Isti sam ahhahaha
Isti sam ahhahaha
Pod objasnjavanjem mislim upravo na te stvari.Upoznati ga sa nacinom funkcionisanja kluba.Dolina je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:45 pmNema se igraču šta objašnjavat, hebe se meni ko je bio i šta je prije radio, klub se treba zaštititi sa klauzulama u ugovorima i internim pravilnikom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:40 pmVrijeme je da nas klub nakon ovakvih izjava i izlaska "prljavog vesa" na vidjelo reaguje,te postavi stvari na svoje mjesto.Ne, nista radikalno,jer to sad svi ocekuju,vec polako i sa planom.
Prvo,odrzati sastanak sa igracima i JASNO poruciti da je trener iznad svakog od njih i da ce se prije tjerati neko od njih,a ne trener u slucaju losih rezultata.Cisto da vidimo kako ce to funkcionisati.
Drugo,KONACNO posvetiti paznju kakav igrac dolazi u klub,kakav je KARAKTER,sta njegovi bivsi treneri imaju reci o njemu i sl.!?To se sa balkanskim sljamom mora uraditi.
I trece,po dolasku u klub,svim OBJASNITI sta znaci biti profesionalac i kakvo se ponasanje ocekuje.
Uvijek sam se cudio kad neki igrac izjavi,taj i taj me naucio kako biti profesionalac.Procitavsi danasnju izjavu Bekrica vidim da njega niko nikada nije naucio tome.I nije jedini.Pitanje je da li odlaskom Mire uopste i imamo takvog igraca u rosteru??Igraci su nam sve osim profesionalci.Ponajvise mahalci,nazalost.To negdje mora prestati,pa makar im sankcija stajala iznad glave dok ne skontaju.Toliko.
Dat igraču da pročita prije potpisa, ako mu se ne svidja, noga.
+1
Meni su jos gori oni 'Zeljovci' sto piskaraju tamo i svaki dan vrijedjaju zaposlenike kluba na najgori moguci nacin. Neki su strasno naivni, a neki bi imali koristi da se sve ovo raspadne. Nema vise talovastorm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:19 pmNevjerovatno je da mnogi vide samo problem sa Bekricem, a ne sa onim tamo portalom. Oni su, PO KO ZNA KOJI PUT, samo uzeli pricu na svoj mlin da je okrenu. Dokazani neprijatelji Zelje i zna se tacno zasto smo pobjeli sa njihovog foruma, nakon raznih prijetnji i podmetanja. Propadaju i tek ce propadati, a mi mozemo samo rasti.
JOS JEDAN DOKAZstorm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:05 pmGledaj ovo:
https://www.****.ba/sport/fudbal/pet-p ... ti/766738/
Ja ne znam da je ijedna uprava vise uradila za klub, a da je vise atakovana.