Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 18, 2017 3:20 am

dell21 je napisao/la:
ned jun 18, 2017 2:19 am
Biće ovo do Evrope sve top.
I Dell ne znam da li šta znaš iz prve ruke a mi ne ali svaka ti cast na optimizmu,nije ti ovo prvi put.Lijepo vidjeti iako cini mi se ostane ne primjeceno.Nadam se da si sa razlogom optimista.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

kikirikikospice
Kontakt:

ned jun 18, 2017 3:28 am

Pojedinci bi trebali shvatiti da postovati sefa struke (ove sezone je to Slavko), znaci postovati i slijediti hijerarhiju, struku, tradiciju, disciplinu.

Zasto bi nas navijace i simpatizere zanimalo kakvo misljenje ima neki igrac, pa makar on bio Ronaldo. Navuci kopacke, stegni pertle i igraj. Jedino mjerodavno su rezultati i tabela.

Nekada i nasi zahtjevi prelaze sve sfere realnog. Zelimo atraktivan fudbal sa mnogo golova u protivnickoj mrezi, leprsavom igrom i stabilnom granitnom odbranom koja ne prima golove ni iz penala.

Bavimo se svojim poslom, da napunimo tribine iz kola u kolo, da budemo bezrezervna podrska u svakom momentu, rezultat nece i ne moze izostati. Svako svoj dio slagalice da uklopi u jednostavno puzlu (3+ godina) i titula i grupna faza su finalna slika.

storm_raider
Kontakt:

ned jun 18, 2017 3:31 am

kikirikikospice je napisao/la:
ned jun 18, 2017 3:28 am
Pojedinci bi trebali shvatiti da postovati sefa struke (ove sezone je to Slavko), znaci postovati i slijediti hijerarhiju, struku, tradiciju, disciplinu.

Zasto bi nas navijace i simpatizere zanimalo kakvo misljenje ima neki igrac, pa makar on bio Ronaldo. Navuci kopacke, stegni pertle i igraj. Jedino mjerodavno su rezultati i tabela.

Nekada i nasi zahtjevi prelaze sve sfere realnog. Zelimo atraktivan fudbal sa mnogo golova u protivnickoj mrezi, leprsavom igrom i stabilnom granitnom odbranom koja ne prima golove ni iz penala.

Bavimo se svojim poslom, da napunimo tribine iz kola u kolo, da budemo bezrezervna podrska u svakom momentu, rezultat nece i ne moze izostati. Svako svoj dio slagalice da uklopi u jednostavno puzlu (3+ godina) i titula i grupna faza su finalna slika.
Svaka cast.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jun 18, 2017 3:44 am

Roberto Baggio je napisao/la:
ned jun 18, 2017 3:12 am
Zanimljiv Vukotićev intervju danas, nekoliko važnih detalja. Posebno bih izdvojio dio o Amaru, zato što sam nekad u prethodnim navratima i pisao o tome da se nadam da će se neke stvari javno objasniti.

"Vrata kluba su otvorena svim ljudima koji mogu biti dodatna vrijednost. Legende kluba su blizu klubu i u toku su svih događanja. I Amar Osim je kao najtrofejniji trener dio porodice. Postoje problemi iz prošlosti koji se reflektuju na sadašnju strukturu i koji se trebaju riješiti sa stvarnim sudionicima tih događanja. Konkretno, radi se o finansijskim transakcijama koje nisu dokumentovane", objasnio je predsjednik Željezničara odnos s Osimom.

Ne sjećam se da je dosad bilo ovako javno da je neko iz kluba izjavio da se Amaru duguju pare, ispravite me ako griješim. Tj. nije ni ovdje Vukotić to do kraja jasno rekao, ali eto, poprilično izgleda kao potvrda nekih priča koje sam dosad samo na forumima čitao. Ipak, ovako nedorečeno, ništa zapravo nije objašnjeno, jer bi se ova izjava mogla tumačiti na različite načine. Ja bih volio da je ovo u cilju rješavanja problema, za koje se eto javno priznalo da postoje, ali se naglasilo da nisu direktno problemi Amara sa ovim ljudima koji su trenutno u klubu, nego se vuku odranije, a Amaru su vrata otvorena. S druge strane, ovo isto tako može biti, kao, sa Amarom u biti nemamo problema, klub mu ništa ne duguje jer nema dokumenata, neka svoje probleme rješava sa ljudima s kojima je radio. Ne znam, kada čitam neke branioce uprave kako ovdje pišu o Amaru, nažalost mi se ova druga varijanta čini vjerovatnijom; mada, pretpostavljam da je ustvari nešto između, pokušavam između redova da skontam šta je ovdje ustvari rečeno i zašto... Ako je Amar davao pare klubu a nema dokumentovano, onda je baš komplikovano da se rješava između ovih današnjih ljudi u klubu i Amara, ali još manje se može rješavati između Amara i ljudi koji su nekad bili u klubu i više nisu u njemu, jer Amar nije tim ljudima posuđivao pare nego klubu. Valjda bi se trebale naći te sve tri strane. Kakogod, ovom Vukotićevom izjavom nije objašnjen odnos sa Amarom, kako je to novinar prokomentarisao, nego su samo potvrđena brojna pitanja koja se odavno postavljaju. Možda je ovo bilo samo pomalo neugodno pitanje novinara, a Vukotić se snašao tako što je nešto rekao, a puno više prećutao. A možda je baš Vukotić htio da nešto kaže i o Amaru, zato što se poprilično puno pričalo o njemu u zadnje vrijeme. Možda ovo, možda ono...

Hadzijalagic je napisao/la:
ned jun 18, 2017 1:10 am
avlami97 je napisao/la: Svraka je u Klubu bio 61-62 mjeseca. Bio je kapiten ekipe. Imao bonuse za osvojene titule i Kupove i ko zna šta još. Vernes Selimović je bio 36 mjeseci pa je izaša sa cifrom od preko 50 milja duga. Beks je čini mi se tužio Klub za 72 milje.. Ne znam kako su ovima nakucali ovolike dugove, a bili su kraće u Želji. na svu sreću ili nesreću nema na papiru ništa. Ali se onda mnogi mogu praviti ludi pa reći da ni Amarovih pola milke nema na papiru. Uglavnom radilo se krimunalno.
E koliko je onda uzeo ako mu se toliko ostalo duzno. Neka mu stari malo odvadi. A vala ako nema na papiru onda nema ni duga pa taman da su moje pare. Isto vazi i za "dug" prema Amaru.
Po meni nisu isto dug prema igračima i dug prema Amaru. Ok, jesu i jedno i drugo dugovi, ali igrači svoje pare zaradili, pa ih nisu dobili, dok je Amar valjda svoje pare dao, pa ih nije dobio nazad. Ako sam dobro razumio, to je priča o Amarovom dugu, a nije problem u tome da njemu nisu isplaćene plate, bonusi i slično, kao tim igračima. Ovdje se, doduše, opet naslanjam na priče koje se pričaju po forumima, jer Vukotić nije objasnio kakve su to finansijske transakcije u pitanju. Ako je ovo tačno, oko čega, čini mi se, postoji saglasnost na forumima, ako je Amar pare dao klubu, dao ih je da bi klub funkcionisao, dok igrači traže ono što se prije svega tiče njih lično. Pomogli su i oni na svoj način, igrom, neko manje a neko više, radili su i zaradili, ali nisu ni prvi ni zadnji radnici koje je poslodavac zajebao. Nisam za to da se pravimo budale ni za te dugove, treba i te ljude ispoštovati ako mogu kako dokazati dugove, ali treba još više poštovati nekoga ko je davao svoje pare da bi jedan kolektiv funkcionisao. To je ipak malo drugačija kategorija.
Moraš shvatiti i ove ljude u upravi.Rade po zakonu i za svaku marku koja udje i izadje iz kluba ima pisani trag.Gdje je i ko i koliko uplatio i gdje je i kome koliko uplaceno i u koju svrhu.Dug za koji nema pisani trag u vidu ugovora, bankovnog traga ili bilo kojeg drugog dokumnta koji to potvrdjuje nije dug i na legalas nacin mu to nikako ne mozeš uplatiti.Ova uprava ne zna za ta navodna dugovanja Amaru,to valjda znaju oni dzilkoši što su nas pljackali dvije decenije.Svak moze doci u klub i reci duzni ste mi.Znam da Amar nije svako ali kad su novci u pitanju svi se isto tretiraju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Roberto Baggio
Kontakt:

ned jun 18, 2017 5:08 am

Plavi orkestar je napisao/la:
ned jun 18, 2017 3:44 am
Moraš shvatiti i ove ljude u upravi.Rade po zakonu i za svaku marku koja udje i izadje iz kluba ima pisani trag.Gdje je i ko i koliko uplatio i gdje je i kome koliko uplaceno i u koju svrhu.Dug za koji nema pisani trag u vidu ugovora, bankovnog traga ili bilo kojeg drugog dokumnta koji to potvrdjuje nije dug i na legalas nacin mu to nikako ne mozeš uplatiti.Ova uprava ne zna za ta navodna dugovanja Amaru,to valjda znaju oni dzilkoši što su nas pljackali dvije decenije.Svak moze doci u klub i reci duzni ste mi.Znam da Amar nije svako ali kad su novci u pitanju svi se isto tretiraju.
Shvatam tu priču o zakonskom poslovanju, i za to skidam kapu. Isto tako sam svjestan da je to kod nas u Bosni donkihotovski potez, ali zbog toga ga poštujem još više. Time se sami hvale, i neka se hvale, treba na tome istrajati, na tome se treba i dalje insistirati, i nadam se da će napraviti takav sistem koji će po automatizmu tako nastaviti funkcionisati i kada nekad neki drugi ljudi dođu da upravljaju klubom. To je nekakav ideal, a ideali su redovno u sukobu sa stvarnošću, ali "tim gore po stvarnost"; uostalom, kakav je to ideal ako se ne sukobljava sa stvarnošću. No, da ne idem dalje u tom pravcu, u ovaj sitni sat. :D

Međutim, iako to zaista poštujem, mene tu ne oduševljavaju sami zakon i ideja zakonskog poslovanja. O zakonima i zakonskim poslovanjima općenito nemam neko naročito pozitivno mišljenje. Po mojim ličnim ideološkim opredjeljenjima :ganja: , zakon je samo proizvoljna društvena konstrukcija, a zakonsko poslovanje je eufemizam za pljačku siromašnih i dodatno bogaćenje već besramno bogatih. Ali da ne idem dalje ni u tom pravcu, mada me je u ovaj sitni sat krenulo na sve strane, osim u krevet. :D U našem slučaju su, naravno, zakon i zakonsko poslovanje nešto drugo, to je ovdje bukvalno pokušaj otpora pokvarenoj sredini, nepristajanje na trule kompromise, uspostavljanje nekakve poštene kontrole nad samim sobom... :palacgore:

Ali to su i dalje zakoni i zakonsko poslovanje, i kao takvi imaju tu svoju osnovnu pravnu logiku. Nisam pravnik, ali priča o pravu mene podsjeća na jedan dobar vic koji sam čuo nekad podavno, kako kapetan (ili ko već u vojsci) objašnjava vojnicima kako se pravi top: uzmeš prvo rupu, i onda tu rupu obložiš bakrom (ili koji je već materijal za top)... Uglavnom, tako nekako ja shvatam i zakon: uzmeš rupu, i onda tu rupu obložiš nekakvim pravilima koja ti odgovaraju. Drugim riječima, zakoni su često samo pokriće da radiš šta hoćeš, ako se znaš snaći - sjećaš se kako je Branković kupio stan po zakonu - ali i to opet općenito, ne odnosi se na ove naše idealiste. Nego hoću da kažem da vjerujem kako se sigurno može naći i neki zakonski način da se Amaru isplate dugovi, ako sve uključene strane to žele: i Amar, i trenutni ljudi u klubu, i bivši ljudi u klubu.
FK Željezničar 1921

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 18, 2017 7:21 am

Dobro jutro radni narode, ako vas ima :D
Vidim o Tucetu se fino promahalalo, navijaci Rome nisu ovoliko o Totiju pisali familije mi.
Jedina greska napisana je na zvanicnoj, i to se nije tako trebalo iznijeti.
Yebo to, bilo proslo, novi dan nova nafaka.
Interesuje me da li ce danas u toku dana potpisati neko od dvojca Gotal-Ramovic sutra se prijavljuju igraci?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nikson
Kontakt:

ned jun 18, 2017 9:19 am

Kad bi barem svi sacekali da vidimo na sta ce nam liciti igra pa onda pljuvali il dizali u nebesa....A ovako, iz supljeg u prazno....tjeraju se veterani, hocemo djecu, necemo djecu, hocemo veterane....vecih mi problema imamo, pocevsi od onih psovanja i tolerisanja istih, do odgovaranja igraca i neshvatanja znacaja dresa koji nose, a tu bi mi mogli i uticati nekako.....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Ajzea
Kontakt:

ned jun 18, 2017 9:31 am

Plava Porodica je napisao/la:
ned jun 18, 2017 7:21 am
Dobro jutro radni narode, ako vas ima :D
Vidim o Tucetu se fino promahalalo, navijaci Rome nisu ovoliko o Totiju pisali familije mi.
Jedina greska napisana je na zvanicnoj, i to se nije tako trebalo iznijeti.
Yebo to, bilo proslo, novi dan nova nafaka.
Interesuje me da li ce danas u toku dana potpisati neko od dvojca Gotal-Ramovic sutra se prijavljuju igraci?
Mislim da hoce i da ce samo Ramovic moci biti prijavljen za prvo pretkolo jer se radna dozvola kod stranaca ceka i po dvadeset dana, tako da bi Gotal mogao tek u drugom nastupiti.

FKZ1921
Kontakt:

ned jun 18, 2017 9:36 am

ned jun 18, 2017 1:36 am
Celavom dati u ruke alat koji je Amar imao a to je da ih udara po dzepu za svaku glupost a i da ih moze nagraditi ako zasluze. Bez tog alata nema autoriteta..
Potpuno iste alate imaju svi treneri Zelje.
Klub ima pravilnike o nagradama i kaznama i uvijek ih je imao. Mora ih imati po statutu kluba.
Razlika je u tome da neko zna a neko ne zna.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 18, 2017 9:43 am

jel de

igla
Kontakt:

ned jun 18, 2017 9:44 am

Ooooj

ChWilla
Kontakt:

ned jun 18, 2017 9:45 am

Rambo_Amadeus je napisao/la:
ned jun 18, 2017 2:27 am
Kratko pamcenje imate, da svi daju jednu šesnaestinu onog što je Bekrija dao Želji gdje bi nam bio kraj. I kod Amara je ispastao zbog prednosti ovog naseg kapitena kad je nosio broj 90 i slavio 90 godina postojanja kluba. Isti taj kapiten kasnije kad smo bili pred bankrotom ne dođe nama nego ode kod Azmira, na kažem ništa protiv njega, razumijem egzistencija, ali nek' ne prica o ljubavi. Istinu za volju sad Bekrija jest težak igrac i košta zivaca gledat' ga ponekad, ali i dalje se može nadat nekom potezu a neke njegove golove nikad ne mogu zaboravit', posebno onaj u derbiju kad su on i Beslija zabili za pobjedu od 2 0 na Grbavici.
https://www.youtube.com/watch?v=nQPBNvE0YDI
ni bekrić nije htio doći u ljeto 2014. kad nam je trebao k'o komad hljeba. on potpisao gdje je tada mogao, zeba isto gdje je mogao...razlike nema. kako si sam rekao to je njima egzistencija.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

ned jun 18, 2017 10:03 am

Jaozinho22 je napisao/la:
ned jun 18, 2017 2:29 am
storm_raider je napisao/la:
ned jun 18, 2017 2:18 am
A ako budemo najspremnija ekipa Joazinho, hocemo li te razocarati? :)
Odavno se Jaozinho ovdje pokušava okarakterisat kao ''neko'' i nešto treće,neprijatelj kluba, plaćenik, Neandertalcov pulen (par puta je bilo i dodirnih elemenata i povezivanja s njim, a čovjeka čak i ne poznajem :lol:) i ostale glupisti jer ima malo drugačije mišljenje od forumskog puka.
I na kraju kao šlag na tortu dođe glavni administrator i pita me da li ću biti razočaran ako budemo najspremniji :lol:
Hajd da me to pitalo neko dijete pa bi inekako i shvatio al ti Storme, pa stvarno...
Evo još jednom da se ''opravdam'' , običan sam navijač koji ima člansku i sezonsku, ide redovno na utakmice, nekad i na gostovanja išao dok smo se borili, otkako idemo na nulu odustao, nisam plaćen i nikog ne plaćam, čisto iznosim svoje mišljenje koje potkrijepljujem argumentima,nekad sam u pravu nekad ne kao i većina, bitan mi je samo FKŽ i njegova dobrobit i zbog toga nikada neću klimat glavom i govorit na nešto što je loše da je dobro a i obrnuto !
I za kraj storme,cvjetat ću kao pupoljak ako budemo najspremniji,igrali napadački,imali sistem i igru i na kraju osvojili titulu. ;)
Okej sve ali napisati na forumu koji prati ko zna koliko navijaca Zelje, sem nas sto pisemo, da smo Burekovica placali sest mjeseci je u najmanju ruku maliciozno. Da se razumijemo..
ned jun 18, 2017 2:47 am
A ti druže zamisli da pređeš 300 km da vidiš vucaranje po terenu,trenera koji ne zna gdje udara,ekipu koja se bori za titulu a ne napravi ozbiljnu akciju.
Budale ginu za ideale, vakat je za titulu !
Mislim da je pile presao daleko daleko vise od toga, rekao bi covjek da si jedini to uradio.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned jun 18, 2017 10:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 18, 2017 10:05 am

FKZ1921 je napisao/la:
ned jun 18, 2017 1:36 am
Celavom dati u ruke alat koji je Amar imao a to je da ih udara po dzepu za svaku glupost a i da ih moze nagraditi ako zasluze. Bez tog alata nema autoriteta..
Potpuno iste alate imaju svi treneri Zelje.
Klub ima pravilnike o nagradama i kaznama i uvijek ih je imao. Mora ih imati po statutu kluba.
Razlika je u tome da neko zna a neko ne zna.
Nemaju taj alat na isti nacin, a s jedne strane si u pravu jer mislim da Slavko nema ni hrabrosti da se sluzi tim alatom na pravi, malo radikalniji nacin..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

ned jun 18, 2017 10:13 am

ChWilla je napisao/la:
ned jun 18, 2017 9:45 am
Rambo_Amadeus je napisao/la:
ned jun 18, 2017 2:27 am
Kratko pamcenje imate, da svi daju jednu šesnaestinu onog što je Bekrija dao Želji gdje bi nam bio kraj. I kod Amara je ispastao zbog prednosti ovog naseg kapitena kad je nosio broj 90 i slavio 90 godina postojanja kluba. Isti taj kapiten kasnije kad smo bili pred bankrotom ne dođe nama nego ode kod Azmira, na kažem ništa protiv njega, razumijem egzistencija, ali nek' ne prica o ljubavi. Istinu za volju sad Bekrija jest težak igrac i košta zivaca gledat' ga ponekad, ali i dalje se može nadat nekom potezu a neke njegove golove nikad ne mogu zaboravit', posebno onaj u derbiju kad su on i Beslija zabili za pobjedu od 2 0 na Grbavici.
https://www.youtube.com/watch?v=nQPBNvE0YDI

ni bekrić nije htio doći u ljeto 2014. kad nam je trebao k'o komad hljeba. on potpisao gdje je tada mogao, zeba isto gdje je mogao...razlike nema. kako si sam rekao to je njima egzistencija.
Kraj price !
Jos je tada, sjetimo se, rekao da se Zeljo ne odbija... i odbio nas je....

Sretno mu, sve najbolje u zivotu ali neka ljubitelji lika i djela Samira Bekrica prestanu bar sa duplim arsinima.

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 18, 2017 10:25 am

Ako cemo nekome davati naziv legende, onda je to za mene samo Mirsad Beslija u novijem dobu.
Ovo ostalo je daleko od toga, ne kazem da ostali ne vole Zelju, ali nemaju ni pola karakteristika koje su Mirsu krasile.
Volim ga i ja, pa nisam legenda.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned jun 18, 2017 10:26 am

slika

Hajmo napadački :D
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jun 18, 2017 10:28 am

Dzelo i Guso su komotno mogli u tu skupinu poslijeratnih legendi da se nisu diskvalifikovali nebulozama.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

D.B.Cooper

ned jun 18, 2017 10:30 am

Dobro sad spustite malo loptu sto se tice Bekrica i price za Amara , sta mislite ko bi bio idealana protivnik u sutrasnjem zdrijebu za 1 pretkolo , a ko za 2 pretkolo ?

HajrA
Kontakt:

ned jun 18, 2017 10:33 am

ned jun 18, 2017 2:29 am
storm_raider je napisao/la:
ned jun 18, 2017 2:18 am
A ako budemo najspremnija ekipa Joazinho, hocemo li te razocarati? :)
Odavno se Jaozinho ovdje pokušava okarakterisat kao ''neko'' i nešto treće,neprijatelj kluba, plaćenik, Neandertalcov pulen (par puta je bilo i dodirnih elemenata i povezivanja s njim, a čovjeka čak i ne poznajem :lol:) i ostale glupisti jer ima malo drugačije mišljenje od forumskog puka.
I na kraju kao šlag na tortu dođe glavni administrator i pita me da li ću biti razočaran ako budemo najspremniji :lol:
Hajd da me to pitalo neko dijete pa bi inekako i shvatio al ti Storme, pa stvarno...
Evo još jednom da se ''opravdam'' , običan sam navijač koji ima člansku i sezonsku, ide redovno na utakmice, nekad i na gostovanja išao dok smo se borili, otkako idemo na nulu odustao, nisam plaćen i nikog ne plaćam, čisto iznosim svoje mišljenje koje potkrijepljujem argumentima,nekad sam u pravu nekad ne kao i većina, bitan mi je samo FKŽ i njegova dobrobit i zbog toga nikada neću klimat glavom i govorit na nešto što je loše da je dobro a i obrnuto !
I za kraj storme,cvjetat ću kao pupoljak ako budemo najspremniji,igrali napadački,imali sistem i igru i na kraju osvojili titulu. ;)
" Tri su svojstva licemjera: Kad govori - laze, kad nesto obeca - ne ispuni i kad mu se nesto povjeri - iznevjeri".

Tvoji postovi govore o tebi i tvojim namjerama.

76% lazi je receno da bi lazov imao koristi od toga
22% lazi je receno da bi neko druga osoba imala koristi od toga
2% lazi je receno da bi se pomoglo nekoj trecoj osobi

Kako prepoznati lazova. Cesto koristi izraze:
"nisam" ili "nisam mogao"
"nemam razloga lagati"
stalno koristi postapalice: "opcenito" "medjutim" "ponekad"
Iznosi cesto previse detalja i informacija za dogadjaje kojima nije bio prisutan
itd..

Kako pomoci onima koji lazu!?
Pokazimo im svojim primjerom gdje smo i ako nam je bilo tesko ipak rekli istinu je nam je vazno preuzeti odgovornost i sacuvati samopostovanje.
Razmislimo o greskama svojim i tudjim. Neka to bude prilika da nesto naucimo i izvucemo pouku. Na taj nacin se gubi potreba da lazima prikrivas greske.
itd..
Nadam se da sam ti bar malo pomogao.
TM87

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava