Ne treba ovo tragicno shvatiti ali mislim da mi sastavljamo ekipu da bi bili konkurentni sa Krupom, Mladosti a ne da napravimo iskorak u Evropo. Tu je nasa greska najveca!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
O cemu pricas. Jedan Porto, Benfica, Dortmund... ne mogu zadrzati svoje najbolje igrace, a ne mitheOriginals 1921 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:30 pmstabilan klub se ne pravi prodajom svojih najbolji igraca,vec naprotiv suprotno(slazes ekipu za nesto sto se zove grupna faza).a kod nas se desava da se zadovoljimo svakakvim ponudama i to ne vodi nigdje samo u jedan krug sto se zove lutqanje(gdje su pare nema ih,a gdje su rezultati nema ih).
Ukratko: Zato sto nam je za dovodjenje igraca zaduzen nesposobni mahalac koji izgleda i zvuci poput arapskog trgovca varalice koji munta naivne turiste i uvaljuje im tepihe dok se gladi po bradi.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:32 pmAnaliza cijele utakmice i razlog poraza-Zajko Zeba i slicni igraci "u godinama".
Kao sto rece nas Svabo,kad ne mozes trcati,svaka taktika pada u vodu.Zeba vise nije za ozbiljnog fudbala i dok to ne shvatimo SVI,ove stvari ce se desavati.
Znaci,ljudi ti ne mogu nista igrom,ravnopravan si na terenu,a znas da te mogu ugroziti JEDINO iz prekida.I sta ti radi najiskusniji igrac?? Pravi klizeci start,potpuno BESPOTREBNO u opasnoj zoni,dok protivnicki igrac ne ide prema golu i dodaje loptu ka aut liniji.Zasto pravi klizeci start?Zato sto je nemocan i ne moze da trci.
I jos jedna stvar,ko nije vidio da smo proigrali njegovim izlaskom,treba jos jednom da pogleda utakmicu.Toliko.
Da smo sa realom igrali neki.bi pljuvali, mnogi nemaju ni dovoljno godina koji pisu svasta. Ljudi bolji bili i to je to. Pokusat se pojacat na poziciju dvije i idemo po titulu.
Pa ako cemo zavaljivati ofanzivce na dmf-u onda bolje zavaliti Djenisa posto je u napadu neupotrebljiv..
de mi reci koliko jedan porto vrti na prodaji tih igraca i gdje trosi te pare od prodaje igraca i uporedi nas sa njima .koliko mi zaradjujemo od tih igraca i gdje odu pare od tih igracaBosnia je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:36 pmO cemu pricas. Jedan Porto, Benfica, Dortmund... ne mogu zadrzati svoje najbolje igrace, a ne mitheOriginals 1921 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:30 pmstabilan klub se ne pravi prodajom svojih najbolji igraca,vec naprotiv suprotno(slazes ekipu za nesto sto se zove grupna faza).a kod nas se desava da se zadovoljimo svakakvim ponudama i to ne vodi nigdje samo u jedan krug sto se zove lutqanje(gdje su pare nema ih,a gdje su rezultati nema ih).
Kako je mene tvoj komentar oraspolozio. Svaka cast.AmH79 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:26 pmBravo, moj Zeljo!
Disciplinovano, ozbiljno, pametno.
X puta skuplja i bogatija ekipa, nekoliko vele-majstora, sistem...
SP postavio najbolju mogucu taktiku i uspostavio odlican stav u igri.
Zeba: Samo za deset minuta na livadama kad se broji umjetnicki dojam.
Jos dvije sezone ovim tempom razvoja i to je to.
Od prosle sezone sam sponzor, od ove cu biti jos veci.
Bravo i hvala, moj Zeljo!!!
Fulas poentu. Lendric je htio da ide sam, a kada igrac hoce da ide onda ga prodajes, ne cekas da mu istekne ugovor.theOriginals 1921 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:40 pmde mi reci koliko jedan porto vrti na prodaji tih igraca i gdje trosi te pare od prodaje igraca i uporedi nas sa njima .koliko mi zaradjujemo od tih igraca i gdje odu pare od tih igracaBosnia je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:36 pmO cemu pricas. Jedan Porto, Benfica, Dortmund... ne mogu zadrzati svoje najbolje igrace, a ne mitheOriginals 1921 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:30 pmstabilan klub se ne pravi prodajom svojih najbolji igraca,vec naprotiv suprotno(slazes ekipu za nesto sto se zove grupna faza).a kod nas se desava da se zadovoljimo svakakvim ponudama i to ne vodi nigdje samo u jedan krug sto se zove lutqanje(gdje su pare nema ih,a gdje su rezultati nema ih).