Vidi, mozda sam ja rekao Stojanovic, Kerla da su njegove greske, ali u afektu je bilo. Zbog cega?!storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:54 amLeone, gdje ima dima i ima vatre, ali ne mora znaciti da je ta na koju mirise dim.
Stojanovic je po meni promasaj, za Kerlu je Minjore sve napisao. Jako je ruzno sto pises da ga neko kao brani. Time se automatski postavljaju frakcije: pro - contra. A nije tako. Evo recimo ja ne branim Cenana (niti ga napadam) time sto kazem da bih sacekao ovaj prelazni rok. E nakon njega cu ga ili braniti ili napadati, treceg nema. Sta cemo za Crnova i Zakarica? Mislis li da su i oni promasaji? Dovedeni u zimskom prelaznom roku. Bobic? Odlican back-up golman. Tesko da je bolje moglo preko zime, jako tesko.
Pa evo, ti nabroja sve igrace. Kao je li Cenan kriv za njih?! Ispade da je Cenan doveo sve igrace Slavku i rekao mu evo ti ih. Ja u to necu da vjerujem. Mislim da Slavko ima glavnu rijec sto se tice tih igraca. Ne mozemo sad sve na njega, nit ja to hocu.
Ali se moze postaviti i pitanje, zasto bas Stojanovic?! Zasto je propao Projic?! Zasto je tek 5. opcija na lijevom beku dovedena kod nas?!
Eh to se moze pripisati Cenanu, jer on pregovara s njima.
Mozda ne zna pregovarati?! Da li on zna najbolje raditi taj posao, jer ti i ja nikad ne mozemo isto znati taj posao, mozda ces ti biti bolji mozda ja.
Opet da ponovim, Minjore mi je nabacao igraca i kao je li za to sve kriv Cenan. Nikad nisam ni rekao da je on dovodio sve igrace i samo rekao Slavku evo ti ih pa radi sta znas. Mislim da ste svi i pisali da tako stvari funkcionisu, da Cenan samo pregovara. Mada on kao i SD treba da prati trziste i da uleti s prijedlogom za neke igrace, ali u tu sposobnost necu sad da ulazim, samo sam ulazio u njegovu sposobnost pregovaranja.
Zbog toga ja pisem to, jer nije uredu sve pripisati njemu. A i price kruze da je do suza smjesno kako pregovara. Mozda ni to nije tacno, ali da ima upitnika bgm ima.

P.S Svakako da sam da i prije govorio, sacekajmo ovaj prelazni, ima jos vremena, ne treba zuriti nigdje. Mada strah od loseg prelaznog, od bitnog prelaznog, postoji.
P.S.S Poslije ovoga necu nista reci vise na racun Cenana, nervozu unositi bezveze. Saburat jos manje od mjesec i sve ce se vidjeti. Nek je Bog na pomoci da bude sto bolje.