Imafcz je napisao/la: ↑pet maj 05, 2017 12:52 pmJel' to znaci da ima jos?gavran je napisao/la: ↑pet maj 05, 2017 12:48 pmkad bi samo Gavran smio graktatiAsharaK je napisao/la: ↑pet maj 05, 2017 11:21 amAvaz saznaje: UEFA investira u Grbavicu
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/avaz ... vicu/81784
Ko nije vidio![]()
![]()
![]()
nikakva, topovske udare pale likovi koji ne bi trebali paliti ni petardu od 3 cm...na svim tribinama, i samo pukom srećom ovoga nema više.gost_manje je napisao/la: ↑pet maj 05, 2017 7:49 pmJebala vas pirotehnika da vas jebala, i vas koji podržavate i vas koji palite! Jebala vas 'bolja atmosfera' koja se ne može napraviti bez pirotehnike. **** li vas pritisak na protivničku ekipu napravljen pirotehnikom. **** li vas 'dekor' uz pirotehniku da vas ****! Gdje su sad oni koji podržavaju ovo? Koja je razlika između 'nas' i 'njih' kad je ovo u pitanju? Ima razlike ali u kurcu. U kurcu. Žao mi je momka kao da mi je brat, ne 'brat sa tribine' nego brat. I mogu se kladiti da je nastradao ni kriv ni dužan, da mu je neko bacio topovski pod noge. Da sam na njegovom mjestu ja bih tužio klub - čak i da Želju treba tužiti tužio bih za ovakvo nešto. Ne zbog para i neke lične koristi, već da se više skrene pažnja na ovo jebeno sranje koje ne prestaje i postaje sve gore i gore. Odličan poziv porodicama na tribine, fantastičan!