Ok, hvala na informaciji, bolje si od mene upucen. Samo mi zalosno da npr Hajdarevic nema ni jedan nastup u mladim selekcijama a izgleda da ima kvalitet. Od ovog sto sam ja gledao jedino po mom misljenu iz domace lige mogu Hadzic i Sarajeva i mozda Sabanadzovic napraviti neku vecu karijeru. Cavar je vec sa u21. Mozda bi se isto trebalo vise gledati na djecu iz dijaspore. Znam da se to radi, ali mislim da se moze dosta vise.ponosannavas je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 5:11 pmJa sam pisao. Stojim iza toga. U juniorima se konstantno pozivaju ova naša trojica. Bio je tu ranije i Mušija, ali on po meni nije talenat. Ova prva četvorica iz Sarajeva su isto uvijek bili tu. Sad ova nova dvojica ne znam ko su ali vrlo vjerovatno da su ih doveli odnekud, što mi, u zdanje vrijeme, ne radimo skoro nikako. Zbog toga ne bih sudio o toj djci možda i jesu bolji od naših jer ih nisam gledao. Ova prva četvorica pitara su zasluženo tu. Meni nije jasno da nije tu naš Šehić recimo, a od ostalih su bolji ovi neki stranci vjeruj mi.LeBlue je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 3:08 pmVidim da je objavljen spisak u19 reprezentacije i opet najvise ima igraca iz FKS, sto mi nema logike ako je Zeljo prvak u juniorima. Ranije je neko pisao kako nismo na nivou u kadetima, i da je normalno da nemamo nekih igraca u u17. Pa kako je sad logicno da nas nema vise u u19?