Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

flux
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 23, 2017 7:04 pm

storm_raider je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:01 pm
flux je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:01 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet jun 23, 2017 6:54 pm

Daj boze da on Zetu prezivi
Ma on ako nesto brzo ne okrene za 360 stepeni ode u ***** i on i mi zajedno s njim..
Valjda 180...
Da to.. Od pritiska i pickaste igre ne znam ni sta pisem.

MrkiMedo
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:04 pm

Kjosevski - odlican, odbranio cini mi se dvije ciste prilike i nema mu se sta za zamjeriti. Nastavio gdje je i stao
Bogicevic - isto nastavio gdje je i stao. Samo krenula utakmica, Blagojevic mu vraca lopta i on odmah izbija. Kreten svoje vrste, idi citaj lektire za Kemu i Dzindu, a njih pusti da igraju
Graovac - dobro se postavlja, da je igrao na strani gdje i Stana vjerujem da bi Siroki imao manje prilika
Stevanovic - bilo je vec price da ce on biti veliki problem kad Miro ode jer je ovaj radio i za sebe i za njega, a evo to se vidjelo danas. Stevanovic moze poslusiti u odbrani, ali se jako lose postavlja. Jedino pozitivno kod njega je bilo sto je uvijek imao visak energije i znao razbuditi ekipu sa borbom, ali upitno je ima li motiva i dalje.
Stanic - na koju god loptu jemogao zakasniti, zakasnio je. U napadu kad god je imao priliku da centrira ili produzi Zakaricu loptu, ukenjao je. Da je iko bolji umjesto nejga, vjerujem da bi i Zakaric izgledao puno bolje.
Ugljesa - odmah na startu pogrijesio, skrivio gol, ali je poslije izgledao dosta bolje. Siguran sam da bi Ugljesa bio dosta bolji da mu se daje prilika, ali cisto sumnjam da ce mu Slavko dati vise ikakvu priliku poslije ovog.
Blagojevic - posjetio danas na onog starog Blagojevica i igrao jako dobro. Uvijek je bilo kad on igra da igramo i mi, a nadam se da ce ove sezone biti pravi.
Zeba - on vise ne moze i treba to prihvatiti. Sad imamo Ramovica i nadam se da cemo njega koristiti prije Zebe i sigurno bi onda i vezni red izgledao puno bolje. Zeba hoce da ucestvuje u svakom napadu, a cim primi loptu odmah uspori vec sporu igru.
Zec - iznenadio sam se najugodnije. Strasno brz igrac, dosta dobar dribling i jedini koji je danas nesto i pokusavao. Na obje strane je izgledao dosta dobro, ali ako je suditi po ovom od danas, onda se nadam da ce on biti na desnoj strani, a Zakaric lijevo jer mi Zec izgleda puno opasnije.
Zakaric - od njega vjerovatno svi ocekuju bas puno, na proslim pripremama je bio strasan, ali onda pad. Danas je igrao okej, par puta je trebao ranije loptu dobiti, al dok se Stanic sjeti prodje voz. Dobra stvar je sto njega i Zeca mozemo rotirati uvijek pa i u toku utakmice tako zbunjivati protivnike.
Lendric - sta god da se izdesavalo, on je prosle godine bio najbolji strijelac. Meni licno i nije neki igrac, ali se trudi i to je ono sto svi zelimo. Danas je opet imao strasnu priliku koju je Zec izradio, ali poslao loptu prema Splitu.
Osmankovic - mora upasti u prvi sastav zajedno sa Graovcem. Puno je bollji od Bogicevica i nema nikakve veze sto nema iskustva igranja seniorskih utakmica. Dzindo je isto izgledao jako dobro, treba i njemu davati ponekad priliku.
Moje neko vidjenje i smatram da sa razlogom patetisemo. Ako nam je ovo zadnja utakmica pred Zetu, a jeste kako sam ja skontao, onda imamo veliki problem. Oni su vec deset dana na pripremama, a danas nisu pokazali bas nikakvu zelju. Ako kojim slucajem Bogicevic opet zaigra, onda smo mi kolektivno velike budale.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:05 pm

Ljudi samo realne cinjenice.
Titulu uzeti sa 6 igraca i 5 zalutalih ne mozemo.
Da li cemo uspjeti mladu Zetu uzeti,to nam ostaje da vidimo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:06 pm

Sinan kako god da je spreman sigurno je spremniji od usporenog snimka Zebe.. Zeba, Stana, Bogi cao pa da prodisemo malo.. Blagojevic jedini nesto zna od nasih glavnih veznjaka.. Njega staviti na Markovicevu poziciju jej je ovaj totalno propao u zadnje vrijeme.. Ispred Blagojevica gurnuti Zeru i Ramovica jer ovoj sredini treba friske krvi i to je ocito..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Amar927
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:08 pm

Džindo mali je bolji od Keme...samo da još ojača ...a što se tiče igre meni se čini da je sve do trenera...previše troši krila u odbrani a onda transformacija iz odbrane i napad tanka ...imamo dobru ekipu al ova taktika nikako nije dobra...što se tiče prve ekipe fali nam lijevi bek,zadnji vezni i sto per umjesto sindikalca...stana me danas najviše razočarao...

storm_raider
Kontakt:

Blagojevic veoma dobar danas... stvarno je istina da nema s kim da igra. Svaka cast Zebi, ali je dobar za zadnjih pola sata i to je to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AdisSaca
Kontakt:

Gdje više onaj "specijalac" Gotal, ima li on namjeru dolaziti ?

AdisSaca
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:09 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Sinan kako god da je spreman sigurno je spremniji od usporenog snimka Zebe.. Zeba, Stana, Bogi cao pa da prodisemo malo.. Blagojevic jedini nesto zna od nasih glavnih veznjaka.. Njega staviti na Markovicevu poziciju jej je ovaj totalno propao u zadnje vrijeme.. Ispred Blagojevica gurnuti Zeru i Ramovica jer ovoj sredini treba friske krvi i to je ocito..
To bi mogao da bude pogodak da ekipu baš digne na viši nivo i brzinom i organizacijom.

AdisSaca
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:10 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
To bi mogao da bude pogodak da ekipu baš digne na viši nivo i brzinom i organizacijom.

Dolina
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:10 pm

AdisSaca je napisao/la:
Gdje više onaj "specijalac" Gotal, ima li on namjeru dolaziti ?
ne može da dobije uvjerenje o nekažnjavanju
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Morzhy
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:14 pm

Danas smo skontali da je prvi tim Širokog bolji od našeg prvog tima, a da su naši juniori bolji od juniora Širokog...ups, to smo već ranije znali. Tanko ovo baš, ovim se izgleda i dalje ne trči...

chile
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:19 pm

storm_raider je napisao/la:
Blagojevic veoma dobar danas... stvarno je istina da nema s kim da igra. Svaka cast Zebi, ali je dobar za zadnjih pola sata i to je to.
Ono fakat ne znam sta ste vi pojedinci vidjeli lik isti kao i ostali tj da je nama njemu vidjeti sto prije ledja. Od startnih malo bolji Zec, Graovac i macka na golu.
Zec me iznenadio pozitivno bar sto se tice ove prve tekme.
Fakat nema potrebe nikoga izdvajati kad je Siroki za klasu bio bolji, i da strahoviti je tumor za nasu igru to ke ne vidi i ne zeli da vidi treba prosetat do svetog vida.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

avlami97
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:20 pm

arelinho je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:15 pm
Morzhy je napisao/la:
Danas smo skontali da je prvi tim Širokog bolji od našeg prvog tima, a da su naši juniori bolji od juniora Širokog...ups, to smo već ranije znali. Tanko ovo baš, ovim se izgleda i dalje ne trči...
Darko Marković nam najbolji junior u ekipi. :D
a kod njih Wagner
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Schwarz
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:22 pm

Meni od ovih mladih Dzindo se najbolje pokazao.Momak bas fino odigrao.Sto se tice veznog reda, Blagojevic je nas najbolji veznjak.Danas dosta dobar.Zec ce nam biti od velike koristi.Izuzetno brz i eksplozivan igrac.Mogao bi dobro zamijeniti Miru.I na kraju nadam se da Zeba nece igrati protiv Zete.Sa svoje 34g. nema on vise kuveta za vise od 20min.Svaki napad uspori, a i kad izgubi loptu nema trcanja nazad nego lagano trckara.Nadam se da ce tu upasti Ramovic ili Zeric.Bogicevic out Dzindo in
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:23 pm

Zebi brz oporavak ali mogla bi nas ova njegova povreda dobro pojacati.. Sredina sa Markovicem i Zebom je usporeni snimak i takva sredina usporava citavu ekipu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Morzhy
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:26 pm

avlami97 je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:20 pm
arelinho je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:15 pm
Morzhy je napisao/la:
Darko Marković nam najbolji junior u ekipi. :D
a kod njih Wagner
I vi baš sitničavi s tim godinama, tridesetdevete su nove devetnaeste :D

Amar927
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:28 pm

Beganović je fino odigrao...trudio se ...a nije igrao na prirodnoj poziciji...Zec bi mogao biti pravo pojačanje...

Dolina
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:30 pm

Beganović još samo nije cijepao karte u Želji
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

teteac8684
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:31 pm

Loše je ovo bilo, loše...bezidejnoj, tromo, sporo i kada se u obzir uzmu pripreme...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 23, 2017 7:31 pm

Mozda su oni u Zeti danas jos sretniji? :D
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava