Ajzea je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 8:06 pm
Nije problem izgubiti, narocito ako se radi o ekipi koja se ne sjeca kada je poslijednji pur izgubila, i to ni manje ni vise nego od ekipe od koje smo gubili kada smo sve moguce rekorde poobarali. Problem je ono sto je ocigledno a to je definitivno umor koji nas je stigao. Petrovic je morao bar trojicu sa klupe uvrstiti u prvi tim.
Ocekujem odron od derbija.
POTPIS!
Ovaj rezultat smo mogli izvuci sa 3 nova igraca u prvih 11. Hladno su mogli igrat od prve i Bocca i Ugljesa i Bekric i Nikolic. I ne bi gore prosli sigurno.
Pa mi nista odigrali nismo, a nismo ni htjeli fakticki. Dosli da izgubimo, eto po mogucnosti sto manje. I sad umorni idemo na derbi, a jos umorniji u revans. 20+ igraca prima platu, 13 igra..
Zakarica sam branio u prvim utakmicama, ali on danas ocajan, igrac vise za Siroki, igrac manje za nas. FUJ!
Musa u odbrani je MINA, nagazna MINA. Ne bih najradije da ga vidim na nasoj polovini vise, nek igra krilo gore ako mora..
Bas sam ljut. Nije problem poraz nego pristup, izaslo 11 premorenih igraca da izgubi. Nevjerovatno.