Poslije onih izjava o reprezentaciji pred svjetsko, njega ce jedino neki HSK uzet ili da vani nesto nadje, da se malo opari dok jos ima kuveta.
Mladje ba Oda izgledaAmidza je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:27 pmPoslije onih izjava o reprezentaciji pred svjetsko, njega ce jedino neki HSK uzet ili da vani nesto nadje, da se malo opari dok jos ima kuveta.
Sto se Regoja tice, ja sam siguran da je lazirao rodni list. Nema teorije da ovaj covjek ima 35 godina. 45, mozda:
![]()
![]()
Pompey je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:28 pmMladje ba Oda izgledaAmidza je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:27 pmPoslije onih izjava o reprezentaciji pred svjetsko, njega ce jedino neki HSK uzet ili da vani nesto nadje, da se malo opari dok jos ima kuveta.
Sto se Regoja tice, ja sam siguran da je lazirao rodni list. Nema teorije da ovaj covjek ima 35 godina. 45, mozda:
![]()
![]()
![]()
To je ta.
+1Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:26 pm
Ako nas ikakva karma stize, to bi trebalo zbog ovog covjeka.
Samo pogledajte mec s Radnikom kad smo nesretno izgubili ( bio je Larsov snimak ). Ono je daleko najljepsi fudbal iako smo izgubili.
Evropa odlicni rezultati, u ligi nije imao ni sirinu a ni srecu.
Kakve veze Oda sa Slavkom ima ?Shortyy1921 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:33 pm+1Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:26 pm
Samo pogledajte mec s Radnikom kad smo nesretno izgubili ( bio je Larsov snimak ). Ono je daleko najljepsi fudbal iako smo izgubili.
Evropa odlicni rezultati, u ligi nije imao ni sirinu a ni srecu.Bas Leone moj i kazu nije Kapacitet Oda za sefa? jel on sa damirom, memiom, kvesom, bogdanovicem , kokotom , dzenisom izbacio neki Fenenc, da su mu se doveli igraci sa spiska tadasnjeg sigurno bi se uzela titula tad, Nema kapacitet al ima Slavko jbg
Pandza da sa tribine zvizdi himnu BiH kad budemo protiv pitara igraliheisenberg je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:23 pmEvo Regoje i Pandza su slobodni, taman da podmladimo ekipu![]()
Regoje je savrseno akusticno ime za dernjavu... Samo se zamisli da si u planini pustio svog vola na ispasu pa ga dozivas, a ono odzvanja RomanijomAmidza je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:27 pmPoslije onih izjava o reprezentaciji pred svjetsko, njega ce jedino neki HSK uzet ili da vani nesto nadje, da se malo opari dok jos ima kuveta.
![]()
![]()
Sva ona sreca iz utakmica sa Ferencom i Standardom nam se vratila u ligi i nakon onako uzasnog starta Odovic je smijenjen, velika vecina na stadionu mu je tu zadnju utakmicu psovala od a do z i nakon sto je smijenjen ide neko prosipanje patetike, jako licemjerno. Prije toga se pricalo da nema muda, da je ziheras itd..Shortyy1921 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:33 pm+1Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 4:26 pm
Evropa odlicni rezultati, u ligi nije imao ni sirinu a ni srecu.Bas Leone moj i kazu nije Kapacitet Oda za sefa? jel on sa damirom, memiom, kvesom, bogdanovicem , kokotom , dzenisom izbacio neki Fernc, da su mu se doveli igraci sa spiska tadasnjeg sigurno bi se uzela titula tad, Nema kapacitet al ima Slavko jbg