gost_manje je napisao/la: ↑pet maj 05, 2017 7:57 pm
1921.ba je napisao/la: ↑pet maj 05, 2017 7:54 pm
i onda trebamo da zalimo ovakve i slicne kad se povrijede kao sad? zao mi je samo ako neko neduzan strada, ali ovaj primitivizam tesko da cemo kotarisat dok neko ne podlegne
Sa klix.ba komentara, ne kažem da je tačno:
s poluvremena evo pisem
ono je haos bio
par stolice je na tom mjestu razneseno od udara
nezz koji debil je medju navijace bacio
ChWilla je napisao/la:
gost_manje je napisao/la: ↑pet maj 05, 2017 7:49 pm
Jebala vas pirotehnika da vas jebala, i vas koji podržavate i vas koji palite! Jebala vas 'bolja atmosfera' koja se ne može napraviti bez pirotehnike. **** li vas pritisak na protivničku ekipu napravljen pirotehnikom. **** li vas 'dekor' uz pirotehniku da vas ****! Gdje su sad oni koji podržavaju ovo? Koja je razlika između 'nas' i 'njih' kad je ovo u pitanju? Ima razlike ali u kurcu. U kurcu. Žao mi je momka kao da mi je brat, ne 'brat sa tribine' nego brat. I mogu se kladiti da je nastradao ni kriv ni dužan, da mu je neko bacio topovski pod noge. Da sam na njegovom mjestu ja bih tužio klub - čak i da Želju treba tužiti tužio bih za ovakvo nešto. Ne zbog para i neke lične koristi, već da se više skrene pažnja na ovo jebeno sranje koje ne prestaje i postaje sve gore i gore. Odličan poziv porodicama na tribine, fantastičan!
nikakva, topovske udare pale likovi koji ne bi trebali paliti ni petardu od 3 cm...na svim tribinama, i samo pukom srećom ovoga nema više.
20-30 stranica ranije na ovoj temi je neko pisao da je bačen topovski pred djecu koja su se na dnu istoka igrala kod ograde, čini mi se kad smo protiv Širokog igrali.....
Jeste, bila čini mi se bakljada u toku ili tek završena, i tačno na sredini tik ispred ograde gruhnu nešto strašno a samo 2 metra pored dječak koji sakuplja lopte, Bog ga sačuvao da prođe bez povreda samo mu je zujalo u ušima, a strah me i kad roditelji puštaju djecu ispred juga na stajanju da se igraju i trčkaraju, znam da upozore uvijek pred neku akciju da se sklone svi, ali opet među 2 milje ljudi uvijek imaš nekog horsaša koji ne zna gdje udara a ima taj topovski kod sebe..