Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 20, 2017 9:18 pm

Prvo poluvrijeme odigrali sa mud.ima
U drugom ih ostavili u svlačionici
Jbg
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

hardwell
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:19 pm

Krilo, napadač, štoper, dva centralna vezna i desni i lijevi bek za rotaciju
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

sajo10
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:20 pm

Moze li Ramovic na DMF? Hm...

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:21 pm

sajo10 je napisao/la:
Moze onda i Djenis komotno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

pile87
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:14 pm
Izgubili smo od bolje ekipe, al' da se moglo vise moglo je.. U odredjenim segmentima smo djelovali dosta dobro a za onaj segment koji nam je falio kriva je iskljucivo uprava jer nije dovela kvalitetnog napadaca i veznjaka.. Onaj ko nesto zamjera Slavki veze sa zivotom nema, da ne kazem kakvu tezu rijec.. Nadam se da ce Ramovic postati standardan a Zeba zamjena za 20 minuta.. Pun mi je qrac vise njegovog skrivanja i nevidljivosti u presudnim utakmicama.. Takav je bio kroz cijelu karijeru i jos ima obraza prigovarati prilikom izlaska.. Radinovic neozbiljan kao i u vecini slucajeva i njegovo mjesto mora popuniti puno kvalitetniji igrac al opet tu je uprava zakazala jer ga nije dovela.. Opet cu ponoviti sto sam vec govorio a to je da Blagojevic nema s kim igrati u sredini.. I on je srednja zalost al i kao takav je najstabilniji.. Zec jos nista nije pokazao bez obzira koliko ga mnogi hvalili i govorili da smo sa njim dobili u odnosu na Miru.. Miro bi veceras nekom servirao gol da je igrao.. Projic solidan, bice dobro rjesenje za lige.. Sinisa standardan.. Stoperi jako dobri.. Nije meni ni Zakaric bio los ali falila je veza da se i on bolje iskoristi.. Nikolic nedovoljan za bilo sta ozbiljnije a za Djenisa da ne govorim.. Castan poraz smo, manje vise, i ocekivali i ne trebamo biti previse nezadovoljni.. Sad se presabrati i najozbiljnije opristupiti utakmici sa Goskom da ne bi bilo kakvih nebuloza.. Bitno je uci u prvenstvo na pravi nacin i ne dozvoliti da nas evropa na bilo koji nacin poremeti.. Upravi poruka da se uozbilje kada su pojacanja u pitanju i da dovedu to sto nam treba..
To je to i sve je receno, ja bih dodao da nama za ligu fale barem tri igraca stoper, vezni i napadac inace imamo i patnju u ligi. Ako ne dovedemo to imamo problem i za taj problem neko treba odgovarati. Siguran sam da smo na vrijeme doveli pojacanja na pozicijama veznjaka i napadaca da bi bili dosta ubjedljivi, ne bi nam to garantovalo prolazak ali bi digli sebi sanse. Ni jedna ekipa iole ozbiljna ne ulazi slabija u EL nego sto je bila u prvenstvu. A kod nas je upravo to slucaj.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

OTJERAJTE BIVSE IGRACE!

Slavko jest limitiran naprijed, ali nema smisla sad ga tjerati jer prvo treba ocistiti ekipu od ove truhlezi.

Platite dobrog igraca, vi bi dobrog igraca al da igra za 3 milje. Jebali se al da ne udje, e ne ide.
Eto nadovodili ste polovnjaka koji su i preplaceni bili pa sta smo postigli. Nista.

Ja sam ocekivao 2-0 rezultat, to sam i pisao.
Leon_Professional je napisao/la:
pet jul 14, 2017 12:26 am

Morat ce se oni malo otvoriti gore, mozda sta i uleti, ali nekako realno 2-0 prognoziram. :D
Ne kurcim se ja nista, ali Vidjelo se na Grbavici da nam kvalitet fali.

Cenane, sta ces u Svedskoj, da nam neces povest kakvog skandinavca mozda?!

sajo10
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:22 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Moze onda i Djenis komotno..
To onaj sto imo ponude Norrköpinga i Osmanlispora..?

mirzza
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:22 pm

storm_raider je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:13 pm
Znaci dovesti nekog klosara i zavesti red u svlacionici. Evo jos me trese onaj Blagojevicev pogled kada je izlazio. Prvo prema klupi pa hinjski prema Slavki.

Veoma dobro je ovo Slavko postavio, bolje realno ne moze.
Da, predobro osim pripreme drugog poluvremena.
Da nismo primili gol prošli bi glat.
Ipak Stevo ne može i on nam je oteo prolaz.
Da je Lendric ostao sada bi dočekali Bragu i uzeli veće pare od onih što su francuzi dali.

LARSSON
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Cenane, sta ces u Svedskoj, da nam neces povest kakvog skandinavca mozda?!
Haj da se složim sa tobom. Ne kontam, bez obzira što si sportski direktor, imaš youtube gledaj utakmicu, koji ces ***** ti u šveckoj, traži igrači **** te kru

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:25 pm

Jao stručnjaka na fb-u majko moja.
Sve fudbalske neznalice se okupile na jedno mjesto. Kao da smo danas igrali protiv Olimpica pa čudno što smo izgubili. Vjerovatno niko od njih nije čuo za AIK dok ga nismo mi izvukli... Jadno i tužno.
Nekad kasnije ću napisati svoj komentar, imam dosta toga reći, a večeras vala nemam snage... Samo još da kažem kratko... Uspjeh za naše klubove je i da prodjemo amatere sa Malte, Farskih ostrva itd. Takva nam je liga, takva nam je realnost i ja ne očekujem nikakav napredak našeg fudbala. Nije iznenadjenje ovaj rezultat. Hvala Bogu pa nismo doživjeli neku katastrofu. Gošk je naša realnost!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

ellaxaz
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:26 pm

Na ovoj ekipi ima jos puno posla, za nesto ozbiljnije u evropi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Tryg
Kontakt:

Smijesni su ovi ultrasi lazni nanu im nanulicu.

NAMA TREBA 5 provjerenih igraca odmah u prvu postavu.

Kad dodjem za 6 sati cut cemo se.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

AmH79
Kontakt:

Bravo, moj Zeljo!
Disciplinovano, ozbiljno, pametno.
X puta skuplja i bogatija ekipa, nekoliko vele-majstora, sistem...
SP postavio najbolju mogucu taktiku i uspostavio odlican stav u igri.
Zeba: Samo za deset minuta na livadama kad se broji umjetnicki dojam.
Jos dvije sezone ovim tempom razvoja i to je to.
Od prosle sezone sam sponzor, od ove cu biti jos veci.
Bravo i hvala, moj Zeljo!!!

storm_raider
Kontakt:

Disciplinovano je ovo bilo, nema sta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

hardwell
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:27 pm

Kjosevski/Bobić

Desni bek/Stevanović - Graovac/Osmanković - Vukotić/Bogičević - Projić/Lijevi bek

Ordagić/Radinović - Centralni vezni/Sabanadzovic

Zec/Krilo - Ramovic/Zeric - Zakaric/Crnov

Nikolic/Spic/Beganovic

I u situaciji kada nam treba par igrača da kompletiramo roster, sportski direktor bez razloga gubi zlata važna tri dana kako bi otišao sa ekipom u Štokholm
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

sergejevic

čet jul 20, 2017 9:27 pm

Momci su se borili i nema se sta tu prigovoriti. Nismo bili spremni za avanturu u Evropi jer smo ostali bez dva ubjedljivo najbolja igraca iz prosle sezone. To je tesko podnjeti bilo kome. Aik je bio bolji u ovom dvomecu, imali su vise prilika, iskoristili su svoje prednosti u skok igri i iz dva prekida prosli dalje. Nema se sta prigovoriti sudijama, sreci i slicno. Nadigrani smo na terenu. Opet ostaje zal jer se mozda moglo vise u nekim situacijama da smo bili hrabriji i pametniji. Steta je sto se nije iskoristio onaj koridor prema njihovom golu nekim brzim igracima i boljom tranzicijom naprijed. Nedostajalo je i iskustva da se neke stvari pametnije odrade, ali sta je tu je. Okrecemo se nasem prvenstvu, ima jos vremena da se pojaca ekipa na nekim pozicijama.
Sto se tice Petrovica sve je do njega. Dobio je povjerenje uprave, a sada je do njega da li ce dozvoliti da ga igraci nepostuju i da opet gledamo scenario iz prosle sezone. Nadam se da je ta podrska treneru jedna prekretnica i da ce uprava uvijek tako postupiti. Bio to Petrovic ili neko drugi on mora dobiti podrsku da zavede red medju igrace ma koliko kostalo.
Slavko je defanzivno solidno postavio ekipu, iako je vecras i to na momente stekalo. Ona ubacivanja iza zadnje linije su nam veliki problem. Skok igra je vec nesto gdje i nismo mogli nesto promjeniti. Ljudi su jaci i visociji.
Napadacki i nismo polozili ispit. Premalo dobrih sansi smo stvorili da bi se nadali necemu. Previse je to tromo u napadu i bice tesko protiv svakog tvrdog protivnika u nasoj ligi. Nema vise Lendrica da neki odbijanac gurne u mrezu za tri boda. Mora se mnogo bolje igrati naprijed.

chile
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:28 pm

I da moram spomenuti da mi nije jasno zasto nije vec odavno doveden napadac ako se znalo da Ivan ide. Ta greska uz strasni vezni red nas je ponajvise i kostala ispadanja.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

sajo10
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:28 pm

storm_raider je napisao/la:
Disciplinovano je ovo bilo, nema sta.
Na AIKovom forumu u prvom poluvremenu pisali neki kako odavno nisu igrali protiv ekipe koja je tako kompaktna i teska za probit, kako smo igrali u prvom poluvremenu.

theOriginals 1921
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:30 pm

stabilan klub se ne pravi prodajom svojih najbolji igraca,vec naprotiv suprotno(slazes ekipu za nesto sto se zove grupna faza).a kod nas se desava da se zadovoljimo svakakvim ponudama i to ne vodi nigdje samo u jedan krug sto se zove lutqanje(gdje su pare nema ih,a gdje su rezultati nema ih).

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:32 pm

Analiza cijele utakmice i razlog poraza-Zajko Zeba i slicni igraci "u godinama".
Kao sto rece nas Svabo,kad ne mozes trcati,svaka taktika pada u vodu.Zeba vise nije za ozbiljnog fudbala i dok to ne shvatimo SVI,ove stvari ce se desavati.
Znaci,ljudi ti ne mogu nista igrom,ravnopravan si na terenu,a znas da te mogu ugroziti JEDINO iz prekida.I sta ti radi najiskusniji igrac?? Pravi klizeci start,potpuno BESPOTREBNO u opasnoj zoni,dok protivnicki igrac ne ide prema golu i dodaje loptu ka aut liniji.Zasto pravi klizeci start?Zato sto je nemocan i ne moze da trci.
I jos jedna stvar,ko nije vidio da smo proigrali njegovim izlaskom,treba jos jednom da pogleda utakmicu.Toliko.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava