Pa sta sad treba ne igrat kup zbog vas ili?teatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:12 pmA sta je s nama koji imamo godisnje pa zbog sutrašnjeg ranog termina ne mozemo stici s posla? Sta cemo mi?
Pa sta sad treba ne igrat kup zbog vas ili?teatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:12 pmA sta je s nama koji imamo godisnje pa zbog sutrašnjeg ranog termina ne mozemo stici s posla? Sta cemo mi?
Mnogo ga ti druze zanovijetas u zadnje vrijeme.Probaj malo biti pozitivan,obraduj nekog,nemoj samo negativeAsharaK je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:14 pmPa sta sad treba ne igrat kup zbog vas ili?teatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:12 pmA sta je s nama koji imamo godisnje pa zbog sutrašnjeg ranog termina ne mozemo stici s posla? Sta cemo mi?
Hoce li se stavljati izolacija prije stolica na tribinu?
Da me nisi zamjenuo sa nekim?Masinovodja je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:20 pmMnogo ga ti druze zanovijetas u zadnje vrijeme.Probaj malo biti pozitivan,obraduj nekog,nemoj samo negativeAsharaK je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:14 pmPa sta sad treba ne igrat kup zbog vas ili?teatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:12 pmA sta je s nama koji imamo godisnje pa zbog sutrašnjeg ranog termina ne mozemo stici s posla? Sta cemo mi?![]()
Nije tebi brate,ovom teatralnomAsharaK je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:34 pmDa me nisi zamjenuo sa nekim?Masinovodja je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:20 pmMnogo ga ti druze zanovijetas u zadnje vrijeme.Probaj malo biti pozitivan,obraduj nekog,nemoj samo negative![]()
Sto se tice streama, ponudio se sport1 da radi dzaba naravno, sad je do ljudi koji odlucuju o tome ...
Vjerovatno ti je i dedo igrao u noćnom terminu,pa ne znaš sta ćeš sad.teatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 3:12 pmA sta je s nama koji imamo godisnje pa zbog sutrašnjeg ranog termina ne mozemo stici s posla? Sta cemo mi?
Jesi to musterija da istovaras?