Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exdomorocki
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 10:37 am

KrajPrice je napisao/la:
pet jun 30, 2017 8:52 am
Jedino sam razocaran sto protiv Zete ne mozemo da hodamo u 60 min., stvarno losa fizicka sprema.
Jel vi stvarno mislite da nasi igraci nakon 12 dana,nazovimo ih " visinskih priprema",mogu trcati 90 min?
Ja to nisam vidio ni kod puno ozbiljnijih ekipa,na kraju krajeva i ta Zeta puna mladih igraca,pa ni oni se nesto nerastrcase.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

LeBlue
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:39 am

Mogli su napraviti neki program da dijete mozes povesti dzabe na sjever ako si clan kluba. U principu jeste tako, slabo hocemo da platimo, a postali smo veci kriticari i pljuvaci od pitara, a nismo prije takvi bili. Uclani se u klub, navijaj na fin nacin, i pokusaj pomoci klubu ako si u mogucnosti. I normalno neka puste Petrovica da radi svoj posao. Tek kad dovede jos tih nekoliko igraca koje spominje onda mozemo reci da lici na njegovu ekipu. Tesko je ocekivati brzu igru od ekipe kad imas spore igrace, tu nikakva taktika ne pomaze. Biti ce ovo dobro jer ide u pravom pravcu.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:42 am

zubanovic89 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 10:30 am
AsharaK je napisao/la:
pet jun 30, 2017 10:25 am
zubane, mislim da poslije Zete ide novi spisak?
Zar nije pravilo svi sa starog spiska + jednog novog igraca?
Ako nije jos bolje, ali mi se cini da smo tako prije radili, ne znam, ako ima neko upuceniji nek me ispravi :D
For the three qualifying rounds and the play-offs, a club may register a maximum of one new eligible player on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must be completed by 24.00CET on the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is eligible to play at domestic level at this time.

Samo se jedan novi igrač može prijaviti nakon svake runde.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

shzna
Kontakt:

Mene je iznervirao ciganluk, iskljucise vodu iz WC a tamo se prodaje flasa vode po 5KM. Strasno
1987

firestarter
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:49 am

Ne trazi niko sadake ili da ulazi djabe. moglo se reci ima pola sjevera prazno zelite li platiti kartu djetetu za sjever i vasu kartu zamjeniti za sjever objerucke bih i ja vjerujem ostali roditelji pristali, a ne da me neki bimbalj tjera i da se naguravam. Neko spomenu evropu rodjen sam i zivio dugo u evropi ali akd je neki problem imaju ljudi da rjesavaju te probleme u hodu, predstavnici kluba koji se nalaze blizu ulaza ili check pointa kad ti provjerava imas li kartu da mozes uopste prici stadionu i pokusavaju pomoc kod slicnih problema

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:49 am

firestarter je napisao/la:
pet jun 30, 2017 10:20 am
Vidim ovdje neki pricaju o svercanju djece sto nije istina imam hvala Bogu dovoljno da mogu djetetu kupiti kartu kupitu, svake godine zeljin pekatic, uclaniti njega i sebe, kupiti godisnju problem je sto nije navedeno ako si nesta novo izmislio promijenio reci napisi. Isto tako odnos ljudi koji su zaduzeni za obezbedzenje tekme su uzas poluretardirani ljudi koji nemaju pojma o lijepom vaspitanju .

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Pisalo je prijatelju, stvarno ne ulazim u to treba li puštati ili ne, , al obavještenja su bila već u toku sezone nekoliko puta.
I sam sam doživio neugodnosti s redarskom lsužbom koja je totalno neinformisana, npr ispratim jarana sa stadiona jer mu je bilo loše, fino objasnim redaru da se vraćam za minutu samo da odvedem druga do taxi štanda, on kaže okej može, vraćam se kroz par minuta lik mi ne dozvoljava da se vratim na stadion, pokazujem godišnju, člansku, još ga prethodno fino zamolio i on mi glumi onda silu neku, još onaj ćelo neki koji im je šef nešto "dobacuje", i kako da se ne suzdržiš belaja s takvim likovima koji završe u obezbjeđenju a smatraju se se nekim specijalcima, slao sam kasnije mail klubu jer sam ostatak utakmice morao viriti kroz sjevero-zapadni tunel, bila ona tekma s Krupom kad su Križman i Marković dali golove, još kasnije kiša pade počeše raju puštat na sjever ja krenem kad ne može ni to, pa čovječe pustio si preko 100 ljudi da uđe a sad ostatak raje ne puštaš, neprofesionalnost..

@shzna mislio sam da me drug fura da su iskljčili vodu na česmama a da naplaćuju 5KM flašu vode, to je stvarno dno dna i teški bezobrazluk..

rodrigo87
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:50 am

shzna je napisao/la:
Mene je iznervirao ciganluk, iskljucise vodu iz WC a tamo se prodaje flasa vode po 5KM. Strasno
:palacgore:
6km voda, 12km sok :r

exbabilon
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:53 am

Ko je prodavao vodu i sokove? Jel to u reziji kluba?

cikazubo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:54 am

exbabilon je napisao/la:
pet jun 30, 2017 10:53 am
Ko je prodavao vodu i sokove? Jel to u reziji kluba?
Nek prodaje za 50KM flašu, ali nemoj nam isključivat vodu u wc-u jbt, baš pogano.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:55 am

Treba onog Kalezića zaganjati :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

pet jun 30, 2017 10:55 am

rodrigo87 je napisao/la:
shzna je napisao/la:
:placeodsmijeha:
Eto vam dosla Evropa, yebala vas ona :D
Skuplje nego u Milanu :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

pile87
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:06 am

exdomorocki je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
Jedino sam razocaran sto protiv Zete ne mozemo da hodamo u 60 min., stvarno losa fizicka sprema.
Jel vi stvarno mislite da nasi igraci nakon 12 dana,nazovimo ih " visinskih priprema",mogu trcati 90 min?
Ja to nisam vidio ni kod puno ozbiljnijih ekipa,na kraju krajeva i ta Zeta puna mladih igraca,pa ni oni se nesto nerastrcase.
Bravo, u ovoj fazi ne postoji ekipa koja je rastrcana, to dolazi tokom sezone.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

exdomorocki
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:07 am

E čuj bezvezna ekipa.
Zvezda nije mogla zabit gol ribarima nakim,dok nisu dobili crveni karton.
Ovde pojedinci ko da pripremaju teren za eventualno ispadanje(nedo Bog),a sto niko nije napisao da je mozda struka postavila ekipu tako da nisu dopustili Zeti nista.
Omalovazavati protivnika nije Željina filozofija
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Model1964

pet jun 30, 2017 11:10 am

pile87 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:06 am
KrajPrice je napisao/la:
Bravo, u ovoj fazi ne postoji ekipa koja je rastrcana, to dolazi tokom sezone.
Ako dođe :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

shzna
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:11 am

rodrigo87 je napisao/la:
shzna je napisao/la:
Sramota Allaha mi. Nek se stide, bas su mi pali u ocima. Ciganski bas. 2KM casa Pepsija, ne naspe ni pola case. FUJ

Jos iskljuce vodu kako bi primorali raju da kupuju tamo. Fuj fuj
1987

teteac8684
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:12 am

E čuj bezvezna ekipa.
Ovde pojedinci ko da pripremaju teren za eventualno ispadanje(nedo Bog),a sto niko nije napisao da je mozda struka postavila ekipu tako da nisu dopustili Zeti nista.
"Ta će Zeta, u rangu Travnika... :zid: :zid:

rodrigo87
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:13 am

shzna je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:11 am
rodrigo87 je napisao/la:
shzna je napisao/la:
Sramota Allaha mi. Nek se stide, bas su mi pali u ocima. Ciganski bas. 2KM casa Pepsija, ne naspe ni pola case. FUJ

Jos iskljuce vodu kako bi primorali raju da kupuju tamo. Fuj fuj
Od mene jedini minus za jucerasnju tekmu.
Skuplje te dodje flasa vode nego karta :D

pile87
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:15 am

E čuj bezvezna ekipa.
I jos jednom bravo, nisu nam opucali na gol a veoma je bitno da nismo primili gol u ovoj utakmici. Upravo se bahatost razbila igracima Zete o glavu i zasto bi bilo ko omalovazavao protivnika u evropskim takmicenjima oni su tu dosli jer su medju najboljim ekipa u svojoj zemlji. Igramo za cifru vecu od 400 000 KM normalno da treba imati operza.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

shzna
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:17 am

Meni Zeta liči na Krupu
1987

igla
Kontakt:

pet jun 30, 2017 11:18 am

To oko djece, jučer dok sam ulazio je jedna žena tersala oko svoje djece na zapadu momku iz kluba. Ljudi se ponašaju ko da su jedini i ko da se samo zbog njih igra.
Iz kluba su očito trebali jasnije napisati da nije djeci džabe čim je bilo dosta takvih.
Stari mi je platio svaku utakmicu u životu dok sam dijete bio. Nismo begovska porodica, ali je tako. Lafo bi dijete u krilu bilo. Reži me gdje hoćeš ako 90 posto te djece ne bi bilo na stolicama, posjeo bi bošnjo prvo dijete pa sebe, u fazonu "ko mi zabranit može". Onda bi se žalili ovi sa kartom koji bi ostali na stepenicama, A PLATILI, a još bi i klub platio kaznu.
Naša seljačka politika.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava