Zato što smo danas mogli izbaciti jednog konkurenta iz trke za titulu, a taj konkurent je bio bliži pobjedi

Zato što smo danas mogli izbaciti jednog konkurenta iz trke za titulu, a taj konkurent je bio bliži pobjedi
To su isto Pitari pričali za Radovca kad je igrao sa Cimirotom, pa mu sad kad nema Cimija *ebu majku gdje god stignu. Ukratko, *ebo ti veznjaka kad njemu treba neko pored njega da pokaže kvalitetLeon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:09 amBlagi je ja msm s Amirom davao najbolje partije. Poslije Amirovog odlaska jos je bio u zaletu i odigrao dobro, ali ovu sezonu nije to to. Treba i njemu neko s kim moze, neko ko ce raditi nesto prema naprijed.
Ubjedjen sam da bi on s boljim veznjakom bio isto kao onda kad je vazio za najboljeg veznjaka lige.
Ma ja bih volio bar jedan trofej mozda više nego iko ali ne trebamo biti megalomani i biti nezadovoljni do sad postignutim.Pogledati gdje smo jucer bili sa onom ublehom a gdje drugi,sa cime mi raspolazemo a sa cime drugi,sudije nas osakatile u prvom djelu za par bodova...i valja to sve stici i prestici a iskreno nemaš skim i opet si u igri i gdje necu biti zadovoljan.Model1964 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:04 amPusti situaciju kakva je bila. Sada je situacija da smo u igri za oba trofeja i zato bez kalkulisanja.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:56 pmVidim pojedinim guzica zinula i sve sem duple krune bi bio neuspjeh.Svi bi mi to zeljeli i bili presretni da se to dogodi ali u prvenstvu u kojem smo samo prije par mjeseci bili u ligi za opstanak,cini mi se da su neki to zaboravili,sve ovo vec sada se moze smatrati uspjehom.Najveci uspjeh je Istocna tribina,Evropa je vec obezbjedjena koju prošle godine nismo ni igrali a za rezultatski napredak i ovu situaciju da smo u igri za oba trofeja,pored mnogih drugih zasluznih,najzasluzniji je Slavkan i sve kritike upucene njemu ne stoje.Mozemo se slagati ili ne sa njim u nekim odlukama ali nas je covjek digao iz mrtvih i to se ne treba tako brzo zaboraviti.Uostalom zna se šta su bili ciljevi i uprave i ti su ciljevi vec ispunjeni.I te price papanske ko se zadovoljava Evropom nije normalan ili nek navija za Slobodu kuci babi i mami a ne na forumu.
Sve je u našim rukama.
Sa štitom ili na štitu!![]()
Zanimljivo je to da je dok je igrao sa Zahirovićem bio najbolji veznjak lige.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:09 amBlagi je ja msm s Amirom davao najbolje partije. Poslije Amirovog odlaska jos je bio u zaletu i odigrao dobro, ali ovu sezonu nije to to. Treba i njemu neko s kim moze, neko ko ce raditi nesto prema naprijed.
Ubjedjen sam da bi on s boljim veznjakom bio isto kao onda kad je vazio za najboljeg veznjaka lige.
Ne bi vjerovao kakvih nas sve lijepih vijesti očekuje u ovoj godini, opustite se...hebo kitare, potpuno su nebitni u čitavoj ovoj priči.
Delinjo pricamo o uspjehu i neuspjehu a ne o cilju.Kosticev cilj je bila titula a Slavkin cilj je bila Evropa.delinjo je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:08 ambrate navijas za ZELJEZNICAR najtrofejniji klub u drzavi...da su tako inace razmisljali ne bi ni jednu titulu imali ...i na kraju krajeva nabrajas mi ono sto je bilo prije pola godine...tada nije titula bila realna sada odlucujes sam o sebi i imas veliku sansu za titulu...i kako onda nije cilj titula ne kontam ?Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:58 pmTebi jest meni nije.Da pojasnim.Da sad pocinje prvenstvo i meni bi sve sem titule bio neuspjeh ali poslije onakvog starta u ovom prvenstvu nije.
Mene ništa više ne bi u ovom trenutku moglo obradovati od titule prvaka naše zemljeDolina je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:14 amNe bi vjerovao kakvih nas sve lijepih vijesti očekuje u ovoj godini, opustite se...hebo kitare, potpuno su nebitni u čitavoj ovoj priči.
NIŠTA VIŠE NEĆE BITI KAO ŠTO JE BILO I NIŠTA NE IZGLEDA KAO ŠTO JESTE - Sensei Tanaka![]()
Dolina je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:14 amNe bi vjerovao kakvih nas sve lijepih vijesti očekuje u ovoj godini, opustite se...hebo kitare, potpuno su nebitni u čitavoj ovoj priči.
NIŠTA VIŠE NEĆE BITI KAO ŠTO JE BILO I NIŠTA NE IZGLEDA KAO ŠTO JESTE - Sensei Tanaka![]()
znam drug moj ali sad ...tu smo ...na bod od prvog ...zasto ne bi sad bila cilj titula...i zasto bi proglasio to neuspjehom...pa zato sto si 5 kola prije kraja na prvom mjestu....Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:16 amDelinjo pricamo o uspjehu i neuspjehu a ne o cilju.Kosticev cilj je bila titula a Slavkin cilj je bila Evropa.delinjo je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:08 ambrate navijas za ZELJEZNICAR najtrofejniji klub u drzavi...da su tako inace razmisljali ne bi ni jednu titulu imali ...i na kraju krajeva nabrajas mi ono sto je bilo prije pola godine...tada nije titula bila realna sada odlucujes sam o sebi i imas veliku sansu za titulu...i kako onda nije cilj titula ne kontam ?Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:58 pm
Tebi jest meni nije.Da pojasnim.Da sad pocinje prvenstvo i meni bi sve sem titule bio neuspjeh ali poslije onakvog starta u ovom prvenstvu nije.
Ja sam kontao da ce oko pola 12, upalim bht 86 minuta
Hahahahah da su pametni ne bi bili fudbaleri, realnoamerosm je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:20 amNaredne sezone prije nego li dovedemo nekog igraca treba po uzoru na Kloppa s njim uraditi IQ test, jer ne mogu da vjerujem koliko GLUPE igrace imamo...
Evo samo par primjera...
45. minuta Bogicevic ima loptu na sredini terena i Miro mu pokazuje gdje da je gurne i da se je oslobodi, a on ceka da mu protivnicki igrac dodje i oduzme loptu...
Ako se ne varam 64. minut - sudija svira aut za nas Miro uzima loptu i zeli ubrzati igru, da bi tada shvatio da ga niko nije ispratio...