Cestitke Adjemu na pobjedi.Strasno vazna prva utakmica ukupno gledajuci i zavrsi dobro!
Sinoc nisam razumjeo izmjene ali evo danas procitah da su ih ustvari povrede inicirale,Doduse i dalje ne kontam zasto je bek zamijenio Zeca iako bi nam zbog kontri koje su nam se otvorile cini mi se vise on valjao od Steve u sredini.Da se razumijemo Stevo je sinoc radio i ono sto se bas ne cijeni od napadaca,vracao se razigravao itd i otud respectE sad to sto je trebao makar jedan zabiti se sinoc i moze oprostiti ali protiv jacih nikako.Fudbal mora i treba biti krunisan golovima
Period od 70 d0 90 min me apsolutno tjera na itekakav oprez.i tu cu stati ,jer je tu jos posla na tovare
I pored ovog kraja utakmice i onog fuj psovanja cca 10 % prisutnih najvjernijih Zeljovaca izasao sam zadovoljan sa tekme.
Prvi pravi test ce ipak biti protiv Mulalica.Nadam se da poslije te tekme forum nece frcati novim crnilom,jer je nakon duzeg vremena bilo merak izaci na forum.Na banove moderacija ima pravo ali vjeruj mi na istoku je vecina slicno rezonovala,bar onaj dio oko mene
I da sad ne citiram ChWillu samo da napokon vidimo da im je onemoguceno da se dogovaraju.Cisto da se niz ne nastavi!