Tako ce i biti, samo Bogi stoper
Jedino mjerilo je broj osvojenih bodova. A tu mi prilično dobro stojimo. I ja bih volio da smo kvalitetniji, ali šta je tu je. Ali, najbitnije je da ni konkurenti nisu puno jači/slabiji. Svi smo "tu negdje". Onaj "čisti" kvalitet neće biti presudan kad je titula u pitanju. Malo sreća, više disciplina, borbenost i želja za pobjedom.pile87 je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 8:58 amJa sam u šoku što smo dobili Čelika, a oni juče dobili Borca, Borca koji je nedavno uzeo bod Zrinskom.Edis Mulalic 1921 je napisao/la:Mene nista ne moze iznenaditi od ove ekipe,pa tako i da ne uzmemo sutra.Ne smije nas zavarati pobjeda protiv cimburski amatera.Nadam se da igraci znaju da pobjedom dolazimo na -3 i opasno se priblizavamo vrhu.Jos sam u soku da smo izgubili od onakve Slobode bez pogleda prema golu 90 posto utakmice. I ja sam misljenja da ovo nije pobjednicka neka ekipa i da puno toga ne stima,ali samo nas bodovi i pobjede pune samopouzdanjem koje ce biti presudno u ovim teskim utakmicama koje slijede.Ako cemo izac bez zara i zelje za pobjedu kao sto znamo svako tri,cetiri kola i sto je neshvatljivo onda im treba jebat mater nezahvalnu.
Pa postavljam pitanje jel Čelik mjerilo ?
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
A ti da uvelicas ko da smo reala dobili a ne ekipu sastavljenu od juniora celika i raspalih igraca iz federalne lige bez plate.
Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 12:10 pmA ti da uvelicas ko da smo reala dobili a ne ekipu sastavljenu od juniora celika i raspalih igraca iz federalne lige bez plate.
Dobili su borca,mislim da to vise govori o borcu nego o celiku,iako ih je opet markovic spasavao i prcecke i stative.
3 boda su 3 boda samo mislim da treba sacekati jos koje kolo da vidimo dje smo i sta smo.
Tu smo gdje smoCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 12:10 pmA ti da uvelicas ko da smo reala dobili a ne ekipu sastavljenu od juniora celika i raspalih igraca iz federalne lige bez plate.
Dobili su borca,mislim da to vise govori o borcu nego o celiku,iako ih je opet markovic spasavao i prcecke i stative.
3 boda su 3 boda samo mislim da treba sacekati jos koje kolo da vidimo dje smo i sta smo.