Prvo poluvrijeme odigrali sa mud.ima
U drugom ih ostavili u svlačionici
Jbg
To je to i sve je receno, ja bih dodao da nama za ligu fale barem tri igraca stoper, vezni i napadac inace imamo i patnju u ligi. Ako ne dovedemo to imamo problem i za taj problem neko treba odgovarati. Siguran sam da smo na vrijeme doveli pojacanja na pozicijama veznjaka i napadaca da bi bili dosta ubjedljivi, ne bi nam to garantovalo prolazak ali bi digli sebi sanse. Ni jedna ekipa iole ozbiljna ne ulazi slabija u EL nego sto je bila u prvenstvu. A kod nas je upravo to slucaj.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:14 pmIzgubili smo od bolje ekipe, al' da se moglo vise moglo je.. U odredjenim segmentima smo djelovali dosta dobro a za onaj segment koji nam je falio kriva je iskljucivo uprava jer nije dovela kvalitetnog napadaca i veznjaka.. Onaj ko nesto zamjera Slavki veze sa zivotom nema, da ne kazem kakvu tezu rijec.. Nadam se da ce Ramovic postati standardan a Zeba zamjena za 20 minuta.. Pun mi je qrac vise njegovog skrivanja i nevidljivosti u presudnim utakmicama.. Takav je bio kroz cijelu karijeru i jos ima obraza prigovarati prilikom izlaska.. Radinovic neozbiljan kao i u vecini slucajeva i njegovo mjesto mora popuniti puno kvalitetniji igrac al opet tu je uprava zakazala jer ga nije dovela.. Opet cu ponoviti sto sam vec govorio a to je da Blagojevic nema s kim igrati u sredini.. I on je srednja zalost al i kao takav je najstabilniji.. Zec jos nista nije pokazao bez obzira koliko ga mnogi hvalili i govorili da smo sa njim dobili u odnosu na Miru.. Miro bi veceras nekom servirao gol da je igrao.. Projic solidan, bice dobro rjesenje za lige.. Sinisa standardan.. Stoperi jako dobri.. Nije meni ni Zakaric bio los ali falila je veza da se i on bolje iskoristi.. Nikolic nedovoljan za bilo sta ozbiljnije a za Djenisa da ne govorim.. Castan poraz smo, manje vise, i ocekivali i ne trebamo biti previse nezadovoljni.. Sad se presabrati i najozbiljnije opristupiti utakmici sa Goskom da ne bi bilo kakvih nebuloza.. Bitno je uci u prvenstvo na pravi nacin i ne dozvoliti da nas evropa na bilo koji nacin poremeti.. Upravi poruka da se uozbilje kada su pojacanja u pitanju i da dovedu to sto nam treba..
Ne kurcim se ja nista, ali Vidjelo se na Grbavici da nam kvalitet fali.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 12:26 am
Morat ce se oni malo otvoriti gore, mozda sta i uleti, ali nekako realno 2-0 prognoziram.![]()
To onaj sto imo ponude Norrköpinga i Osmanlispora..?
Da, predobro osim pripreme drugog poluvremena.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:13 pmZnaci dovesti nekog klosara i zavesti red u svlacionici. Evo jos me trese onaj Blagojevicev pogled kada je izlazio. Prvo prema klupi pa hinjski prema Slavki.
Veoma dobro je ovo Slavko postavio, bolje realno ne moze.
Haj da se složim sa tobom. Ne kontam, bez obzira što si sportski direktor, imaš youtube gledaj utakmicu, koji ces ***** ti u šveckoj, traži igrači **** te kruLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:21 pm
Cenane, sta ces u Svedskoj, da nam neces povest kakvog skandinavca mozda?!
Na AIKovom forumu u prvom poluvremenu pisali neki kako odavno nisu igrali protiv ekipe koja je tako kompaktna i teska za probit, kako smo igrali u prvom poluvremenu.