Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 05, 2017 10:52 pm

arelinho je napisao/la:
sub avg 05, 2017 10:51 pm
Stručnjak stavio Kemu na zadnjeg veznog. :klanjase2: :klanjase2:
Psuje se čitavu tekmu Zebi i onda kada izlazi ide aplauz. :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
To je da zbunimo igrace Viteza.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

sub avg 05, 2017 10:53 pm

Naravno da se smije kritikovati, ali ti pretjerujes. Svi smo se radovali autogolu, kao autogolu.

Sto se tice svega ostalog i Adine izjave.. koliko god da im je tesko, oni su placeni za to. Radnici kopaju kanale na +50 stepeni za 600 km neprijavljeni, a ovi uzimaju par hiljada KM za 90 minuta (sa prekidima) trcanja za loptom. Kada vec nismo Slavku istrpili, Adzema moramo. Meni je krivo jer znam koliko Uprava svoj segment dobro radi i koliko je tu truda ulozeno da se neke stvari finansijski vrate na pozitivnu nulu, ali ne mogu se oteti utisku da smo potrosili jako mnogo dobrih ljudi na klupi (Oda, Edis, Capljic, Slavko, evo sada i Adzema trosimo) i tome se mora stati u kraj na neki nacin.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub avg 05, 2017 10:54 pm

Meni je samo zao ovih trenera sto se trude da nesto objasne, mlate rukama, poderu grlo al igraci igraju neku svoju igru. Isto kao da je onaj iz Hajduka nama dosao pa on na spanskom vodi ekipu. Zeba na terenu ni sam ne zna sta igra. Eto samo sto jos nije lopte dohvacao...
Ma neda mi se o ostalima ni pricati pojedinacno, ne zasluzuju da se trose rijeci na njih. Nadam se da su sad vidili da:
1. Nije do trenera
2. Pojacanja su pod moranje.
I nadam se jos da ce Zeric ovu izmjenu shvatiti kao motiv a ne bruku i raditi na sebi , prvenstveno da bude konstantniji...

Refa1921
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
sub avg 05, 2017 10:23 pm
Refa1921 je napisao/la:
sub avg 05, 2017 10:22 pm
Jel sada svima jasno što je ovakva posjeta bila. I ovo je previše kako govna igraju.
Mislim da nema opravdanja za posjetu, al eto
Ma druže, neće ljudi da gledaju ovaj cirkus ovo je tužno majke mi. Poslije derbija ja nisam 2 mjeseca sebi mogo doći koliko me boljelo na kakav način se izgubila titula. Pa i igrači Mladosti, Viteza i sličnih ekipa nemaju neke znalce ali ljudi znaju primiti loptu nešto ko i odigrati. Ovi naši kao da su se tek skupili. Adžem promašio totalno s postavom, ne možeš pola ekipe mijenjati svake sedmice to ne bi ni Gvardiola uigro. Ne znam više šta da očekujem, svaki put je sve gore i gore.
Zadnja izmjena: Refa1921, dana/u sub avg 05, 2017 10:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Amidza
Kontakt:

Ko je dao djetetu da povede "Sarajevska jalija", bar je zvucao/la ko dijete. Highlight utakmice, definitvno.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

sub avg 05, 2017 10:55 pm

I takodjer Stevo (znam da citas), sramota neka te je za onu reakciju kada si izlazio. Ne treba ti to.

exbabilon
Kontakt:

sub avg 05, 2017 10:55 pm

Adzeme izvini, od danas si izgubio moje povjerenje. Nista licno, ti strucnjak nisi, niti ces ikad biti. U 2 sedmice si uspio devastirati ekipu svojim taktickim zamislima.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 05, 2017 10:57 pm

Refa1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
sub avg 05, 2017 10:23 pm
Refa1921 je napisao/la:
sub avg 05, 2017 10:22 pm
Jel sada svima jasno što je ovakva posjeta bila. I ovo je previše kako govna igraju.
Mislim da nema opravdanja za posjetu, al eto
Ma druže, neće ljudi da gledaju ovaj cirkus ovo je tužno majke mi. Poslije derbija ja nisam 2 mjeseca sebi mogo doći koliko me boljelo na kakav način se izgubila titula. Pa i igrači Mladosti, Viteza i sličnih ekipa nemaju neke znalce ali ljudi znaju primiti loptu nešto ko i odigrati. Ovi naši kao da su se tek skupili. Adžem promašio totalno s postavom, ne možeš pola ekipe mijenjati svake sedmice to ne bi ni Gvardiola uigro. Ne znaš više šta da očekujem, svaki put je sve gore i gore.
Ma sve ok, al uz Želju se mora biti vazda. Ne smijemo ga nikad napustiti kako god to bilo. Svi oni koji su u mogućnosti, a nisu otišli je baš, da izvineš šupački.
Željezničar ante portas !

Tryg
Kontakt:

sub avg 05, 2017 10:57 pm

Jos uvijek sam sokiran njegovom izjavom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

voltron30
Kontakt:

sub avg 05, 2017 10:58 pm

Ma ovo veceras je Adzemov promasaj. Kolikp god GOSK bio slab, mi smo u toj utakmici igrali, stvarali sanse, licilo je to na nesto. E sad, usrali protiv Mladosti, a Adzem bi nekakve rokade pravio, pa ga usr'o i sefa i stanicu.

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

sub avg 05, 2017 10:59 pm

Takodjer, posjeta - odron.

KLIS
Kontakt:

sub avg 05, 2017 11:00 pm

Teško je bilo šta reći nakon ovakve utakmice. Hiljadu misli prolazi kroz glavu, hiljadu potencijalnih krivaca za ovakvo stanje. Valjda će jutro biti pametnije.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 05, 2017 11:01 pm

Ukratko, večeras je sve bilo odron

zorz
Kontakt:

sub avg 05, 2017 11:02 pm

Tuga i zalost ,vraca se Amar sto posto ,ako mene lazu i ja vas lazem ,lik je iz uprave .Nadam se iskreno

Amidza
Kontakt:

Ja mislim da Zebi zena sjedi na zapadu, a ljubavnica na istoku, pa stalno se izvlaci na crtu da izbori aut, da ih impresionira. Ne vidim drugi razlog da to u tolikoj mjeri radi.

Sinisi se ide i to u zadnje 3 utakmice bas pokazuje onako ofirno.

Stevo? Ja kad sam bio mali mi smo igrali zidova iza skole. Nas 2-3 dodje, opalis loptu od zid i onda jaran ti i sve tako, igra se na jedan dodir. Onaj zid je imo bolji prijem lopte od Steve, sto ti je socijalisticka gradnja.

Daj Boze da ovo na dobro izadje. :zeljeznicar1:

Bosnia

storm_raider je napisao/la:
sub avg 05, 2017 10:59 pm
Takodjer, posjeta - odron.
Ma kako tanko, skoro 7000 prema FSBIH i ajzei :D

SIMA_SIMAU
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
sub avg 05, 2017 10:53 pm
Naravno da se smije kritikovati, ali ti pretjerujes. Svi smo se radovali autogolu, kao autogolu.

Sto se tice svega ostalog i Adine izjave.. koliko god da im je tesko, oni su placeni za to. Radnici kopaju kanale na +50 stepeni za 600 km neprijavljeni, a ovi uzimaju par hiljada KM za 90 minuta (sa prekidima) trcanja za loptom. Kada vec nismo Slavku istrpili, Adzema moramo. Meni je krivo jer znam koliko Uprava svoj segment dobro radi i koliko je tu truda ulozeno da se neke stvari finansijski vrate na pozitivnu nulu, ali ne mogu se oteti utisku da smo potrosili jako mnogo dobrih ljudi na klupi (Oda, Edis, Capljic, Slavko, evo sada i Adzema trosimo) i tome se mora stati u kraj na neki nacin.
Sta sam ba pretjerao jel te stid reci to?
Halo ba mi protiv Viteza zadrzavamo vrijeme u 70minuti treba li dalje?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub avg 05, 2017 11:03 pm

Graovac,Projic i Ramovic su igraci za Zelje.Ostale igrace,strucni štab i par ljudi koji znaju i mogu prepoznati talenta a zovu se ili sportski direktor ili skaut uprava mora naci.U suprotnom sve ce se srušiti kao kula od karata.Situacija je više nego hitna.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

Ma braćo opušteno, imamo najbolju ekipu u ligi, najboljeg TRENERA, sve najbolje

svi svi svi

adžem trener allahu dragi, ako smo kod slavke nije bilo igre šta je onda za ovo reći, nije bilo igrača na terenu

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 05, 2017 11:05 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Graovac,Projic i Ramovic su igraci za Zelje.Ostale igrace,strucni štab i par ljudi koji znaju i mogu prepoznati talenta a zovu se ili sportski direktor ili skaut uprava mora naci.U suprotnom sve ce se srušiti kao kula od karata.Situacija je više nego hitna.
Drug ne znam kako si Zakarića zaboravio ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava