Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 8:46 pm

ChWilla je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:27 pm
Brkoo je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:18 pm
Za koga je igrao Zakaric, za nas ili za Siroki? Ovako
bjezanje od gola protivnika i njihovih igraca odavno nisam vidio.. :zid:
Za Sinisu govorim odavno da mu je Zeljo vrh, kod nas se uhljebio a realno je igrac za neku ekipu iz lige za opstanak..
Poraz ko poraz ali ovoliko pickasta igra, kao da smo dosli da izgubimo, izmjena napadac za napadaca a treba ti gol :o :roll:
Jos jedna stvar, mozda ja ne vidim ali ova ekipa uopste nije spremna kao sto nas trener govori da jeste..
stevo je možda trebao početi. a o dva napadača nema govora kad nije taj koncept i kad su igrači pokazali da to neće i ne znaju da igraju. i to tako ubjedljivo da ne znaš je li više neće ili ne znaju. ovdje se napad ojačava kroz vezu i krila.

ja ne vidim gdje smo mi to toliko nadtrčani, više vidim mentalne greške i vodu u ušima kad se jednom pogriješi kao i cijelu sezonu. jel trebao jači sprint da se izbjegne gol koji smo primili? nije, trebalo se ne zajebavati i izbiti loptu...
Nije ovdje rijec o tome da se od pocetka krene sa dva napadaca, 80 i neka minuta, treba ti gol da olaksas sebi prolaz u finale i ti mijenjas napadaca za napadaca, umjesto da se zamijenio Zakaric koji je bio najblaze receno indisponiran citavu utakmicu, a postignuti gol bi nam znacio puno..

Ja nisam napisao da su oni trcali vise od nas, problem je sto mi nemamo snage da trcimo vise od njih, fali svjezine, nema ni karakteristicnih prodora Mire, cak se i on uklopio u sivilo ekipe. Utakmicu smo otisli i samo odradili, mislim da se od ovako slabog tempa ni najveci amater na svijetu sto postoji ne bi puno umorio..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fanaticZeljin

Pobjeda u derbiju ce da izlijeci sve rane.
Srcu draga, boja PLAVA !

NoKe
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:47 pm

Nista nije gotovo ima revans. U 7 dana igramo 3 jaka meca.. iduce srijede znacemo na cemu smo. Hajmo prvo naguziti pitare :) Ako to odradimo kako treba.. Široki ceka pakao na Grbavici .. podrzimo momke i nema predaje :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:12 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:11 pm
Ovo veceras je meni sumnjivo skroz.Nadam se da ce u revanšu dokazati da je ovo bio samo loš dan a da se niko nije igrao sa imenom i tradicijom kluba.U suprotnom...
Aferim.. Konacno neko da vidi nesto :)
Čemu ovakav pitarluk? Čudi me od provjerenih likova ovakve reakcije, od novih pljuvača baš i ne. Oni su jedva čekali ovo.
Mi smo Željo. Nismo Juventus. Razlika između najboljeg tima u ovoj ligi i najgoreg je manja nego između Juventusa i Rome. Otprilike.
Mrtvi se broje na kraju. Ja nisam uopšte nezadovoljan rezultatom. Pa i igra se može opravdati. Za 3 dana nam je najvažniji meč u sezoni. Ko god misli da igrači nisu glavama već u tom meču vara se. Zato se ovde išlo da se što manje potrošimo a što bolji rezultat izvučemo. I to je to otprilike. Tako Slavko razmišlja stalno, takvim pristupom smo preskočili sve u ligi i došli na korak do finala kupa. Jer ako ovaj široki ne možemo izbaciti nakon ovih 1:0, staviti katanac u bravu.
Spustili loptu, okrenuti se derbiju i tu napraviti korak ka tituli. Samim tim i možemo jače zapeti u revanšu kupa pa se odmarati u Bijeljini. Jer mrtvi se broje na kraju. Ništa se značajno ne mijenja. VOLIM TE ŽELJO
Zadnja izmjena: salle86, dana/u sri apr 12, 2017 8:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

chile
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:49 pm

LARS1921 je napisao/la:
Šteta što Dino nije ušao, a mogao je i Crnov, a sigurno bi i Stojanović bolje odigrao krilo do zakarica
Imam neki osjecaj da ti bas namjerno provociras da ljudi dobivaju banove, fakat za tim nemas potrebe.
Ocigledno ima onih vruce glave i malo tanjih zivaca pa se napise svasta i nema potrebe jos podbadati ljude :palacdole:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

iggy2377

sri apr 12, 2017 8:49 pm

Moje licno misljenje slagali se vi ili ne ovo je Slavkina greska.Trazio je po dva igraca na svakoj poziciji dobio je,trazio sirinu klupe i to je dobio.Slomio je umorom a ujedno i psihom ovih 12-13 igraca.Stvarno nekontam sto si trazio po dva igraca na svakoj poziciji, da griju klupu, da dobijaju platu radi 20 min igre stvarno nekontam.Kapa mu do poda za sve sto je uradio,postigao itd, ali me sada da kazem hvata strah pred kraj da necemo moci izdrzati ovaj tempo.Igraci su slomljeni to se vidi iz aviona.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:50 pm

i ja bih svakako zamijenio zakarića, ali s dva napadača jednostavno ne igramo i ne znamo igrati...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

Ovo veceras je meni sumnjivo skroz.Nadam se da ce u revanšu dokazati da je ovo bio samo loš dan a da se niko nije igrao sa imenom i tradicijom kluba.U suprotnom...
Pa sto je izveo najjaci sastav?

fcz
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:51 pm

salle86 je napisao/la:
Čemu ovakav pitarluk? Čudi me od provjerenih likova ovakve reakcije, od novih pljuvača baš i ne. Oni su jedva čekali ovo.
Mi smo Željo. Nismo Juventus. Razlika između najboljeg tima u ovoj ligi i najgoreg je manja nego između Juventusa i Rome. Otprilike.
Mrtvi se broje na kraju. Ja nisam uopšte nezadovoljan rezultatom. Pa i igra se može opravdati. Za 3 dana nam je najvažniji meč u sezoni. Ko god misli da igrači nisu glavama već u tom meču vara se. Zato se ovde išlo da se što manje potrošimo a što bolji rezultat izvučemo. I to je to otprilike. Tako Slavko razmišlja stalno, takvim pristupom smo preskočili sve u ligi i došli na korak do finala kupa. Jer ako ovaj široki ne možemo izbaciti nakon ovih 1:0, staviti katanac u bravu.
Spustili loptu, okrenuti se derbiju i tu napraviti korak ka tituli. Samim tim i možemo jače zapeti u revanšu kupa pa se ne odmarati u Bijeljini. Jer mrtvi se broje na kraju. Ništa se značajno ne mijenja. VOLIM TE ŽELJO
Slazem se sa svim osim s ovim boldiranim. Nismo mi bas toliko jaci od njih da mozemo garantovati da cemo umorni od derbija prestici taj rezultat koji nimalo nije povoljan jer ako primis jedan to je prava pusiona. Po meni igraci moraju sve al' bas SVE od sebe dati u derbiju, a za revans kupa sta ostane.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

Pa i vjerujem da se islo da se sto manje istrosi i da derbi docekamo spremniji. Utakmica je trebala da se "odradi na nulu" i nakon derbija da ih na misice dobijemo na Grbavici. Ko je mogao racunati na poklonjen gol realno?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ceze
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:53 pm

Najveći problem kad jedna ekipa ima ziheraški pristup, a Željo tako igra, jeste kad dođe loš(iji) rezultat, sve moguće mane iz svih utakmica izlaze na površinu, ništa više ne valja, sve je loše.

Nije ovo smak svijeta. Loša predstava da, uz onih pola sata protiv Mladost najlošija u dugo vremena, ali ima se još za nešto igrati i još postoji nada. To je bitno.

Umor je činjenica, ne može se bježati od toga. Nije ovaj tempo srijeda-vikend za našu ligu. 14 dana i 5 utakmica, manje od 3 dana po utakmici, a trebaš otputovati na gostovanje i pripremiti svaku utakmicu.
Večeras se vraćaju u Sarajevo, sutra odmaraju i imaju samo petak da se spreme za derbi kako treba. Daleko je to od idealnog.

Široki je bio bolji, više su htjeli pobjedu i zasluženo su dobili. Odigrali su maestralno nazad, pogotovo bekovi. Oni su sve podredili ovoj utakmici, da ne izvuku povoljan rezultat Željo je trebao odigrati bez greške ili da oni odigraju kriminalno.

Petroviću zamjeram samo to što je kasno izmjene pravio. Ostalo manje više ok, ne mislim da je napravio neku veliku grešku. Možda je pristup trebao biti odlučniji, izgledali su nekako anemično, ali može biti da je i do umora.

Dvije stvari mi se sad čine kao greška, ali prije utakmice je imalo logike.

Jedan od trojke u vezi je trebao odmoriti, Zeba rovit, Blagojević i Marković umorni. Blagojević je danas jedva hodao pred kraj, jedva. Sad mislim da je mogao staviti bar jednog novog, svježeg od početka, ali razumljivo je da je htio izvesti najboljih 11.

Sa Musom desno, koji očigledno nije bek za Petrovićev sistem, i Sinišom lijevo, dobio si obje polovične strane. Musa i Miroslav ne funkcionišu nikako, kao ni Zakarić i Siniša, s tim da oba beka ne igraju svoje pozicije.
Mislim da je bolje da je desna strana bila uobičajena, a lijeva ili sa stoperom ili sa Musom.

Idemo dalje, okrenuti se Sarajevu. Tu uzeti bar bod i onda odigrati jednu dobru utakmicu sa Širokim kući. Mislim da imamo šanse, oni su dobra ekipa ali ih možemo dobiti sa dva razlike, već jednom jesmo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:54 pm

Pošto je evidentno da na kraju sezone ostajemo bez minimalno tri igrača (Stevanović, Kerla, Lendrić), da iznesem i podijelim neke svoje želje iz naše lige, kad se već o utakmici nema šta napisati. Jer ništa nismo ni odigrali, a Boga mi ni Široki.
Mico Kuzmanović - Mladost Doboj Kakanj - mladi reprezentativac, krilni igrač, veoma brz, dobar dribler, ugovor mu ističe na kraju sezone.
Marin Galić - Mladost Doboj Kakanj - 21 godina, mlad igrač, prodoran, brz, ugovor mu ističe na kraju sezone.
Stipo Marković - Široki Brijeg - 23 godine, već iskusan igrač sa nekoliko sezona u PL i evropskim utakmicama iza sebe, sigurno bolji lijevi bek od svih koji su bili na toj poziciji kod nas od odlaska Kvesića. Ugovor mu ističe na kraju sezone.
Besim Šerbečić - Radnik Bijeljina - mladi i talentovani stoper, pred kojim je sigurno svijetla budućnost, Slavko ga doveo u Radnik na početku prošle sezone. Također ugovor mu ističe na kraju sezone.
Mladen Veselinović - Sloboda Tuzla - nema potrebe previše detaljno predstavljati Veselinovića, veoma važan igrač Slobode u prošlogodišnjem napadu na kup i ligu. Po meni odličan igrač, sjetimo se samo gola koji je zabio protiv nas prošle sezone. U posljednje vrijeme igra dosta manje nego inače, ne znam zbog čega. I njemu ugovor mu ističe na kraju sezone.

A ovo su moje malo skuplje, ali i definitivno mnogo kvalitetnije želje i sigurno igrači koji su ako ne najkvalitetniji na svojim poziicijama, onda definitivno u top 3 najkvalitetnija.
Aleksandar Vukotić - Krupa na Vrbasu - gledali smo ga prošle subote na Grbavici. Fantastičan stoper, kupi centaršuteve i visoke lopte sa lakoćom, na zemlji iznenađujuće odličan, za jednog stopera odličan sa loptom, jak u duelu. Definitivno igrač kojeg bi najviše volio vidjeti u našem dresu od sljedeće sezone. Veoma mlad, tek 21 godinu, ali jedina mana je što ima ugovor do 2019. godine.
Ajdin Redžić - Krupa na Vrbasu - ni malog Redžića ne treba posebno predstavljati svima koji prate našu ligu. Sjećamo ga se još iz Borca, a sada je godinu dana iskusniji i zreliji, a tek mu je 20 godina. Kao i Vukotiću, mana mu je što ima ugovor do 2018. godine.
Marko Obradović - Radnik Bijeljina Špic koji je ove sezone u 31 utakmici u svim takmičenjima postiga 15 golova sigurno bi bio solidna zamjena za Lendrića. Problem može predstavljati ugovor do 2018., kao i to da je Obradović prerastao našu ligu i vjerujem da je njegova sljedeća stanica neki evropski klub.
Amer Ordagić - Sloboda Tuzla Ordagića nema potrebe predstavljati, sam nam se predstavio ove i prošle sezone na Grbavici, posebno u zadnjem meču prije dvije sedmice kada je sam držao njihov vezni red. Prije dvije godine smo imali šansu da ga dovedemo za neke minimalne novce, sada će to biti dosta teže jer ima ugovor do januara 2018.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:54 pm

starigrad je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:25 pm
Shvatam da je vruca glava ali prisiti namjestaljku ekipi koja je ko zna kad poslijednji put izgubila, koja igra ovaj pakleni tempo bez izmjena sto kao gresku pripisujem Petrovicu, koja nije izgubila od bezvezne ekipe vec od Sirokog Brijega koji je sve igrace odmorio a na svom terenu nas je tukao kada smo silovali ligu.. Ne shvatam bas. Upravljacke strukture tek ne mogu namjestiti odnosno prodati Zeljinu utakmicu. Oni Zelju zive kao i mi, ljudi su navijaci prevashodno.
prica o nekakvom "dogovoru", za mene nema smisla. da je toga bilo, mogao je slavko, rahat, odmoriti kompletnu prvu postavu i imati ih svjeze u derbiju. jes da bi, pojedinci, oprali na ruke i slavku i rezerve, koje bi igrale danas, ali, evo, peru ga i ovako, kao i prvotimce.
dogovoreno je da se pusti, pa je izveo umorne igrače, a prvotimce, da ne bude ofirno.

jes' vidio ovo? :kafa:
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:55 pm

ceze je napisao/la:
Najveći problem kad jedna ekipa ima ziheraški pristup, a Željo tako igra, jeste kad dođe loš(iji) rezultat, sve moguće mane iz svih utakmica izlaze na površinu, ništa više ne valja, sve je loše.

Nije ovo smak svijeta. Loša predstava da, uz onih pola sata protiv Mladost najlošija u dugo vremena, ali ima se još za nešto igrati i još postoji nada. To je bitno.

Umor je činjenica, ne može se bježati od toga. Nije ovaj tempo srijeda-vikend za našu ligu. 14 dana i 5 utakmica, manje od 3 dana po utakmici, a trebaš otputovati na gostovanje i pripremiti svaku utakmicu.
Večeras se vraćaju u Sarajevo, sutra odmaraju i imaju samo petak da se spreme za derbi kako treba. Daleko je to od idealnog.

Široki je bio bolji, više su htjeli pobjedu i zasluženo su dobili. Odigrali su maestralno nazad, pogotovo bekovi. Oni su sve podredili ovoj utakmici, da ne izvuku povoljan rezultat Željo je trebao odigrati bez greške ili da oni odigraju kriminalno.

Petroviću zamjeram samo to što je kasno izmjene pravio. Ostalo manje više ok, ne mislim da je napravio neku veliku grešku. Možda je pristup trebao biti odlučniji, izgledali su nekako anemično, ali može biti da je i do umora.

Dvije stvari mi se sad čine kao greška, ali prije utakmice je imalo logike.

Jedan od trojke u vezi je trebao odmoriti, Zeba rovit, Blagojević i Marković umorni. Blagojević je danas jedva hodao pred kraj, jedva. Sad mislim da je mogao staviti bar jednog novog, svježeg od početka, ali razumljivo je da je htio izvesti najboljih 11.

Sa Musom desno, koji očigledno nije bek za Petrovićev sistem, i Sinišom lijevo, dobio si obje polovične strane. Musa i Miroslav ne funkcionišu nikako, kao ni Zakarić i Siniša, s tim da oba beka ne igraju svoje pozicije.
Mislim da je bolje da je desna strana bila uobičajena, a lijeva ili sa stoperom ili sa Musom.

Idemo dalje, okrenuti se Sarajevu. Tu uzeti bar bod i onda odigrati jednu dobru utakmicu sa Širokim kući. Mislim da imamo šanse, oni su dobra ekipa ali ih možemo dobiti sa dva razlike, već jednom jesmo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dva puta. Sa Kostićem 2:0 i sa Sabljom 2:0.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fcz
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:55 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Pa sto je izveo najjaci sastav?
Da ne ispadne ofirna stimaljka. :rofl: :rofl:
De Boga vam prestanite vise s teorijama zavjere, ljudi se napeli ko zabe i nekako dobili nase koji su izasli s dobro zategnutom rucnom.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

exbabilon
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:57 pm

storm_raider je napisao/la:
Pa i vjerujem da se islo da se sto manje istrosi i da derbi docekamo spremniji. Utakmica je trebala da se "odradi na nulu" i nakon derbija da ih na misice dobijemo na Grbavici. Ko je mogao racunati na poklonjen gol realno?
Na to se moglo ici i sa 4 nova igraca. Sto su odigrali Zeba, Lendric, Markovic i Bogi, ne moze me niko ziv ubijedit da nisu mogli redom Bekric, Nikolic, Ugljesa i Bocca. Okej, za ostale nemamo neke alternative, pa nek igraju, al ovo sto imamo moramo iskoristit u ovako paklenom rasporedu. Ovako smo "izvukli" poraz, a dodatno umorili prvih 11. To jedino zamjeram Slavki, a rezon da se ide na nulu je bio sasvim normalan.

Daj Boze malo svjezine za iducu srijedu, mi s normalnim pristupom i podrskom navijaca mozemo ovom Sirokom dati i 3 gola ako treba.

Eric Cantona
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:00 pm

ode dinastija u 3 lepe 😎...i sta kazu pitari hocel doc ili se jos dure

salle86
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:01 pm

kontra_splita je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:26 pm
Neki moj rezime viđenoga...
Prvo moramo svi ovdje priznati da je Siroki danas bio nadmocniji i vidjela se svjezina u odnosu na nas, to sto mi nemamo taj luksuz je ustvari zato sto smo mi u Ligi za prvaka prvi dok su oni u Ligi za opstanak. E pa sad ovdje da pitam raju, ako ima neko ko bi želio da smo mi na njihovom mjestu, glup je. Uz prave navijače, i igrači također žele tu pobjedu veoma jako jer zašto Miroslav, Sinisa peti deseti ne bi htjeli odigrati dobro jer sigurno da se prati sta ce napraviti i kako, neki iskorak u karijeri poslije nas da bi se napravio.

Veca je bio dobar, Kerla i Bogi su vec drugu tekmu izvan ritma, u nekim trenucima kao da se tek uigravaju. Sinisa solidan sto se mene tice, Musa manje vise, bilo je propuha. Mico je izgarao danas jedan od rijetkih, Zeba je dao koliko je mogao, Blagojevic je dobro odigrao ali ne može ni on sve njih uvezati. Markovic igra lose vec 2-3 utakmice zaredom. Lendra nije ni imao neke zapazene uloge danas na utakmici. Zakaric je dao koliko je mogao, svi znamo da mu fali prvi dio priprema i da mu fizicka sprema nije kao kod ostalih.

Problem je u nama. Kako prije Mulalica, Kostica pa tako i prije Petrovica prica je "na duze staze" ..Dok to sve bude med i mlijeko svi smo zadovoljni dok vec prvi poraz je sranje, tjeraj Boga i oca, sve tjeraj. Jel se sjecate one Slavkine prve tekme protiv Sirokog kada smo ih bukvalno razvalili na njihovom stadionu, a sjetite se kakva smo tad ekipa bili, Kokot dar mar pravio... Sto govori da je glavni problem ta svjezina i nemogućnost kvalitetnog odgovora na njihov pritisak. Nijedan trener pa ni oni najveći ne trpe kada se nakon svakog sranja desi to da navijaci bunt bacaju.. Evo vidite Wengera, frajer je godinama tu, uvijek su u vrhu i sto vlasnici Arsenala zele jeste profit i afirmacija nekih mlađih igraca, on to i radi evo vec toliko, ali navijaci su nezadovoljni nakon toliko i vrijeme je da ode, uskoro i hoce. Ni Zidane, Conte ovaj ili onaj ne trpe to. Conte izgubi od Crystal Pallaca na SB pa ništa idemo dalje ljudi nisu riječ rekli jer ima frajer skor Bogovski, samo tri poraza tokom cijele lige i ljudi nemaju komentar jer znaju da se svi skupa trude. Znam ja da mi nismo Chelsea niti je Slavko, Conte ali to je tako.

Da je neko bilo kojega od nas pitao da li želiš da sa 15-16 igrača do kraja sezone dođeš do polufinala kupa i budeš prvi, samo bi budale rekle ne. Ali taj nas mentalitet kretenski, nezahvalni i pohlepni nas dovede do ovdje gdje smo sada. Da pricamo kako cemo im se popisati u cejf igre i onda nas ljudi nadigraju a mi ispadnemo sablon pitara. Vidim i za pite se pise, gotovi ovako onako, a dobro se zna sta im je bilo kad su oni tako govorili.

Kao da je 1:0 protiv Sirokog nedostižno, sta vam je ljudi nije Juventus, Siroki je. Ako iko moze natjerati da ae unesu u uzvrat 200% to je onaj mali celavi covjek zvani Mrvica..

Zato molim vas svi ko jedan na derbi, pa onda bjezanija iz skola, sa poslova, sa sastanaka, od zena, pohrlite na Grbavicu da zagrmi da se sjebu Krstanovic i ekipa.
SAMO ZAJEDNO MOŽEMO NAPRIJED!
Legendo, u moru ovih postova nakon meča tvoj svaki je za :klanjase2:
Taman krenem da se složim sa jednim, ti još bolji napišeš.
Život ide dalje, u porazima se pokazuje ko je kakav. A mi nismo toliko jaki da odemo na gostovanje i ne gubimo, i tako iz meča u meč
Ovaj Željo može svakog dobiti i sve dok je tako ja vjerujem da oba trofeja dolaze u dolinu.

U FINALE KUPA IDEMO SKUPA
VOLIM TE ŽELJO
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

strauss_1921
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:02 pm

Sto se tice igre naseg voljenog Zelje ne bi da komentarisem zna se ko je zaduzen za to sef strucnog staba. Ali mi nikako nije jasno jesu li sudije toliki amateri ili je nesto drugo u pitanju jer proslu sezonu a i ovu konstantno nas opstruiraju mislim da tu vise nesto nije uredu da klub treba reagovati to jeste vise se angazovati po tom pitanju.
VOLIM TE ŽELJOO :zeljeznicar1:
Ljubavi što te rodi klasa radnička.
"NE." -Joško Domorocki.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:03 pm

Ovo konstantno igranje s istim igracima nas je vcrs kostalo, htjeli mi to ili ne.
Zasto je to radio, jer u drugom pol. su igraci pali. Prvo pol.smo i igrali nesto, drzali Siroki daleko od naseg gola. Sasvim dobra tekma, ali u drugom pad, fizicki pad.

Ovo su cinjenice s vecerasnje tekme gdje se vidi da je ekipa fizicki pala u drugom dijelu:
1. Stojimo daleko od igraca, po 5 metara. Nema puhanja igracima iza vrata. To tako ne moze, ne smije. Kad si ti blizu, ti njeg odmah u prijemu zeznes, kucnes ga malo po nozi, dodirnes loptu ili nesto, pa i sam osjecaj da si mu na ledjima kod njeg dovodi do loseg prijema, prijema lopte nazad a ne da se lako okrece i td.
2. Poslije primljenog gola, kad treba da napadnemo, da malo pritisnemo, mi to ne mozemo. Nemas snage da se otkrivas, da trazis loptu, da brze okreces stranu itd.
3. Svaka nasa polu kontra je bila ispracena sa samo 2-3 eventualno 4 igraca. Ostali ne mogu da stignu da se prikljuce napadu. Kriju se iza lopte.
4. Poceli smo nabijati lopte i preskakati sredinu kao uvakat kad Evropu nismo uzeli. To je plod lose igre u sredini, loseg otvaranja. Nemas kome dodati, nemas snage da napravis nesto pa je onda nabijes. Zeba se krio izmedju 2 njihove linije, nije prilazio po loptu.

Ovo su cinjenice. Umor se osjetio.
Nadam se da nam se ovo nece obiti o glavu na derbiju. Sad smo izgledali umorno, kakvi cemo biti za 3 dana, Bog sami zna. Jedino sto i oni su u slicnoj situaciji pa se mozda i nece toliko osjetiti, ali opcenito derbi ce biti odron ako obje ekipe budu umorne.

Mozemo mi ovo proci. U ligi smo 1. na tabeli. Nema potrebe za izhitrene izjave i nekakva tjeranja, sta vam je.

Bit ce Zeljo opet sampionnn :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava