Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 03, 2017 8:03 pm

Leon_Professional je napisao/la:Lendric je na podu, ali izgleda Slavko je do ovog momka koji prica!
Na to sam mislio. Pogresno sam se izrazio.slika
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri maj 03, 2017 8:09 pm

Pinkii je napisao/la:
sri maj 03, 2017 7:41 pm
Je li se Sinisa vratio u Sarajevo ?
Jeste.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:11 pm

Pruzena im podrska u pohodu na titulu.

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:11 pm

Dala se podrska momcima nista strasno

ChWilla
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:12 pm

toliko se vidi i iz konteksta...
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:14 pm

Cilj je jasan! TITULAA!!!

Bosanski lonac
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:17 pm

Dogovaraju se gdje ćemo proslavljati titulu.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Southboy
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:19 pm

Kolko god se nekome cinilo da je ovo "dobar potez" meni se ovo ne svidja..
Zna se sta je navijac i gdje mu je mjeeto..necemo jos mi daleko iz mahale

Svugdje u svijetu ekipa ima svoj trening centar,u visokoj ogradi,izolovana od javnosti za spremanje vaznih meceva...sef struke je odgovoran za rezultat i snosi odgovornost a za dizanje samopouzdanja tu je psiholog kluba i trener zajedno i ostali pomagaci..

Ovo me podsjeca na pitare i njihovo ulijetanje na trening sa šamaranjem igraca i skidanje dresova..svako ima svoje misljenje mozda se vecina nece sloziti sa mnom ali ovako je u modernom fudbalu (poznavajuci nase picice pojedine ovo im moze biti dodatni pritisak..).Bože na hajr,i na dobro

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk

djoxxx1921
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:20 pm

Dobar gest Manijaka, poslije onog sa Sirokim, ovo ce sigurno pozitivno uticat na igrace

gavran
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:29 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto maj 02, 2017 9:57 pm
Gavrane bolje da hajcas za subotu nego ovo :D

@Sale svaka cast, majstorski si to sracunao. Ko na menadjeru kad te obavijesti asistent koliko moras bodova do kraja uzet :ganja:
ako nekoga treba hajcati za subotu,onda nek ne dolazi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:30 pm

Pricaju svaki dan sa njima, ne vidim u cemu je problem.. Osim sto su danas dosli u malo vecem broju da dadnu podrsku igracima..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:33 pm

Southboy je napisao/la:

Svugdje u svijetu ekipa ima svoj trening centar,u visokoj ogradi,izolovana od javnosti za spremanje vaznih meceva...sef struke je odgovoran za rezultat i snosi odgovornost a za dizanje samopouzdanja tu je psiholog kluba i trener zajedno i ostali pomagaci..

Ovo me podsjeca na pitare i njihovo ulijetanje na trening sa šamaranjem igraca i skidanje dresova..svako ima svoje misljenje mozda se vecina nece sloziti sa mnom ali ovako je u modernom fudbalu (poznavajuci nase picice pojedine ovo im moze biti dodatni pritisak..).Bože na hajr,i na dobro

Otkud tebi da je ovo bio sastanak takve prirode. Momcima se se dala podrška, iz kopa im se ove sezone daje samo podrška i tako će i ostati, kakva mahala, kakvi pitari kakvo ulijetanje. Nemoj bezveze iznositi takve informacije. Ovo je jako bitno da im se jasno d do znanja od jezgre grupe da imaju podršku, čisto da znaju i ako ne ide dobro da imaju podrške većine i navijačke grupe i da ne obraćaju pažnju na pojedince-pljuvače.
A što se tiče modernog fudbala, Željo nije moderan fudbal, da jeste prodali bi se kao komšije ili neki u regionu, imamo svoj put koji je već dao rezultate tj novu tribinu. Željo je naš i naravno da se cijeni mišljenje onih kojima je taj klub život.

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:34 pm

Bravo @cikazubo..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:40 pm

Covjek je napisao svoj komentar, nemojte pogresno shvatati.

Vezano za tu pricu o "modernom fudbalu", mislim da se to iz pogresnog ugla gleda. Zeljo jeste moderan fudbal, jer mora zivjeti u korak sa vremenom, ili ce ga to isto vrijeme progutati. Moderan koliko moze biti u ovoj zemlji, a da se ne proda nikome. Moderan, ali svoj. To valjda i treba biti fudbal.

Koliko znam ovo danas je bilo u dogovoru sa klubom i ostavilo je pozitivan utisak na igrace. Nije to nesto sto se radi stalno, vec dodatni impuls za momke da se do kraja jos vise bore. Inace, neki dan je ponovo Miro vidjen u Vilsonovom kako trci.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:48 pm

nedavno su i navijaci Rome na triningu isto ovo ucinili....ili i Roma nije izasla iz mahale ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Vrag

Ovo je jedan vid skidanja pritiska sa igraca. I ovo moze pozitivno da utice na psihu igraca

ChWilla
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:51 pm

delinjo je napisao/la:
nedavno su i navijaci Rome na triningu isto ovo ucinili....ili i Roma nije izasla iz mahale ?
roma ne može do titule, ni ove godine ni u bliskoj budućnosti, ni uz pomoć trikova i ona nam ne treba biti uzor :kafa:
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:52 pm

storm_raider je napisao/la:
sri maj 03, 2017 8:40 pm
Covjek je napisao svoj komentar, nemojte pogresno shvatati.

Vezano za tu pricu o "modernom fudbalu", mislim da se to iz pogresnog ugla gleda. Zeljo jeste moderan fudbal, jer mora zivjeti u korak sa vremenom, ili ce ga to isto vrijeme progutati. Moderan koliko moze biti u ovoj zemlji, a da se ne proda nikome. Moderan, ali svoj. To valjda i treba biti fudbal.

Koliko znam ovo danas je bilo u dogovoru sa klubom i ostavilo je pozitivan utisak na igrace. Nije to nesto sto se radi stalno, vec dodatni impuls za momke da se do kraja jos vise bore. Inace, neki dan je ponovo Miro vidjen u Vilsonovom kako trci.
Da ne budem pogrešno shvaćen, znamo mi dobro šta se podrazumijeva pod "protiv modernog fudbala". Naravno da bi mi svi napredak na svim poljima kluba, kao što kažeš da budemo u koraku s vremenom. Ali to ne znači da trebaš primjetniti sve što moderan fudbal nudi, trebaš opet gledati da ostaneš dosljedan prvobitnoj filozofiji koliko možeš, a naravno nikako ne dolazi u obzir put komšija i sličnih primjera..
Ako sam oštro odgovorio kolegi iznad onda se izvinjavam, ali sam izrevoltiran komentarom da organizovani dolazak na trening i iskazivanje podrške igračima predstavlja pitarluk. Pitarluk je ono psovanje i pljuvanje, ovo kmečanje na medije, savez, sudije, druge klubove i slično, ali nikako ovakve akcije.

1950
Kontakt:

sri maj 03, 2017 8:55 pm

cikazubo je napisao/la:
sri maj 03, 2017 8:33 pm
Southboy je napisao/la:

Otkud tebi da je ovo bio sastanak takve prirode. Momcima se se dala podrška, iz kopa im se ove sezone daje samo podrška i tako će i ostati, kakva mahala, kakvi pitari kakvo ulijetanje. Nemoj bezveze iznositi takve informacije. Ovo je jako bitno da im se jasno d do znanja od jezgre grupe da imaju podršku, čisto da znaju i ako ne ide dobro da imaju podrške većine i navijačke grupe i da ne obraćaju pažnju na pojedince-pljuvače.
A što se tiče modernog fudbala, Željo nije moderan fudbal, da jeste prodali bi se kao komšije ili neki u regionu, imamo svoj put koji je već dao rezultate tj novu tribinu. Željo je naš i naravno da se cijeni mišljenje onih kojima je taj klub život.
Sve okej, samo mislim da ljudima iz tog miljea nije mjesto sa igračima :)

LARSSON
Kontakt:

sri maj 03, 2017 9:04 pm

Prodaja ulaznica za susret sa Zrinjskim počinje u petak od 12 sati

https://fkzeljeznicar.ba/prodaja-ulazni ... ati/26225/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava