Nije ovdje rijec o tome da se od pocetka krene sa dva napadaca, 80 i neka minuta, treba ti gol da olaksas sebi prolaz u finale i ti mijenjas napadaca za napadaca, umjesto da se zamijenio Zakaric koji je bio najblaze receno indisponiran citavu utakmicu, a postignuti gol bi nam znacio puno..ChWilla je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 8:27 pmstevo je možda trebao početi. a o dva napadača nema govora kad nije taj koncept i kad su igrači pokazali da to neće i ne znaju da igraju. i to tako ubjedljivo da ne znaš je li više neće ili ne znaju. ovdje se napad ojačava kroz vezu i krila.Brkoo je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 8:18 pmZa koga je igrao Zakaric, za nas ili za Siroki? Ovako
bjezanje od gola protivnika i njihovih igraca odavno nisam vidio..![]()
Za Sinisu govorim odavno da mu je Zeljo vrh, kod nas se uhljebio a realno je igrac za neku ekipu iz lige za opstanak..
Poraz ko poraz ali ovoliko pickasta igra, kao da smo dosli da izgubimo, izmjena napadac za napadaca a treba ti gol![]()
![]()
Jos jedna stvar, mozda ja ne vidim ali ova ekipa uopste nije spremna kao sto nas trener govori da jeste..
ja ne vidim gdje smo mi to toliko nadtrčani, više vidim mentalne greške i vodu u ušima kad se jednom pogriješi kao i cijelu sezonu. jel trebao jači sprint da se izbjegne gol koji smo primili? nije, trebalo se ne zajebavati i izbiti loptu...
Ja nisam napisao da su oni trcali vise od nas, problem je sto mi nemamo snage da trcimo vise od njih, fali svjezine, nema ni karakteristicnih prodora Mire, cak se i on uklopio u sivilo ekipe. Utakmicu smo otisli i samo odradili, mislim da se od ovako slabog tempa ni najveci amater na svijetu sto postoji ne bi puno umorio..