Nikad brate u zivotu, nego Slavkp i taktika 0 bodova
Sinan nije spreman, ali protiv Zete meni bi Zera poceo, hladno. Ali nema Slavko muda da Zebu izbaci iz ekipe. Ako ga klupira, ode sve u pm, Zeba okrece igrace protiv njeg.Mirek11 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 6:51 pmRamovic nije usao? Ako Zeba ne mogne u cetvrtak ko bi ga mogao zamjeniti, Zera ili Bogicevic?
Mislio sam da cemo sa 2-3 pojacanja biti bolji ali nam treba Boga mi bar jos toliko, lijevi bek (Jasarevic nije skup koliko da kosta) pa i desni (sinisa hoce nece a i ugovor mu istice), Jovanu treba pomoc u vezi neko ala Tomic ili Petrak sa Ramovicem naprijed, stoper.
Ma on ako nesto brzo ne okrene za 360 stepeni ode u ***** i on i mi zajedno s njim..
Valjda 180...
Ko je napisao da bi volio da izgubimostorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:00 pmRazumijem kritiku, ali napisati da bi volio da nas Zeta izbaci, pa da Slavko dobije otkaz nije, niti smije biti dio ovo foruma. Vec su 2 zbog toga rezervisala sebi stalnu kartu za Banovice. Hajde sve, ali napisati da bi volio da Zeljo izgubi..., pa to je van svake pameti.
Bravo Zera, bravo djeco, ali treba biti realan igrali su protiv rezervne postave. Opet, 2-3 djecaka se moraju promovisati ove godine u prvi tim. Prije 2 nego 3.
ne može. ali mogu i misle mnogi koji se javno busaju klubom u prsa.Jaozinho22 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 6:57 pmPrestanite optuživat ljude da bi voljeli da FKŽ izgubi od Zete, dje vam je obraz klošari !?
To ne može pomislit nijedan pravi Željovac.
Ma daj Žeru i Kemu protiv Zete, nek sve izgori !!!
iggy . Imas post ranije..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:01 pmKo je napisao da bi volio da izgubimostorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:00 pmRazumijem kritiku, ali napisati da bi volio da nas Zeta izbaci, pa da Slavko dobije otkaz nije, niti smije biti dio ovo foruma. Vec su 2 zbog toga rezervisala sebi stalnu kartu za Banovice. Hajde sve, ali napisati da bi volio da Zeljo izgubi..., pa to je van svake pameti.
Bravo Zera, bravo djeco, ali treba biti realan igrali su protiv rezervne postave. Opet, 2-3 djecaka se moraju promovisati ove godine u prvi tim. Prije 2 nego 3.
Nisam vidio izvini onda.storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:02 pmiggy . Imas post ranije..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:01 pmKo je napisao da bi volio da izgubimostorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:00 pmRazumijem kritiku, ali napisati da bi volio da nas Zeta izbaci, pa da Slavko dobije otkaz nije, niti smije biti dio ovo foruma. Vec su 2 zbog toga rezervisala sebi stalnu kartu za Banovice. Hajde sve, ali napisati da bi volio da Zeljo izgubi..., pa to je van svake pameti.