Pa ti si ga tjerao samo pod drugim nikom!Shortyy1921 je napisao/la:Bravo Majstore +1
Mnogo velikih trenera je priznalo da im nije bilo pomočnika ne bi ni njihovo ime bilo veliko u fudbalu. Među njima Ferguson, Kloop, Wenger itd... Oda hajde sjedi, ima bujruma.
Pricalo se i pricace seChWilla je napisao/la:tj. pričalo se sve isto što i sada za slavku...
Titulu smo izgubili zbog punca i slicnih stvari. Nimalo razlike u odnosu na onaj penal u Bijeljini nema. I jer smo mi igrali posteno.Haklapuc je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:03 pmSlažem se za Odu sve osim da je imao lošu ekipu. To što su Bajić i Hadžiahmetović tada bili klinci ne znači da nisu tv u boji za Lendrića i recimo Markovića. Druga stvar, ta ekipa je bila strašno izbalansirana i imala odličan vezni red i zbog toga si i mogao imati posjed i dominirati na terenu. Kosorić i Bogdanović u životnoj formi, Kvesić i Čolić bekovi, Hadžiahmetović i Blagojević u formi, Đelmić, Bajić - to je sve samo ne loša ekipa. Druga stvar je što smo ih mi potcjenjivali i upravo zbog tog potcjenjivanja smo tada i izgubili titulu.
Gdje Čolića izvuce ziv bioHaklapuc je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:03 pmSlažem se za Odu sve osim da je imao lošu ekipu. To što su Bajić i Hadžiahmetović tada bili klinci ne znači da nisu tv u boji za Lendrića i recimo Markovića. Druga stvar, ta ekipa je bila strašno izbalansirana i imala odličan vezni red i zbog toga si i mogao imati posjed i dominirati na terenu. Kosorić i Bogdanović u životnoj formi, Kvesić i Čolić bekovi, Hadžiahmetović i Blagojević u formi, Đelmić, Bajić - to je sve samo ne loša ekipa. Druga stvar je što smo ih mi potcjenjivali i upravo zbog tog potcjenjivanja smo tada i izgubili titulu.
koji epiteti nafurani moderatore,ti satro kultura neka,to prikladni si negdje cuo u selu pa koristis da ispadnes pametan?
Ja sam se nenormalno sokirao kada sam ga vidio prije dva mjeseca. Covjeka sam jedva prepoznao, ostario 15 godina, pogled u prazno...salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:07 pmPricao sam bas sa nekim ljudima koji ga licno poznaju o tome kako bi bilo idealno ubaciti Odu u strucni stab i od njih sam cuo da je Oda poprilicno otisao psihicki, da ne koristim sad teze rijeci i da nije za nekog posla trenutno spreman. Bas sam se nesto syebao kad sam to cuo. Ne znam jel ko zna vise o tome.
Jedan moj prijatelj igra za Slaviju i kad sam ga pitao za Odu baš ga je pohvalio, nije ništa o tom spomenuo. Sad to je bilo nedugo nakon što ih je on preuzeo, ko zna je li bilo šta poslije.salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 5:07 pmPricao sam bas sa nekim ljudima koji ga licno poznaju o tome kako bi bilo idealno ubaciti Odu u strucni stab i od njih sam cuo da je Oda poprilicno otisao psihicki, da ne koristim sad teze rijeci i da nije za nekog posla trenutno spreman. Bas sam se nesto syebao kad sam to cuo. Ne znam jel ko zna vise o tome.