jes vala,ja bih glasao da se smijeni i misimovic ako ce doci bolji od njega...pitanje je fakat nonsens....
jes vala,ja bih glasao da se smijeni i misimovic ako ce doci bolji od njega...pitanje je fakat nonsens....
Najbolje da sve to sacekamo, svi se nadamo da je to istina.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 11:34 amJa sam napisao sta sam cuo Dominic. Vec imamo obezbjedjen veliki dio para za jug. Za zapad nam pomaze UEFA i savez. Za uzvrat I reprezentacija ce igrati na Grbavici. Vidjecemo jel laz.
Cuj da se legalizuje Istok? Koliko znam Istok je sagradjen legalno uz svu potrebnu dokumentaciju.bistrikboy je napisao/la:Gradsko vijece je upravo dalo saglasnost za izgradnju juzne tribine i otkocio proces legalizacije istocne tribine
Koldzo na aparatima...
fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 11:34 amJa sam napisao sta sam cuo Dominic. Vec imamo obezbjedjen veliki dio para za jug. Za zapad nam pomaze UEFA i savez. Za uzvrat I reprezentacija ce igrati na Grbavici. Vidjecemo jel laz.
heisenberg je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 11:59 amhttps://fkzeljeznicar.ba/gradonacelnik- ... ica/27358/
FK Željezničar bez ispunjenja formalno-pravnih uslova ne može pristupiti nastavku realizacije projekta rekonstrukcije i iizgradnje Stadiona Grbavica, te su u tom smislu nadamo da je današnja odluka Gradskog vijeća bila posljednja formalna prepreka na putu prema evropskoj Grbavici, te da će nadležne službe Općine Novo Sarajevo, djelovati efikasno, te omogućiti realizaciju projekta rekonstrukcije i izgradnje Stadiona Grbavica.
Klub će kao i do sada nastaviti informisati javnost o svim bitnim aktivnostima za nastavak izgradnje stadiona Grbavica.
tako je to kad ides sve po pravilima i propisima kako idu nasi,onda se i koldzo tako postavi,u stilu "hocete sve po pravilima,eto vam sve po pravilima",a da mu se gurnulo nesto ispod stola u par dana bi sve bilo gotovo,kako se to kod nas inace radi i kako smo i sami mi navikli da se radi,otud jos veca ogorcenost kod navijaca jer ni sami nismo navikli da se ista u ovoj drzavi moze postici regularnim putem.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 12:09 pmAl je ovaj Koldzo supcina hebo kosti svoje.. Ako nas je mogao gdje usporiti usporio je..
samo posteno pa dokle dobacimo.psihopata je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 12:18 pmtako je to kad ides sve po pravilima i propisima kako idu nasi,onda se i koldzo tako postavi,u stilu "hocete sve po pravilima,eto vam sve po pravilima",a da mu se gurnulo nesto ispod stola u par dana bi sve bilo gotovo,kako se to kod nas inace radi i kako smo i sami mi navikli da se radi,otud jos veca ogorcenost kod navijaca jer ni sami nismo navikli da se ista u ovoj drzavi moze postici regularnim putem.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 12:09 pmAl je ovaj Koldzo supcina hebo kosti svoje.. Ako nas je mogao gdje usporiti usporio je..