Jel vi stvarno mislite da nasi igraci nakon 12 dana,nazovimo ih " visinskih priprema",mogu trcati 90 min?
Ja to nisam vidio ni kod puno ozbiljnijih ekipa,na kraju krajeva i ta Zeta puna mladih igraca,pa ni oni se nesto nerastrcase.
Jel vi stvarno mislite da nasi igraci nakon 12 dana,nazovimo ih " visinskih priprema",mogu trcati 90 min?
For the three qualifying rounds and the play-offs, a club may register a maximum of one new eligible player on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must be completed by 24.00CET on the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is eligible to play at domestic level at this time.zubanovic89 je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 10:30 amZar nije pravilo svi sa starog spiska + jednog novog igraca?
Ako nije jos bolje, ali mi se cini da smo tako prije radili, ne znam, ako ima neko upuceniji nek me ispravi![]()
Pisalo je prijatelju, stvarno ne ulazim u to treba li puštati ili ne, , al obavještenja su bila već u toku sezone nekoliko puta.firestarter je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 10:20 amVidim ovdje neki pricaju o svercanju djece sto nije istina imam hvala Bogu dovoljno da mogu djetetu kupiti kartu kupitu, svake godine zeljin pekatic, uclaniti njega i sebe, kupiti godisnju problem je sto nije navedeno ako si nesta novo izmislio promijenio reci napisi. Isto tako odnos ljudi koji su zaduzeni za obezbedzenje tekme su uzas poluretardirani ljudi koji nemaju pojma o lijepom vaspitanju .
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Bravo, u ovoj fazi ne postoji ekipa koja je rastrcana, to dolazi tokom sezone.exdomorocki je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 10:37 amJel vi stvarno mislite da nasi igraci nakon 12 dana,nazovimo ih " visinskih priprema",mogu trcati 90 min?
Ja to nisam vidio ni kod puno ozbiljnijih ekipa,na kraju krajeva i ta Zeta puna mladih igraca,pa ni oni se nesto nerastrcase.
Ako dođepile87 je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:06 amBravo, u ovoj fazi ne postoji ekipa koja je rastrcana, to dolazi tokom sezone.exdomorocki je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 10:37 amJel vi stvarno mislite da nasi igraci nakon 12 dana,nazovimo ih " visinskih priprema",mogu trcati 90 min?
Sramota Allaha mi. Nek se stide, bas su mi pali u ocima. Ciganski bas. 2KM casa Pepsija, ne naspe ni pola case. FUJ
"Ta će Zeta, u rangu Travnika...exdomorocki je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:07 amE čuj bezvezna ekipa.
Zvezda nije mogla zabit gol ribarima nakim,dok nisu dobili crveni karton.
Ovde pojedinci ko da pripremaju teren za eventualno ispadanje(nedo Bog),a sto niko nije napisao da je mozda struka postavila ekipu tako da nisu dopustili Zeti nista.
Omalovazavati protivnika nije Željina filozofija
Od mene jedini minus za jucerasnju tekmu.
I jos jednom bravo, nisu nam opucali na gol a veoma je bitno da nismo primili gol u ovoj utakmici. Upravo se bahatost razbila igracima Zete o glavu i zasto bi bilo ko omalovazavao protivnika u evropskim takmicenjima oni su tu dosli jer su medju najboljim ekipa u svojoj zemlji. Igramo za cifru vecu od 400 000 KM normalno da treba imati operza.exdomorocki je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:07 amE čuj bezvezna ekipa.
Zvezda nije mogla zabit gol ribarima nakim,dok nisu dobili crveni karton.
Ovde pojedinci ko da pripremaju teren za eventualno ispadanje(nedo Bog),a sto niko nije napisao da je mozda struka postavila ekipu tako da nisu dopustili Zeti nista.
Omalovazavati protivnika nije Željina filozofija