storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 1:01 am
bistrikboy je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 12:47 am
storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 12:44 am
Onda bi Miske morao biti dobar komad budale i naivka. Nemojte dzaba frakcije stvarati.
Dragi storme pa to je cilj,tako smo razjebali svaku upravu koja je bila.Bila dobra ili losa to je uvijek bio recept,samo u svojoj glavi prodji ih sve i kako su otisli
Bas tako. Svako pise svasta. Svidjelo se to nama ili ne, forum formira misljenje jednog dijela javnog mnjenja. Zdravo rasudjivanje prije svega.
Ne znam sta da ti kazem @Faraon vjeruj mi... sa tim se valjda zivi.
Glupost smo napravili gubitkom titule na onakav nacin, zabolilo je svakoga ko navija za ovaj klub. Boli i dalje, ali hajde kada smo to apsolvirali da podvucemo tu crtu. Slavko ostaje definitivno, hajde i tu crtu da podvucemo.
Nemam nista protiv ove uprave i volio bi i zelim da ostanu jos 100 godina, jer iz ovoga sto su pokazali i dokazali u zadnje 2-3 godine je dovoljan dokaz da im treba vjerovati i da rade casno i posteno posao, sa skromnim finansijama itd.
A drugo je sto nemogu biti zadovoljan sa Slavkom, vise mi je mrsko ostale epitete njegovo nabrajat.
Jednostavno receno imao je 20 kola da se dokaze,pokazao je nesto sto nas je dovelo do drugog mjesta uz LUDU SRECU,kikseve protivnika itd.
Tako da mi neuljeva ama bas nikakvo povjerenje za euro utakmice kao i za prvenstvo sljedece godine.
Ljudi iz upra e su se napeli da obezbjede sve moguce uslove,finansije itd a dobiju onakvu igru kakva je bila.
Cak sam i ovdje govorio javno,da bi vise volio da smo drugi nego da dozivimo zestoku blamazu u LP,sa ovakvom igrom.
Sa svojim nacinom igre itd Slavko je ostetio budzet kluba sa min 300 k od ulaznica.
Ide nova sezona,treba prodat godisnje karte i to ce biti dovedeno u pitanje KOLIKO ce se prodat.
Treba clanske obnovit i nove klijente dovesti i to je pitanje KOLIKO.
Dolazi dijaspora,mjesto da sve gori od euforije oko igre Zelje u protekloj sezoni (bez obzire da li bila titula ili ne) da se uradi jaki marketing poslovi sto online sto uzivo i to je dovedeno u pitanje.
Ima jos milion stvari sta je bilo sve moguce.
Ovako smo dobili samar sto radi titule,sto radi ponasanje igraca i navijaca,sami od sebe napravili negativnu sliku oko svega,i sto je najtuznije u GRCU I NEGATIVNOJ atmosferi ulazimo u novu sezonu a pogotovo na premjeri euro utakmica na Grbavici