Meni je zvucalo ko neko zensko
Meni je zvucalo ko neko zensko
Napisao sam ti sta, nije valjda da ti treba objasniti. Napisao si da zamjeras sto se Adzem radovao autogolu. Adzem se radovao autogolu i navijaci na tribinama su se radovali autogolu. Onda su i oni pretjerali?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:02 pmSta sam ba pretjerao jel te stid reci to?storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:53 pmNaravno da se smije kritikovati, ali ti pretjerujes. Svi smo se radovali autogolu, kao autogolu.
Sto se tice svega ostalog i Adine izjave.. koliko god da im je tesko, oni su placeni za to. Radnici kopaju kanale na +50 stepeni za 600 km neprijavljeni, a ovi uzimaju par hiljada KM za 90 minuta (sa prekidima) trcanja za loptom. Kada vec nismo Slavku istrpili, Adzema moramo. Meni je krivo jer znam koliko Uprava svoj segment dobro radi i koliko je tu truda ulozeno da se neke stvari finansijski vrate na pozitivnu nulu, ali ne mogu se oteti utisku da smo potrosili jako mnogo dobrih ljudi na klupi (Oda, Edis, Capljic, Slavko, evo sada i Adzema trosimo) i tome se mora stati u kraj na neki nacin.
Halo ba mi protiv Viteza zadrzavamo vrijeme u 70minuti treba li dalje?
Nisam mogo vidjet u tom momentu, ali sam cuo i umro od smijeha.
Hajd eto i on.I Zaka bljesne ponekad.Mozda bi da ima skim i bilo nešto od njega.AsharaK je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:05 pmDrug ne znam kako si Zakarića zaboravio ...Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:03 pmGraovac,Projic i Ramovic su igraci za Zelje.Ostale igrace,strucni štab i par ljudi koji znaju i mogu prepoznati talenta a zovu se ili sportski direktor ili skaut uprava mora naci.U suprotnom sve ce se srušiti kao kula od karata.Situacija je više nego hitna.
Koje bobe? Žute, plave, zelene? Takve su nam trebale veceras
ima li gdje snimak da na miru odgledamo
Nije da nisi navikao.. i tebi se svasta govorilo, al' kad si stream poceo da postavljas ide aplauz.
ti si jedini izgleda ispravno dozivio potop viteza,
zar nije i on skinuo dres, samo što je ispod skafander onaj crni imao