pet jun 23, 2017 7:04 pm
Kjosevski - odlican, odbranio cini mi se dvije ciste prilike i nema mu se sta za zamjeriti. Nastavio gdje je i stao
Bogicevic - isto nastavio gdje je i stao. Samo krenula utakmica, Blagojevic mu vraca lopta i on odmah izbija. Kreten svoje vrste, idi citaj lektire za Kemu i Dzindu, a njih pusti da igraju
Graovac - dobro se postavlja, da je igrao na strani gdje i Stana vjerujem da bi Siroki imao manje prilika
Stevanovic - bilo je vec price da ce on biti veliki problem kad Miro ode jer je ovaj radio i za sebe i za njega, a evo to se vidjelo danas. Stevanovic moze poslusiti u odbrani, ali se jako lose postavlja. Jedino pozitivno kod njega je bilo sto je uvijek imao visak energije i znao razbuditi ekipu sa borbom, ali upitno je ima li motiva i dalje.
Stanic - na koju god loptu jemogao zakasniti, zakasnio je. U napadu kad god je imao priliku da centrira ili produzi Zakaricu loptu, ukenjao je. Da je iko bolji umjesto nejga, vjerujem da bi i Zakaric izgledao puno bolje.
Ugljesa - odmah na startu pogrijesio, skrivio gol, ali je poslije izgledao dosta bolje. Siguran sam da bi Ugljesa bio dosta bolji da mu se daje prilika, ali cisto sumnjam da ce mu Slavko dati vise ikakvu priliku poslije ovog.
Blagojevic - posjetio danas na onog starog Blagojevica i igrao jako dobro. Uvijek je bilo kad on igra da igramo i mi, a nadam se da ce ove sezone biti pravi.
Zeba - on vise ne moze i treba to prihvatiti. Sad imamo Ramovica i nadam se da cemo njega koristiti prije Zebe i sigurno bi onda i vezni red izgledao puno bolje. Zeba hoce da ucestvuje u svakom napadu, a cim primi loptu odmah uspori vec sporu igru.
Zec - iznenadio sam se najugodnije. Strasno brz igrac, dosta dobar dribling i jedini koji je danas nesto i pokusavao. Na obje strane je izgledao dosta dobro, ali ako je suditi po ovom od danas, onda se nadam da ce on biti na desnoj strani, a Zakaric lijevo jer mi Zec izgleda puno opasnije.
Zakaric - od njega vjerovatno svi ocekuju bas puno, na proslim pripremama je bio strasan, ali onda pad. Danas je igrao okej, par puta je trebao ranije loptu dobiti, al dok se Stanic sjeti prodje voz. Dobra stvar je sto njega i Zeca mozemo rotirati uvijek pa i u toku utakmice tako zbunjivati protivnike.
Lendric - sta god da se izdesavalo, on je prosle godine bio najbolji strijelac. Meni licno i nije neki igrac, ali se trudi i to je ono sto svi zelimo. Danas je opet imao strasnu priliku koju je Zec izradio, ali poslao loptu prema Splitu.
Osmankovic - mora upasti u prvi sastav zajedno sa Graovcem. Puno je bollji od Bogicevica i nema nikakve veze sto nema iskustva igranja seniorskih utakmica. Dzindo je isto izgledao jako dobro, treba i njemu davati ponekad priliku.
Moje neko vidjenje i smatram da sa razlogom patetisemo. Ako nam je ovo zadnja utakmica pred Zetu, a jeste kako sam ja skontao, onda imamo veliki problem. Oni su vec deset dana na pripremama, a danas nisu pokazali bas nikakvu zelju. Ako kojim slucajem Bogicevic opet zaigra, onda smo mi kolektivno velike budale.