda sad neceCURVA je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 9:41 amBogami je jucer Fata rekla 2 kola i noga hahaskretnicar je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:34 amNiko nije ni rekao da jesmo, samo se nadamo najboljem u osnovi ono sto prica da ce pretvoriti u djela...
Bolje nego pricat kako ce otic nakon 2 kola