Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Funk
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 20, 2017 9:34 pm

Ne treba ovo tragicno shvatiti ali mislim da mi sastavljamo ekipu da bi bili konkurentni sa Krupom, Mladosti a ne da napravimo iskorak u Evropo. Tu je nasa greska najveca!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:28 pm
storm_raider je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:26 pm
Disciplinovano je ovo bilo, nema sta.
Na AIKovom forumu u prvom poluvremenu pisali neki kako odavno nisu igrali protiv ekipe koja je tako kompaktna i teska za probit, kako smo igrali u prvom poluvremenu.
:palacgore:

Sve jasno. Ne treba nama Tuborg da nam otvara oci.
Opet ponavljam, jest Slavka malo limitiran naprijed, ali nije sve ni do njeg.

Jedino sto zamjeram i njemu i upravi je sto nisu uspjeli rjesiti se ovih levata. Kad navijaci vide i znaju, mora da i oni znaju ali nista po tome ne rade.
Primjer je Juve kako to rjesava, ocito jos nemamo muda za to.

I daaaaaaa. Po cemu je upravo Ugljesa zasluzio drugu sansu a Dado nije. ( opet prica o Dadi, haman svi smo se slozili da ne treba igrati ali nema razlike izmedju njeg i Ugljese ) , pa vi njemu dajete jos jednu sansu iako ga se htio rjesiti Slavko.
Decko nije kvalitet za Zelju i do kad cemo ga gledati u dresu a on se svojim stavom pisati po nama?!

Bosnia

čet jul 20, 2017 9:36 pm

theOriginals 1921 je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:30 pm
stabilan klub se ne pravi prodajom svojih najbolji igraca,vec naprotiv suprotno(slazes ekipu za nesto sto se zove grupna faza).a kod nas se desava da se zadovoljimo svakakvim ponudama i to ne vodi nigdje samo u jedan krug sto se zove lutqanje(gdje su pare nema ih,a gdje su rezultati nema ih).
O cemu pricas. Jedan Porto, Benfica, Dortmund... ne mogu zadrzati svoje najbolje igrace, a ne mi

Dominic
Kontakt:

E, pa Slavko, kazati da je prosao sretniji je bullshit. Kako bolan sretniji!?
Kriv si ti zbog kukavicke postavke igre jer kad smo primili gol tada smo nesto i pokazali da znamo. Tuzno da pokazemo toliko respekta prema svedskom osrednjem klubu. Ovo se moglo proci iako smo vidjeli koliko nam fali Lendric ali smo i nesto otkrili. Projic moze biti pojacanje kao i Ramovic, ali ekipi treba svjeze krvi. Ovakav Zeljo ponovo nece uzeti nijedan trofej, ukoliko ne dodju adekvatna pojacanja. Baska je ziheraski pristup trenera koji nije dostojan Zeljeznicara.

fcz
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:37 pm

chile je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:28 pm
I da moram spomenuti da mi nije jasno zasto nije vec odavno doveden napadac ako se znalo da Ivan ide. Ta greska uz strasni vezni red nas je ponajvise i kostala ispadanja.
Ukratko: Zato sto nam je za dovodjenje igraca zaduzen nesposobni mahalac koji izgleda i zvuci poput arapskog trgovca varalice koji munta naivne turiste i uvaljuje im tepihe dok se gladi po bradi.

Kad budemo imali mocnog sportskog direktora imacemo i mocne igrace. Za narednu sezonu je nazalost vec pomalo kasno i vec u startu smo po meni osudjeni na borbu za trece mjesto s pitarima i moguce s Borcem - Zrinjski i Siroki ce nam se pofino odlijepiti.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:37 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:32 pm
Analiza cijele utakmice i razlog poraza-Zajko Zeba i slicni igraci "u godinama".
Kao sto rece nas Svabo,kad ne mozes trcati,svaka taktika pada u vodu.Zeba vise nije za ozbiljnog fudbala i dok to ne shvatimo SVI,ove stvari ce se desavati.
Znaci,ljudi ti ne mogu nista igrom,ravnopravan si na terenu,a znas da te mogu ugroziti JEDINO iz prekida.I sta ti radi najiskusniji igrac?? Pravi klizeci start,potpuno BESPOTREBNO u opasnoj zoni,dok protivnicki igrac ne ide prema golu i dodaje loptu ka aut liniji.Zasto pravi klizeci start?Zato sto je nemocan i ne moze da trci.
I jos jedna stvar,ko nije vidio da smo proigrali njegovim izlaskom,treba jos jednom da pogleda utakmicu.Toliko.
phpBB [video]

Gledajte malo Sirokog kako brzo trci. Mladji, brzi igraci.
Kakvi Zeba, Radinovic i picke materne vise.

dell21
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:38 pm

Funk je napisao/la:
Ne treba ovo tragicno shvatiti ali mislim da mi sastavljamo ekipu da bi bili konkurentni sa Krupom, Mladosti a ne da napravimo iskorak u Evropo. Tu je nasa greska najveca!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Da smo sa realom igrali neki.bi pljuvali, mnogi nemaju ni dovoljno godina koji pisu svasta. Ljudi bolji bili i to je to. Pokusat se pojacat na poziciju dvije i idemo po titulu.

exbabilon
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:38 pm

Haj nek je i ovo proslo. Bolja ekipa ide dalje, obrukali se nismo. Jel se moglo proci? Jeste, ali ne bi bilo zasluzeno.

Bez 3 igraca prevage nek ne prave presicu prije lige i nek ne najavljuju neke titule. Najmanje 2 ekipe su bolje od nas.

PratimsamoPlave

čet jul 20, 2017 9:39 pm

Izgubili jbg gubili smo i prije pa smo opstali , biće još utakmica. Poraz me nije razočarao i naljutio u odnosu na ponašanje nekih naših navijača i pisanja portala. Plasira se priča kao da smo mi neka sila koja je trebala AIK razvaliti , a npr Zrinski je po medijima juče bio puno bolja ekipa ,al eto nisu ima li sreće dok Željezničar jbg blijeda predstava u Švedskoj **** Švedsku . A pojedini navijači isto kao da jedva čekaju da kritiukuju Petrovića , komentari " povukao se " i sl. Šta je trebao napast , koga smo napali u Evropi ? Po komentarima je Petrović problem jbg kad ode a otići će ne vjerujem da će izdržati , jer jbg kad ne bude Petrovića igrat ćemo za gol više Krupa,Gošk i ostale manje ekipe dolazit će turistički u Sarajevo . Kad ne bude Petrovića : Blagojević se neće smijati treneru u lice, Uglješu neće boliti ***** , Stana će proigrat , Siniša neće svaku loptu u napadu prodati , Nikolić će trpati ko u najboljim danima, Zeba će se pretvoriti u Misimovića itd itd. Slavko odlazi !!
Što se tiče igre to je to , trener izvukao što je mogao bolje nema za bolje treba puno više para. Trebalo je puno sreće da se ovo prođe. Taktika slična kao i Odovićeva u Mađarskoj ziheraški jer kvalitetom se ne možeš drugačije postaviti.
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVIH !
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:40 pm

sajo10 je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:22 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:21 pm
sajo10 je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:20 pm
Moze li Ramovic na DMF? Hm...
Moze onda i Djenis komotno..
To onaj sto imo ponude Norrköpinga i Osmanlispora..?
Pa ako cemo zavaljivati ofanzivce na dmf-u onda bolje zavaliti Djenisa posto je u napadu neupotrebljiv..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salle86
Kontakt:

Treba strpljenja, tona.
Ne mogu se oteti dojmu da naša uprava razmišlja u fazonu "postavimo realan cilj i ispunimo ga, pa onda dižemo minimalno ljestvicu i po istom principu".
Prošle godine cilj europa, u istoj cilj proći u drugo pretkolo.
Nema previše rizika, nema "nepotrebnog" ulaganja već se sv gleda "menadžerski" toliko i toliko uložimo, toliko i toliko ćemo dobiti.
Na žalost, nogomet nije baš tako jednostavan. Nekad je moguće i da malo odstupiš od prvobitnog plana, rizikuješ, a možeš mnogo više dobiti nego što ćeš izgubiti. Na žalost, oni tako neće već samo na sigurno. To nas "jeb.e".
Vjerujem da se ovim tempom ide naprijed, samo je pitanje koliko sabura treba i koliko će moći raja saburati i čekati. Na žalost, bojim se da i nismo saburli toliko.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

theOriginals 1921
Kontakt:

Bosnia je napisao/la:
stabilan klub se ne pravi prodajom svojih najbolji igraca,vec naprotiv suprotno(slazes ekipu za nesto sto se zove grupna faza).a kod nas se desava da se zadovoljimo svakakvim ponudama i to ne vodi nigdje samo u jedan krug sto se zove lutqanje(gdje su pare nema ih,a gdje su rezultati nema ih).
O cemu pricas. Jedan Porto, Benfica, Dortmund... ne mogu zadrzati svoje najbolje igrace, a ne mi
de mi reci koliko jedan porto vrti na prodaji tih igraca i gdje trosi te pare od prodaje igraca i uporedi nas sa njima .koliko mi zaradjujemo od tih igraca i gdje odu pare od tih igraca

zorz
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:41 pm

Volim Zelju i uvjek cu ga voljeti ,zadovoljan sam da je ostao Lendric prolaz sto posto ,nazalost nije odraz drzave i mnogo nekih drugih stvari ,zivim u Svedskoj ne dugo pa ljudi ovdje skoro svako naselje ima svoj teren ,sve uslove za teniranje i mnogo sta pa opet su losi u fudbalu .

storm_raider
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:41 pm

AmH79 je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:26 pm
Bravo, moj Zeljo!
Disciplinovano, ozbiljno, pametno.
X puta skuplja i bogatija ekipa, nekoliko vele-majstora, sistem...
SP postavio najbolju mogucu taktiku i uspostavio odlican stav u igri.
Zeba: Samo za deset minuta na livadama kad se broji umjetnicki dojam.
Jos dvije sezone ovim tempom razvoja i to je to.
Od prosle sezone sam sponzor, od ove cu biti jos veci.
Bravo i hvala, moj Zeljo!!!
Kako je mene tvoj komentar oraspolozio. Svaka cast. :)

Samo neka nastave ovim tempom, a mi svi trebamo imati strpljenja. Vjerujem da su ovi ljudi u Upravi dovoljno disciplinovani, mudri i iskusni da znaju da za sistem treba vremena da daje rezultate. Ali jednom kada krene da daje rezultate, onda je u kontinuitetu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueheart
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:42 pm

Ja jedva čekam da vidim ko ce i kako igrati protiv Goska,
DRZAVA ZELJO

salemprolic
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:43 pm

Jedno je jasno bice patnje i ove sezone. Jel do Slavke jel do igraca ne znam vise ni sam al ova ekipa ce se patiti sa svakim.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:44 pm

blueheart je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:42 pm
Ja jedva čekam da vidim ko ce i kako igrati protiv Goska,
Isti sastav kao veceras. Nemas sta cekati. :)

Plava Porodica
Kontakt:

Ćenane padobran i nek te istresu sutra u Krupi bar po jednog, po mogućnosti i dva igrača. Eventualno i do Tuzle trknut.

A za napadača i krilo sačekat još malo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kremenko

Ono kad hoce dedo od 96 godina da je.be,a zadnji put mu se digo 1972 g. E tako je nasa ekipa izgledala u ovom dvomecu. Sve ocekivano,a opet gorak okus.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

storm_raider
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:45 pm

Bosnia je napisao/la:
de mi reci koliko jedan porto vrti na prodaji tih igraca i gdje trosi te pare od prodaje igraca i uporedi nas sa njima .koliko mi zaradjujemo od tih igraca i gdje odu pare od tih igraca
Fulas poentu. Lendric je htio da ide sam, a kada igrac hoce da ide onda ga prodajes, ne cekas da mu istekne ugovor.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 28 gostiju.

Prijava