ja jesam hadzija,ali mene nista ne slusajteAmidza je napisao/la: ↑sri sep 20, 2017 1:12 amMozda je meni nick Amidza, ali Storma slusajte. Covjek je pravi Amidza, The Godfather. Njega i Omara, momke koji su uvijek racionalni i stalozni, njih slusajte. Prvi ja pobudalim.
Ovi gg.ba spinneri ne zasluzuju vasu paznju. Ne dozvolite da vas zavadjaju imenom Amara Osima. Dje mi je onaj Janez, da baci analizu ovih botova? Neki dan me pred Sjeverom ocinski zagrli jedan covjek, malo mi je falilo da upitam jel mu nick Model.
Bacajte kosti negdje drugo. Amarovo ime ne koristite uzalud.
Ma Slavko ga ubio sa pripremama i glupostima, covjek nije mogao potrcati kako treba a kamoli igrati, sad se tek vidi da je pravi igrac bar za ove nase lige.exbabilon je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 6:57 pmKad smo se dotakli Zakarica, moram priznati da nisam ocekivao ovaj njegov napredak i povratak u formu. Na proljece je izgledao nespremno, nezainteresovano. Svaki pokusaj prodora je bio neuspjesan, a postavljanja u defanzivi katastrofalna. Ali gle cuda, Zakaric nam je trenutno u ofanzivi najbolji igrac, vidi se na njemu da je silno motivisan i da se na njega moze ozbiljno racunati. Defanzivu je popravio, ali cim ponestane snage i njegova defanziva se izgubi u dobroj mjeri. Zato mu treba bek koji ne ide previse naprijed sto je Sinisa. Samo naprijed Zakara, yebo nas hejtere!
balavci koji su u svom navijackom zivotu kroz kupovinu karata u Zelju donijeli maksimalno 500KM a jednom bakljom izbili par hiljada.MrkiMedo je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 11:38 pmBio sam iznad momaka koji su zapalili baklje, niko od njih nema vise od 20 godina, a pitanje je imaju li i 20.Ajzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:25 pmTo se prije non stop radilo, zatim se malo doslo pameti... Sada se opet proglupilo. Moguce je i da je svaka narucena, ne bih se zacudio, medjutim, komicno je da se sve zivo pripisuje Amaru Osimu kao da je covjek neprijatelj broj jedan voljenog nam kluba a ne legenda istog.
pripreme je slavko i sad proveo, a ne adžem. mislim da je u zakarićevom slučaju najviše do postavke i da je njemu najmanje odgovaralo da igra krilo uz aut liniju. govorili su neki forumaši da bi on bio bolje desno...ali ko bi miroslava sklonio odatle. vjerovatno ne ni mnogo otvoreniji od slavke...teatrale36 je napisao/la: ↑sri sep 20, 2017 9:20 amMa Slavko ga ubio sa pripremama i glupostima, covjek nije mogao potrcati kako treba a kamoli igrati, sad se tek vidi da je pravi igrac bar za ove nase lige.exbabilon je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 6:57 pmKad smo se dotakli Zakarica, moram priznati da nisam ocekivao ovaj njegov napredak i povratak u formu. Na proljece je izgledao nespremno, nezainteresovano. Svaki pokusaj prodora je bio neuspjesan, a postavljanja u defanzivi katastrofalna. Ali gle cuda, Zakaric nam je trenutno u ofanzivi najbolji igrac, vidi se na njemu da je silno motivisan i da se na njega moze ozbiljno racunati. Defanzivu je popravio, ali cim ponestane snage i njegova defanziva se izgubi u dobroj mjeri. Zato mu treba bek koji ne ide previse naprijed sto je Sinisa. Samo naprijed Zakara, yebo nas hejtere!
Slavko strucnjak i stepenice gore dole![]()
Vala bas.Budi Željo je napisao/la: ↑sri sep 20, 2017 9:46 amGdje ima dima ima i vatre, previše se neko idealizira... Neke je stvari bolje je i da se ne znaju, a kad se saznaju bude prava pljuska.
Nego ima li ko da je iz Jajca hoće li naši vaterpol igrati ili sta?
Sad nam samo treba desni bek, napadač i eto lijevo krilo ako ništa ne bude od Crnova u drugoj polusezoni
Danas na zvanicnoj:Plava Porodica je napisao/la: ↑sri sep 20, 2017 10:48 amSad nam samo treba desni bek, napadač i eto lijevo krilo ako ništa ne bude od Crnova u drugoj polusezoni
Ako šta Ado opet neiskopa u međuvremenu![]()