Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 01, 2017 10:23 am

storm_raider je napisao/la:
čet jun 01, 2017 3:54 am
Leone, gdje ima dima i ima vatre, ali ne mora znaciti da je ta na koju mirise dim.

Stojanovic je po meni promasaj, za Kerlu je Minjore sve napisao. Jako je ruzno sto pises da ga neko kao brani. Time se automatski postavljaju frakcije: pro - contra. A nije tako. Evo recimo ja ne branim Cenana (niti ga napadam) time sto kazem da bih sacekao ovaj prelazni rok. E nakon njega cu ga ili braniti ili napadati, treceg nema. Sta cemo za Crnova i Zakarica? Mislis li da su i oni promasaji? Dovedeni u zimskom prelaznom roku. Bobic? Odlican back-up golman. Tesko da je bolje moglo preko zime, jako tesko.
Vidi, mozda sam ja rekao Stojanovic, Kerla da su njegove greske, ali u afektu je bilo. Zbog cega?!
Pa evo, ti nabroja sve igrace. Kao je li Cenan kriv za njih?! Ispade da je Cenan doveo sve igrace Slavku i rekao mu evo ti ih. Ja u to necu da vjerujem. Mislim da Slavko ima glavnu rijec sto se tice tih igraca. Ne mozemo sad sve na njega, nit ja to hocu.
Ali se moze postaviti i pitanje, zasto bas Stojanovic?! Zasto je propao Projic?! Zasto je tek 5. opcija na lijevom beku dovedena kod nas?!
Eh to se moze pripisati Cenanu, jer on pregovara s njima.
Mozda ne zna pregovarati?! Da li on zna najbolje raditi taj posao, jer ti i ja nikad ne mozemo isto znati taj posao, mozda ces ti biti bolji mozda ja.

Opet da ponovim, Minjore mi je nabacao igraca i kao je li za to sve kriv Cenan. Nikad nisam ni rekao da je on dovodio sve igrace i samo rekao Slavku evo ti ih pa radi sta znas. Mislim da ste svi i pisali da tako stvari funkcionisu, da Cenan samo pregovara. Mada on kao i SD treba da prati trziste i da uleti s prijedlogom za neke igrace, ali u tu sposobnost necu sad da ulazim, samo sam ulazio u njegovu sposobnost pregovaranja.
Zbog toga ja pisem to, jer nije uredu sve pripisati njemu. A i price kruze da je do suza smjesno kako pregovara. Mozda ni to nije tacno, ali da ima upitnika bgm ima. :)

P.S Svakako da sam da i prije govorio, sacekajmo ovaj prelazni, ima jos vremena, ne treba zuriti nigdje. Mada strah od loseg prelaznog, od bitnog prelaznog, postoji.

P.S.S Poslije ovoga necu nista reci vise na racun Cenana, nervozu unositi bezveze. Saburat jos manje od mjesec i sve ce se vidjeti. Nek je Bog na pomoci da bude sto bolje.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet jun 01, 2017 10:38 am, ukupno mijenjano 1 put.

ISB87
Kontakt:

čet jun 01, 2017 10:32 am

Stilic, Ordagic, Koljic, Subic, desni bek, 1 kvalitetan stoper (Kemica u prvoj), par juniora i juriss na titulu.
Prolaz 3 pretkola iprodaja Lendrica bi nam trebala zatvoriti fin. konst. za istok, odma krenuti sa jugom i terenom. I na pocetku sezone izaci ponosno na potpuno novu Grbavicu, rastrcani i ofanzivno orijentisani pa da zaboravimo ovu sezonu i slavimo duplu krunu!!!
MIRZA RASCIC

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet jun 01, 2017 10:46 am

Ovaj segment uređen je generalnim kompenzacionim paketom koji važi za Stručni štab i ličnim kompenzacionim paketima koje je potpisao svaki uposlenik Kluba. Generalni kompenzacioni paket podrazumijeva autonomiju Stručnog staba kod donošenja svih odluka koje se tiču sportskog segmenta Kluba, ukoliko taj segment funkcioniše na liniji postavljenih ciljeva.

Shodno tomu, nijedan igrač se ne može angažovati bez saglasnosti Stručnog štaba i argumenata koji se moraju dostaviti u pismenoj formi. Ta procedura podrazumijeva da za svakog igrača postoji istorija komunikacije, od inicijalnog kontakta do sklapanja ugovora u štampanoj i elektronskoj formi, koja je uvijek na raspolaganju svim članovima Upravnog i Nadzornog odbora i koja će biti na raspolaganju novim strukturama Kluba u budućnosti.

Isti model procedure postoji i za igrače koji nisu i koji neće zadovoljiti kriterije FK Željezničar, što se argumentira upitnikom koji popunjava Stručni štab i koji se prezentira takvim igračima. Na ovaj način, uz jasne propozicije, FK Željezničar želi podići nivo zadovoljstva svakog igrača, svakog člana Stručnog štaba i svih uposlenika administracije.

Neko nekoga ovdje zestoko laze :oops:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Morzhy
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:04 am

Ajzea je napisao/la:
čet jun 01, 2017 10:07 am
Morzhy je napisao/la:
čet jun 01, 2017 7:39 am
@Ajzea i @barbarez,ljudi uopšte nisu pročitali šta sam napisao, samim tim nisu ni shvatili. Evo pojednostaviću im, ja da imam firmu ne bih nikad stavio takvog čovjeka na poziciju direktora ljudskih resursa, obzirom na priliku koju ta pozicija omogućava. Ništa lično protiv čovjeka, samo saznanje da je upropastio vlastitu firmu mi je dovoljno da uopšte ne pokušam provjeravati da li će isto uraditi s mojom.
Tacno tako..

Cenana pravdaju tako sto govore da mu je Uprava dala podrsku, a ni oni veze nemaju sa fudbalom.

Nije njegovo da zelje forumasa, koji takodjer veze nemaju o fudbalu sem @ponosannavas, u liku Kerle i slicnih njemu dovode. Njegovo je da to ostavi sa strane, kao sportski direktor razluci sta bi se moglo desiti, da izmisli mladog igraca ili dovede nekog poput tog Irfana. Da promasi sa Irfanom, ne bih mu zamjerio, ali.. Ma bolje pregovarati sa igracima pred penzijom, pa mora raja na noge skociti da klub spasava.
Žao mi Bgm što ceh plaćaju treneri bezveze. Uprava pojma nema o fudbalu niti to kriju, a Ćenan evidentno nije donio nikakav rezultat, obzirom da okosnicu tima nemamo, a sve i da sad dovede 10 igrača opet to nije okosnica dok se ne uigraju neko vrijeme. Skautiranje katastrofa, pregovori isto tako...ma užas ba. Gotivim gospodina Misimovića pravo, vidi se to iz mnogih mojih prethodnih postova, ali gospodine Senade, ako toliko vjerujete Ćenanu koji je svima nama dokazao da nije za ovog posla, molim Vas zaposlite ga u Megamixu, a u Željezničar dovedite nekog ko može odgovoriti izazovu podmlađivanja ekipe kao i buduću nadgradnju iste. Hvala.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:05 am

cesto se silimo nekim parama, igracima volimo reci da su preplaceni, mislimo da imaju neke urnebesne plate, a istovremeno niko da se zapita zasto Slavko/Cenan/Uprava dovode tek, kako neko rece, pete opcije sa liste zelja!?
eto ko biva, od toliko ljudi niko ne zna ko je mlad, dobar i perspektivan igrac pa izaberu onog petog sa liste od 30 i kusur godina...

drugari, treba biti realan prema sebi. nismo mi na tom finansijskom nivou na kojem bi zeljeli. mozemo naglabati na siroko o razlozima ali to je fakt. mi smo poceli organizirano raditi nedavno. necu reci da je prije bila anarhija, daleko od toga, ali smo u odnosu na to stanje danas napravili neki iskorak na tom polju. potrebno je jos puno vremena da stvari budu onakvim kakve zelimo da budu. za to je potrebno da nogama stojimo na zemlji a ne glavom u oblacima, da imamo strpljenja, da imamo povjerenja i da dajemo podrsku.

s druge strane, tjeramo igrace i ko zapeti ocekujemo neke druge a volimo pricati o kontinuitetu. zalimo se kako smo prometni ko autobuska a dusa nam rastjerat pa sakupljat ponovo. po istom paternu razmisljamo i o ljudima koji vode klub. to nije dobro.

danima se na ruke pere taj nesretni Cenan, a onda ocekujemo da covjek ima neku urnebesnu pregovaracku poziciju u razgovorima sa potencijalnim novim clanovima kluba. kakvu mi to poruku saljemo igracima sa kojim Cenan pregovora!? jel to podrska i drzanje crte sa covjekom kojem je klub dao mandat!? umjesto da ga dizemo mi ga spustamo. i tako radimo za sve. dusa nam posrat.

Zeljo jeste religija i zivot, ali mnogi u zadnje vrijeme izgleda da imaju upalu imana. Zeljo nije sapunica pa da neka epizoda ide svaki dan. Zeljo nije Zvezde Granda pa da se pjeva i takmici svaki dan. Zeljo nije heroin da se mora svaki dan uzeti.

Zeljo je ljubav. samo ga voli i sve ce biti uredu.

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

iggy2377

čet jun 01, 2017 11:17 am

AsharaK je napisao/la:
čet jun 01, 2017 9:43 am
Opustite se ljudi, bit ce mnogo lijepih vijesti ;)
Lijepa vijest bi bila za mene licno 4 gazele(motor u nogama)koje znaju igrat lopte i da nisu sa prostora bivse Yu.
To ce biti za mene lijepa vijest

sultanfatih
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:20 am

bravo @za_zivot_cijeli, svaka čast

moram primjetiti da je hajka na naš klub krenula ponovo, udaraju sa svih strana
na žalost opet većina nasjeda na pisanja dokazanih neprijatelja kluba i huškača
udarne pljuvačke brigade sa retardiranim vođama po nekim forumima danima kritkuju i šta treba i šta ne treba, mi znamo ko su te vođe, propali biznismeni, egoistični tipovi, nadrkani konobari, dijasporci (ne svi, samo neki), lažni novinari, ulizice i pičkice
iako se ima šta kritikovati i reći svim ljudima u klubu, radi naše budućnosti treba kazati i ono što je dobro i pozitivno a ima ga u izobilju
idemo željoooo

cikazubo
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:23 am

I mi svaku glupost smatramo hajkom i nekom kampanjom protiv kluba. Ako je žuta štampa neka prijetnja klubu onda nema potrebe ni da postojimo. Šta mislite da su mediji u drugim državama blagonakloni klubovima i da iznose samo istinu ?

Ch.Willa1986
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:24 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
čet jun 01, 2017 11:05 am
cesto se silimo nekim parama, igracima volimo reci da su preplaceni, mislimo da imaju neke urnebesne plate, a istovremeno niko da se zapita zasto Slavko/Cenan/Uprava dovode tek, kako neko rece, pete opcije sa liste zelja!?
eto ko biva, od toliko ljudi niko ne zna ko je mlad, dobar i perspektivan igrac pa izaberu onog petog sa liste od 30 i kusur godina...

drugari, treba biti realan prema sebi. nismo mi na tom finansijskom nivou na kojem bi zeljeli. mozemo naglabati na siroko o razlozima ali to je fakt. mi smo poceli organizirano raditi nedavno. necu reci da je prije bila anarhija, daleko od toga, ali smo u odnosu na to stanje danas napravili neki iskorak na tom polju. potrebno je jos puno vremena da stvari budu onakvim kakve zelimo da budu. za to je potrebno da nogama stojimo na zemlji a ne glavom u oblacima, da imamo strpljenja, da imamo povjerenja i da dajemo podrsku.

s druge strane, tjeramo igrace i ko zapeti ocekujemo neke druge a volimo pricati o kontinuitetu. zalimo se kako smo prometni ko autobuska a dusa nam rastjerat pa sakupljat ponovo. po istom paternu razmisljamo i o ljudima koji vode klub. to nije dobro.

danima se na ruke pere taj nesretni Cenan, a onda ocekujemo da covjek ima neku urnebesnu pregovaracku poziciju u razgovorima sa potencijalnim novim clanovima kluba. kakvu mi to poruku saljemo igracima sa kojim Cenan pregovora!? jel to podrska i drzanje crte sa covjekom kojem je klub dao mandat!? umjesto da ga dizemo mi ga spustamo. i tako radimo za sve. dusa nam posrat.

Zeljo jeste religija i zivot, ali mnogi u zadnje vrijeme izgleda da imaju upalu imana. Zeljo nije sapunica pa da neka epizoda ide svaki dan. Zeljo nije Zvezde Granda pa da se pjeva i takmici svaki dan. Zeljo nije heroin da se mora svaki dan uzeti.

Zeljo je ljubav. samo ga voli i sve ce biti uredu.

:zeljeznicar1:
To je to. Ovde svi zapeli o pregovarackim sposobnostima Cenana. Sta bolan da pregovaras ako igrac trazi 10K eura mjesecno na ruke. Nema se sta tu pregovarati, odmah odustanes i trazis dalje, jeftinije igrace... Trazi se najbolje rjesenje a da je slobodan igrac i da nije preskup na mjesecnom niovu. Iz ovih razloga smo ostali bez Miroslava, a ljudi ocekuju da dovedemo jos 5 igraca boljih od njega.... Ma hajte molim vas :)

sultanfatih
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:26 am

cikazubo je napisao/la:
I mi svaku glupost smatramo hajkom. Ako je žuta štampa neka prijetnja klubu onda nema potrebe ni da postojimo. Šta mislite da su mediji u drugim država blagonakloni klubovima i da iznose samo istinu ?
hajka je kada imaš 100 tekstova o našem neuspjehu i kako smo gubitnici, kako slavko maltretira veličine i legende kluba kao što je bekrić a niti jedan tekst o komšijama koji su završili iza nas i izgubili finale kupa i promjenili isti broj igrača kao i mi
hajka je kad u svakom tom tekstu vidiš zlu namjeru da te ponize i poljuljaju
nije problem kritikovati da bi nešto bilo bolje, problem je kad pljuješ da otjeraš nekog
a za sve to primiš novac
to je problem

cikazubo
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:28 am

sultanfatih je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
I mi svaku glupost smatramo hajkom. Ako je žuta štampa neka prijetnja klubu onda nema potrebe ni da postojimo. Šta mislite da su mediji u drugim država blagonakloni klubovima i da iznose samo istinu ?
hajka je kada imaš 100 tekstova o našem neuspjehu i kako smo gubitnici, kako slavko maltretira veličine i legende kluba kao što je bekrić a niti jedan tekst o komšijama koji su završili iza nas i izgubili finale kupa i promjenili isti broj igrača kao i mi
nije problem kritikovati da bi nešto bilo bolje, problem je kad pljuješ da otjeraš nekog
a za sve to primiš novac
to je problem
Nije tajna da jedan-dva medija pišu tekstove za naš klub koji su uglavnom u negativnom kontekstu, ali je li to neka ozbiljna opasnost i nešto što je neuobičajeno u svijetu fudbala ?

Jaozinho22

čet jun 01, 2017 11:30 am

Opet priča o hajkama i ostalim glupostima! :lol:
Manite se medijskih ubleha, zasučite rukave i uradite posao kako treba! Inače ako niste sposobni, prepustite onome ko jest! :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cikazubo
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:31 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Manite se medijskih ubleha, zasučite rukave i uradite posao kako treba! Inače ako niste sposobni, prepustite onome ko jest! :kafa:
Bile su kampanje i hajke i postojala je opozicija, to nam najbolje pokazje situacija oko dozvola za istok i kompletna procedura oko izgradnje istog.
Ali ove tekstove i članke smatrat nekim kampanjama i prijetnjama je smiješno za klub kakav je Željo.

sultanfatih
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:33 am

cikazubo je napisao/la:
čet jun 01, 2017 11:28 am
cikazubo je napisao/la:
a za sve to primiš novac
to je problem
Nije tajna da jedan-dva medija pišu tekstove za naš klub koji su uglavnom u negativnom kontekstu, ali je li to neka ozbiljna opasnost i nešto što je neuobičajeno u svijetu fudbala ?
obzirom ko su nalogodavci onda jeste ozbiljna prijetnja
portali kreiraju javno mišljenje pa i oni koji su bili zadovoljni sezonom odjednom postaju nezadovljni i frustrirani
svi zaboraviše istok, evropsku grbavicu, plasman u evropu, povratak iz mrtvih, legalno poslovanje
samo se piše kako treba otjerati ovog otjerati onog a ne pišu da smo bili korak od stečaja, ne tako davno, niti se pominju oni koji su nas pred stečaj doveli, oni su nedodirljivi
Zadnja izmjena: sultanfatih, dana/u čet jun 01, 2017 11:34 am, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:34 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Ko nije sposoban, a ko jest?
Željezničar ante portas !

Morzhy
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:34 am

Ma ja, tražili Peco, Beširović, Vukotić i sl. desetine hiljada Eura mjesečno pa ih zato nismo htjeli, jbg skautirali smo, pregovarali, ali nemamo para, neka idu u Radnik i Krupu koji imaju. Ah ja ovdje bi im i psovali pa bi se oni tako mladi pogubili. Možda bi vam priča i prošla da ne postoji forumaš @ponosannavas koji je na vrijeme sve skautirao za džaba. Kakav se luzerski mentalitet uvukao u nas to nisu istine, sve drugo je krivo osim vlastitog nerada i nesposobnosti. Pa ja bi se ubio da predstavljam FK Željezničar i da mi igrač kojeg sam skautirao i s kojim sam pregovarao ode u Krupu, ili Radnik. Znači niti je skautirao niti je pregovarao niti je pokušao kontaktirati ijednog mladog igrača koji se naknadno pokazao kao dobar. Trolajte kol'ko hoćete, ali to je činjenica.

teteac8684
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:35 am

cikazubo je napisao/la:
a za sve to primiš novac
to je problem
Kažu Dulja 6 miliona

ChWilla
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:36 am

činjenica je također da je članak o pregovorima "emisara" i amara osima o preuzimanju klupe potpuno izmišljen. i njime se ujedno lože navijači na nešto što priželjkuju, a sad nije tačno...i baca se sumnja petroviću da mu uprava pregovara iza leđa sa drugim trenerom. e hajd' vi meni objasnite kakva namjera tu može biti. a sve veliki navijači.
gradi željo boli te *****

kremenko

čet jun 01, 2017 11:38 am

Sve ce na hajr izaci abd.
Samo skontajte da zivite u BiH,da ce vam sve oprostiti osim uspjeha.
Uspjeh jeste biti viceprvak
Uspjeh jeste napraviti tribinu
Uspjeh jeste izvrsavati sve svoje obaveze
Uspjeh jeste vracati dug
Bice to dobro i opet ce misevi bjezati u rupe,cekajuci ponovo pogodan moment da krenu,a vi opet samo trebate biti pametni i navijati za Zelju
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

kontranogama
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:38 am

Majke mi ovaj forum se treba pauzirati na par hefti. Cast izuzetcima koji ako i kritikuju rade to pozitivno, al brate mnogo vas se ovde uhvatilo nakog crnila. Boze sacuvaj ko da je sve sami kriminalac i lopov u Zelji. Nije sve super i nikad nece biti, Klub smo koji nikad nije imao previse ali se snalazio sa onim sto ima i postujte to.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava