Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 19, 2017 10:28 pm

Od tih sto to pisu gori su samo ovi sto im pridaju paznju pa to kao ovjektivno komentarisu... smirite se a moderatori nek brisu gluposti na vrijeme

bianco blu
Kontakt:

uto sep 19, 2017 10:32 pm

Ajzea je napisao/la:
uto sep 19, 2017 10:11 pm
Elegant je napisao/la:
uto sep 19, 2017 10:09 pm
bianco blu je napisao/la:
uto sep 19, 2017 9:58 pm
a čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Vjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.

Ja ti garantujem mjesec dana ne bi izdrazali.
Amar Osim, legenda FK Zeljeznicar i covjek koji nas je ucinio najtrofejnijim, cime se danas najvise i dicimo.
ma jok ba. Amar je dušman kluba, kako ne kontaš

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto sep 19, 2017 10:35 pm

Daj ba prestani, izvalis glupost i fatas se legende kluba da se operes. Ako se sjecam podrzavao si i skandiranje savez napolje, fakat nidje veze
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

uto sep 19, 2017 10:39 pm

A sta ako se prije 15-ak dana iz usta bivseg uposlenika kluba (iz Amarovog perioda) moglo cuti nesto tipa: "Ovi sad nam ne daju prismrdrit klubu (njemu i Amaru), al' dohakat cemo i njima." Ne vjerujem da je iko dusman kluba, ali su neki ljudi itekako dusmani nekim ljudima, iako ni sam nisam htio u to vjerovati do prije 15 dana,

ChWilla
Kontakt:

uto sep 19, 2017 10:41 pm

svašta nešto čovjek ne vjeruje dok ne vidi i ne čuje. ali onda nema nazad...
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

uto sep 19, 2017 10:57 pm

Mi smo sebi prvi najveci dusmani, radi furke protiv Zrinjskog bicemo u minusu mimum 3.000 KM.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:08 pm

A u pm vise... prije 2 dana Zelji bio rodjendan, dobijemo Krupu 4:1 stvarno odlicnom igrom, gradnja Juga najavljena, stadion se sminka, uljepsava, sve izgleda dobro ili bolje i neko nadje vremena da crnjaci? Pa covjek da pomisli da naprosto uzivaju pojedini u tome da im nije dobro. Pravi mazohisti. Ne vidim li pozitivu ovdje, nece valjati! A razloga imamo - itekako!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mirsad94
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:08 pm

Kada smo kod prepricavanja i tracanja :D , utakmicu iz Bijeljini gledam slucajno u drustvu jednog sadasnjeg uposlenika kluba, i prica kako je nepravedno i nelogicno otjeran u svom predhodnom mandatu , ali ne blati i ne pljuje nikoga u klubu . Opet je tu, prihvatio da radi jer voli ovaj klub, a svi znaju a pogotovo mi koji pratimo vise znamo koja je nepravda prema tom covjeku uradjenja. Fino ga je slusati, bas se primjeti sta strucna osoba ustvari vidi sto mi "obicni smrtnici" ne vidimo na utakmici.

salle86
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:24 pm

Ajzea je napisao/la:
uto sep 19, 2017 10:11 pm
Elegant je napisao/la:
uto sep 19, 2017 10:09 pm
bianco blu je napisao/la:
uto sep 19, 2017 9:58 pm
a čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Vjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.

Ja ti garantujem mjesec dana ne bi izdrazali.
Amar Osim, legenda FK Zeljeznicar i covjek koji nas je ucinio najtrofejnijim, cime se danas najvise i dicimo.
nakon svakog ovakvog idiotskog posta kao što je post od bianco blu -a meni isti amar pada na skali "savršenosti"
jer kad te ovakvi brane onda se zapitaj kakav si
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:27 pm

postaviti kamere na ovu zaštitnu mrežu prema jugu i fiksirati ih ka tribini
volim i ja želju ali nikad od mene nije imao štetu ni 1.KM
svakom svačije ali klub ako ne želi da zaštiti i moje pare koje draga srca dajem klubu, onda je saučesnik "bakljade"
zvuči možda bezobrazno ali istinito je
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MrkiMedo
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:38 pm

Ajzea je napisao/la:
uto sep 19, 2017 10:25 pm
ChWilla je napisao/la:
uto sep 19, 2017 10:14 pm
a koji jeste rezon iza paljenja tri baklje na utakmici, eto bez ironije?
To se prije non stop radilo, zatim se malo doslo pameti... Sada se opet proglupilo. Moguce je i da je svaka narucena, ne bih se zacudio, medjutim, komicno je da se sve zivo pripisuje Amaru Osimu kao da je covjek neprijatelj broj jedan voljenog nam kluba a ne legenda istog.
Bio sam iznad momaka koji su zapalili baklje, niko od njih nema vise od 20 godina, a pitanje je imaju li i 20.

Hurmasica
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:42 pm

bianco blu će odmoriti 7 dana. Dosta je cirkuzanja.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:44 pm

viewtopic.php?f=73&t=504

Hoće li ko stići Zakaru na tabeli? :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:45 pm

salle86 je napisao/la:
uto sep 19, 2017 11:27 pm
postaviti kamere na ovu zaštitnu mrežu prema jugu i fiksirati ih ka tribini
volim i ja želju ali nikad od mene nije imao štetu ni 1.KM
svakom svačije ali klub ako ne želi da zaštiti i moje pare koje draga srca dajem klubu, onda je saučesnik "bakljade"
zvuči možda bezobrazno ali istinito je
Upravo tako, svakako tu ima sve manje pravih navijača a puno novih faca i prolaznih pozera koji vole parole, šetalice, transove i slične stvari bacit na insta story prije nego osvane na tribini, jednostavno nekoliko kamera montirati, tehnički opremiti prostoriju za sigurnosne agencije i mup, pojačati kontrole na ulazima, samim tim će nestati i bakljade jer nema ovaj jug taj broj mangupa kao nekad da bi pored jakih mjera uspjeli unijeti veći broj pirotehnike, što je i jeste bit tog pokreta, u Njemačkoj da bi zapalio baklju moraš proći strašne kontrole, moraš se prekrit zastavom, zaštiti facu i promijeniti duks ili majicu ukoliko nisu svi u istom u jezgri, kod nas lafo svi u crnom furka a svi slike na drustvenim mrezama objavljuju sa tribine :?

Charlie Sheen
Kontakt:

uto sep 19, 2017 11:53 pm

prosle sezone u prvom dijelu se nije palilo jer je tako bilo naredjeno sa sipke,cak su se i samari djelili za psovke zasto je ove sezone drugacije ne znam.

Edis Mulalic 1921

sri sep 20, 2017 12:40 am

Realno ima puno drugih stvari za naglabanje osim o paljenu bakljih. Ne podrzavam ove sad i sklonio sam se, ali baklja nikad nije bila problem niti ce biti...kad padne, da plane
Modus vivendi !

salle86
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:55 am

A to su?
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Amidza
Kontakt:

sri sep 20, 2017 1:12 am

.
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u sri sep 20, 2017 12:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

sri sep 20, 2017 5:07 am

Kako ba nije problem kad se pali na svakoj utakmici?
Ja sam apsolutno za bakljade i u narednih 50.godina, jer daju poseban šmek tribini, ali isključivo na 4-6 utakmica u sezoni. I to kad gori, nek sve izgori.
Koja je poenta baciti dvije petarde protiv Goška čini mi se, ili u nedjelju zapaliti tri baklje. Ako su se već palile zbog rođendana, mogli su zapaliti dvadesetak komada i nek to liči na nešto, ali da se do sad nisu palile osim na derbiju.
A mi ko za inat svaku palimo, i malo po malo gulimo klub, a nikakvog efekta, niti je "ultra" , niti je korisno za klub. Samo ovako prave kontraefekat pa i onda jeste mišljenje ostalih tribina o Jugu takvo kakvo i jeste, od kojeg se grozim, kada se sve ovo spominje.
Ovo sve mogu dva čovjeka promijeniti što je i važilo do nekih unazad godinu, šta se promijenilo u međuvremenu, to neka razmisle u klubu i nađu rješenje koje je najbolje za klub.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teteac8684
Kontakt:

sri sep 20, 2017 7:01 am

Kamerice, kazne i doviđenja...dok tako ne bude, vrtiće se ova priča opet i opet...za godinu, dvije, pet, deset....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava