Ugl zao mi je Dzenisa al je sam sebe dovro tu gdje jeste, nazalost. Nego moze li nas biti 1500 u doboju

Yebo mu pas mater još ga nisam prežalio.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 6:00 pmhttps://www.transfermarkt.ba/javi-herva ... ler/184218
Slobodan, ugovor raskinut 20. jula hmmm![]()
Poslat ga prvo u azil za pse u Prači na probu. Ako zadovolji njihove kriterije onda razmislit o potpisu ugovora. Bez probe ništa.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 6:00 pmhttps://www.transfermarkt.ba/javi-herva ... ler/184218
Slobodan, ugovor raskinut 20. jula hmmm![]()
jel crnogorski?KrajPrice je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 5:36 pmNovi napadac je srbinLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 12:41 pmImal kakvih srba ?!KrajPrice je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 10:03 amProtiv Mladnosti cemo vidjeti na cemu smo, oni su dobra ekipa, igraju tvrdi i niko se tamo nece naigrati.
Stvarno je bilo mucno gledati Zelju pod palicom Petrovica, dosadna i sablonska igra, bez napada i smisljenih akcija, da nije bilo Lendrica on i evrope ne bi izborio.
Imamo mi dovoljno svojim trenera i ne treba vise nikada traziti sa strane.
Adzemu puna podrska!![]()
![]()
Svi smo mi Srbi.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 7:00 pmjel crnogorski?![]()
Slazemo se sve, osim ovo za godine. Ako uzmes u obzir koliko ovisimo o prodaji igraca, i koliko svi teže tom transferu, a da osim Lendrica nismo nikog prodali starijeg od 22-23 godine onda je valjda jasno da prednost trebamo davat' mlađim igracima. Ti starohani i pored kvaliteta kojeg imaju (u toku maksimalno jednog poluvremena) mislim da im fali motiva i zelje za vece domete.avlami97 je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 4:49 pmNeki kritikuju samo da bi se kritikovalo. Najsmiješnije su mi kritike, koje se odnose na godine, a ne na igru pojedinog igrača. Neki kažu Zeba star i po nekom automatizmu je odmah za kritiku. Isto važi i za ostale igrače " godinama". Šta je taj neki "starac" uradio na terenu to je manje bitno. Eto taj Zeba je u Evropi, pa i protiv Goška odigrao sasvim korektno i bio među boljim pojedincima na terenu, uostalom kao i Blagojević i Nikolić. Sva tri pobrojana "starca" u ovoj ligi još mogu igrati na visokom nivou.
Nikolić je kod onog zicera, dobio fantastičnu loptu od Zebe. Nažalost sve je dobro uradio osim završnice. prošao je golmana, iako je imao igrača na leđima i ošutao preko gola. Prije toga, kada je dobio loptu od Zakarića, školski je pokušao prebaciti golmana, ali mu se nije dalo. zeba je jednu takvu loptu dodao i Lendriću za gol protiv Zete. Na istoj utakmici je izbacio i Zeca koji nije znao primiti loptu i šansa je otišla u nepovrat. Ovdje mnogi hvale Zeca, a ja mislim da je njegovo trčanje neracionalno. Osim toga u ovih 5 utakmica je piokazao da je vrlo sebičan igrač. Protiv Zete, AIKa i GOŠKa je pucao iz mrtvog ugla, umjesto da je odigrao povratnu.
Niko nije primjetio, a eto gledali ste tekmu, da je Kemo komandovao odbranom. Znači bio je "prvi-glavni" stoper i svoj posao je uradio korektno. Imao je jedno ispadanje, ali nije on jedini krivac u toj situaciji.
Skandiranje Ćenanu je bolesno. Osobe koje su povele skandiranje-psovanje, nisu ni svjesne da više od pola ljudi iz tog Kopa nije znala što se to radi. Bili su iznenađeni i nisu psovali-skandirali.
Zamjera se Ćenanu na dovođenju igrača - Graovac, Zajmović, Zec, Ramović, Projić...., hajde da ih mjenjamo za Kuzmanovića, Rahmanovića, Handžića, Jazvina ...hoću reći da ni klubovi koji dosta više plaćaju igrače nisu doveli bolje igrače od nas, a poznato je na koju cifru se ti igrači prijavljuju u tim tamo nekim klubovima. Malo realnosti ne bi bilo na odmet. Ako je Ćenan doveo samo Zakarića, Ramovića, Graovca i Projića, ja sam zadovoljan...
Tako je.