ma jok ba. Amar je dušman kluba, kako ne kontašAjzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:11 pmAmar Osim, legenda FK Zeljeznicar i covjek koji nas je ucinio najtrofejnijim, cime se danas najvise i dicimo.Elegant je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:09 pmVjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.bianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:58 pma čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Ja ti garantujem mjesec dana ne bi izdrazali.
nakon svakog ovakvog idiotskog posta kao što je post od bianco blu -a meni isti amar pada na skali "savršenosti"Ajzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:11 pmAmar Osim, legenda FK Zeljeznicar i covjek koji nas je ucinio najtrofejnijim, cime se danas najvise i dicimo.Elegant je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:09 pmVjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.bianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:58 pma čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Ja ti garantujem mjesec dana ne bi izdrazali.
Bio sam iznad momaka koji su zapalili baklje, niko od njih nema vise od 20 godina, a pitanje je imaju li i 20.Ajzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:25 pmTo se prije non stop radilo, zatim se malo doslo pameti... Sada se opet proglupilo. Moguce je i da je svaka narucena, ne bih se zacudio, medjutim, komicno je da se sve zivo pripisuje Amaru Osimu kao da je covjek neprijatelj broj jedan voljenog nam kluba a ne legenda istog.
Upravo tako, svakako tu ima sve manje pravih navijača a puno novih faca i prolaznih pozera koji vole parole, šetalice, transove i slične stvari bacit na insta story prije nego osvane na tribini, jednostavno nekoliko kamera montirati, tehnički opremiti prostoriju za sigurnosne agencije i mup, pojačati kontrole na ulazima, samim tim će nestati i bakljade jer nema ovaj jug taj broj mangupa kao nekad da bi pored jakih mjera uspjeli unijeti veći broj pirotehnike, što je i jeste bit tog pokreta, u Njemačkoj da bi zapalio baklju moraš proći strašne kontrole, moraš se prekrit zastavom, zaštiti facu i promijeniti duks ili majicu ukoliko nisu svi u istom u jezgri, kod nas lafo svi u crnom furka a svi slike na drustvenim mrezama objavljuju sa tribinesalle86 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 11:27 pmpostaviti kamere na ovu zaštitnu mrežu prema jugu i fiksirati ih ka tribini
volim i ja želju ali nikad od mene nije imao štetu ni 1.KM
svakom svačije ali klub ako ne želi da zaštiti i moje pare koje draga srca dajem klubu, onda je saučesnik "bakljade"
zvuči možda bezobrazno ali istinito je