To je da zbunimo igrace Viteza.
To je da zbunimo igrace Viteza.
Ma druže, neće ljudi da gledaju ovaj cirkus ovo je tužno majke mi. Poslije derbija ja nisam 2 mjeseca sebi mogo doći koliko me boljelo na kakav način se izgubila titula. Pa i igrači Mladosti, Viteza i sličnih ekipa nemaju neke znalce ali ljudi znaju primiti loptu nešto ko i odigrati. Ovi naši kao da su se tek skupili. Adžem promašio totalno s postavom, ne možeš pola ekipe mijenjati svake sedmice to ne bi ni Gvardiola uigro. Ne znam više šta da očekujem, svaki put je sve gore i gore.
Ma sve ok, al uz Želju se mora biti vazda. Ne smijemo ga nikad napustiti kako god to bilo. Svi oni koji su u mogućnosti, a nisu otišli je baš, da izvineš šupački.Refa1921 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:54 pmMa druže, neće ljudi da gledaju ovaj cirkus ovo je tužno majke mi. Poslije derbija ja nisam 2 mjeseca sebi mogo doći koliko me boljelo na kakav način se izgubila titula. Pa i igrači Mladosti, Viteza i sličnih ekipa nemaju neke znalce ali ljudi znaju primiti loptu nešto ko i odigrati. Ovi naši kao da su se tek skupili. Adžem promašio totalno s postavom, ne možeš pola ekipe mijenjati svake sedmice to ne bi ni Gvardiola uigro. Ne znaš više šta da očekujem, svaki put je sve gore i gore.
Ma kako tanko, skoro 7000 prema FSBIH i ajzei
Sta sam ba pretjerao jel te stid reci to?storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:53 pmNaravno da se smije kritikovati, ali ti pretjerujes. Svi smo se radovali autogolu, kao autogolu.
Sto se tice svega ostalog i Adine izjave.. koliko god da im je tesko, oni su placeni za to. Radnici kopaju kanale na +50 stepeni za 600 km neprijavljeni, a ovi uzimaju par hiljada KM za 90 minuta (sa prekidima) trcanja za loptom. Kada vec nismo Slavku istrpili, Adzema moramo. Meni je krivo jer znam koliko Uprava svoj segment dobro radi i koliko je tu truda ulozeno da se neke stvari finansijski vrate na pozitivnu nulu, ali ne mogu se oteti utisku da smo potrosili jako mnogo dobrih ljudi na klupi (Oda, Edis, Capljic, Slavko, evo sada i Adzema trosimo) i tome se mora stati u kraj na neki nacin.
Drug ne znam kako si Zakarića zaboravio ...Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:03 pmGraovac,Projic i Ramovic su igraci za Zelje.Ostale igrace,strucni štab i par ljudi koji znaju i mogu prepoznati talenta a zovu se ili sportski direktor ili skaut uprava mora naci.U suprotnom sve ce se srušiti kao kula od karata.Situacija je više nego hitna.