Bilu su na treningu prije derbija s Lazijom izgubili 2-3 razlike. Ne daj Boze da bude kao ta mahala

pa izgubili su zato sto je Lazio bolja ekipa 100 puta a ne sto su navijaci bili na treningu...pa i neki dan su ih opet naruzili
pa dobro moj post je vise bio u smislu toga da se to radi i u mnogo ozbiljnijim ligama i klubovima ....eto cak u klubu iz samog vrha talijanske lige...Liga petice
Tvoji postovi su u zadnje vrijeme poprilicno konfuznidelinjo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 9:36 pmpa dobro moj post je vise bio u smislu toga da se to radi i u mnogo ozbiljnijim ligama i klubovima ....eto cak u klubu iz samog vrha talijanske lige...Liga petice![]()
![]()
Da nisu pitice pocele po fb praviti slike niko ne bi rijec napisao. Kakve mi imamo medije, nikakvecala je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 6:12 pmStvara se pogresna slika u medijima. Kad procitas da je cetvrti put suspendovan sudija odmah poslije utakmice Zeljeznicara, sta ti prvo padne na pamet? U prvi plan se guraju greske u nasu korist a ostalo se gura pod tepih. A ne moram ni pricati kako se zazmiri na greske sa ostalih utakmica a o nasima se pise.
ccc gdje ces tako drugu Chwili ?Model1964 je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 9:45 pmTvoji postovi su u zadnje vrijeme poprilicno konfuzni
Jel se prazne jaja redovno?![]()
Mojne šuplje
izvini buraz posalji mi na pm instrukcije pa cu pisati onako kako se tebi svidja ...
Jedno deset puta sam rekao da je trebala biti dvadeset KM. A gdje ti ode ranije protiv širokog ?Dolina je napisao/la:vraćena cijena istoka, imaćemo igrača više na terenu
Oborio je svjetski rekord definitivno
Nisam jedini, još je jedan sa ovog foruma sa istoka ranije razgulio na poluvremenu...šifra Boccacio