De buraz sta se sikiras, izblijedit ce stepenicezubanovic89 je napisao/la: ↑uto mar 28, 2017 9:58 amNervira me sto se primjeri razlika u boji izmedju stolica i plavih stepenica, jel to neki znak OCD-a, bil trebao kod doktora![]()
ma ajde... ima li sta sladje neko takve pobjede... nema veze sto cemo izgubiti 10 godina zivota zbog toga
Kako nema veze, pa nekima je taman toliko i ostalo, hoćeš da nam model i gavran odapnu u subotu.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto mar 28, 2017 10:06 amma ajde... ima li sta sladje neko takve pobjede... nema veze sto cemo izgubiti 10 godina zivota zbog toga![]()
isti sam... ne brini... i ja polako ulazim u tu kategoriju...vrbanjusa je napisao/la: ↑uto mar 28, 2017 10:08 amKako nema veze, pa nekima je taman toliko i ostalo, hoćeš da nam model i gavran odapnu u subotu.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto mar 28, 2017 10:06 amma ajde... ima li sta sladje neko takve pobjede... nema veze sto cemo izgubiti 10 godina zivota zbog toga![]()
Ja sam spominjao i zapad i ne samo zbog posebnosti nego i zbgo toga što bi to trebala biti VIP tribina, više prostora i svega. ŠTo se tiče kupovine karti za jug, ja bi to ovako odradio. Uplačujemo svi i onda se uplati recimo 1000 karata po cijeni od 500 i te karte se pred svaku tekmu dijele raji. Mogu samo ovi sa članskom da je dobiju. Znači za raju koja nema love. Znam da bi tu bilo i ovih što bi to koristili ali baš bi ta stvar sa članskim riješila problem uzimanja nasumce. Sa druge strane natjrali bi raju da uzima članske. Članske mogu biti malo jefitnije za neke kategorije, tako bi raja neka za cenera mogla korisiti narednih deset godina te pogodnosti.blueheart je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:00 pmVeć godinama idem na sjever, osim ponekog derbija kada odem na jug , ali imam namjeru ako Bog da da kupim jug, i neće mi trebati nikakva posebna stolica, jer sve su iste. Onako zamišljajuci jug visociji...neko je ovdje spominjao ideju da zapad i jug budu iste visine to bi tek bilo strasno dobro bar meni. Jug zaslužuje da bude poseban, ali i zapad jer smo svi vidjeli njega u plamenu. Samim tim bi i kapacitet bio veći sto ce biti potrebno makar nekoliko puta godišnje.
Eto... Ljudi napravise da prazna tribina savrseno izgleda, sad je do nas da ucinimo da puna tribina izgleda savrsenije...Okolele je napisao/la:Eto ofarbase u bijelo zid gdje su slova A i V
Hvala ljudima koji su me poslusali, ovako sam i zamislio tribinu, jednostavno savrsenstvo