Eno na gg.ba pise da ce sutra u Sarajevo doci i ostat do subote u hotelu Park.damirfile je napisao/la:Vjerovatno radnik i neće napuštati kanton možda gdje u blizini budu odsjeli i trenirali.
@1921, Trebate uraditi aplikaciju na bazi dopune, nesto slicno kao PIK kredit, i svi koji hoce da gledaju izvjestaj moraju mjesecnu dopunu slati.1921.ba je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:44 pmHvala.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:25 pmDa se i ja pridruzim cestitkama za sjajan posao koji radite.Evo i jedno pitanje.Ima li sanse, nacina da zastitite svoje autorstvo.Vidim da je normalno da portali preuzmu vas izvjestaj a svi opet znamo da ti isti portale ne rade djaba nista.Tim prije sto i sam kazes da je sve na volonterskoj bazi.Naravno jedno je biti volonter a sasvim drugo donijetri ovako sjajne i profesionalno uradjene video radove.Produkcijski je to pa vrh s obzirom u kakvim uslovima radite![]()
Sve dok materijal preuzimaju u izvornoj, originalnoj formi, da se ne prekrivaju naše oznake dozvoljeno je, tim bolje ako se još čuju sa nama... Većinom se krade materijal ali imamo ljude koji i to prate i šalju tužbe.
A volio sam kad smo se malo izivljavali tih godina, jer nemogu zaboraviti one godine posle rata kad smo sa djecom igrali i kad su se tamo naka Gradina i Zmaj od Bosne utrkivali kolko ce nam dati golova, zato nek smo i mi malo ove levate trpali. Ali liga je bila stvarno smjesna tadavlami97 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:44 pmMora da se šališteatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:20 pmE nekad smo dali 113 golova u jednoj sezoni, to je bio fudbal kakav privlači ljude na tribine. Necemo ga tjerati ne moze on u isti koš sa onim sarlatanom Kostićem , ali ne moze ni sa Amarom , i ne mogu da vjerujem da ima navijača Želje koji su presretni ovakvim igrama i pobjedama od 1:0 nad nekim ekipama tipa Metalege, Mladost.vrbanjusa je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:42 pmJa mislim da je vakat da otjeramo Slavku, jbg ima većih stručnjaka ovdje na forumu. Oni bi to puno bolje odradili. Ništa ne radi taj Petrović, samo se slika i daje izjave, ne zna ni koje igrače ima na klupi pa uvjek iste ubacuje. Forsira svoje pulene, Lendrića, Zebu, Stevanovića a zapostavio je neke igračke veličine koje mu sjede na klupi. Slavko, Slavko...pazi šta radiš, forumski stručnjaci te prate! Ako ne počneš pobjeđivati sa po 5 golova razlike nemaš šta tražiti ovdje. Jbg jesi li ikad igrao menadžera, kad može na menadžeru može i u stvarnosti.
Nadam se da ce biti bolje u srijedu.![]()
Liga sa 22 kluba u BIH i 42 odigrana susreta. Pogledaj samo bilans Đerzeleza. Liga bila smijašna![]()
21. Krajina 42 3 5 34 23:150 -127 14
22. Đer. Zenica 42 1 1 40 10:198 -188 4
a dobro momak misli vjerovatno da ponekad tako nekoga treba nagraditi....sto da ne mislim ne govorim vezano za ovo nista nego bi eto bio dobar osjecaj tako da neke nagrade malo za podrsku ili nesto......sve je to normalno samo ne treba pretjerivati
Neznam ko ce platiti da gleda "istu" utakmicu dva put za redom. Ovako bih privukli vise gledatelja za jednu i za drugu tekmu, bar po mojim nekim pretpostavkamacikazubo je napisao/la:Onda treba ukinut godišnje, kakve su to priče čuj treba pustit nekog u subotu s kartom od srijede samo zato što je on imao vremena da dođe na tekmu u srijedu u 15h a neko drugi nije.
Momak je mislio iskljucljivo na ove dvije utakmice radnikomdelinjo je napisao/la:a dobro momak misli vjerovatno da ponekad tako nekoga treba nagraditi....sto da ne mislim ne govorim vezano za ovo nista nego bi eto bio dobar osjecaj tako da neke nagrade malo za podrsku ili nesto......sve je to normalno samo ne treba pretjerivati
cuj ne znas, evo ja prvi cu platiti i tri zaredom ako treba iste utakmice i 90% foruma (rekao bih 100% ali neki ne mogu od obaveza), valjda ides zbog Želje na utakmice, a ne zbog protivnikaBabOsim je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 2:56 pmNeznam ko ce platiti da gleda "istu" utakmicu dva put za redom. Ovako bih privukli vise gledatelja za jednu i za drugu tekmu, bar po mojim nekim pretpostavkamacikazubo je napisao/la:Onda treba ukinut godišnje, kakve su to priče čuj treba pustit nekog u subotu s kartom od srijede samo zato što je on imao vremena da dođe na tekmu u srijedu u 15h a neko drugi nije.
Imaš nagradu u vidu godišnjih karata koje su ponuđene po nikad nižoj cijeni, za 1,5KM u prosjeku možeš gledati sve utakmice ove sezone na južnoj tribini, stvarno je dosta više tih priča kako neko treba biti pušten u subotu jer je eto platio kartu u srijedu 5 ili 8KM, kažem koji bi onda bio smisao kupovati godišnje a ako ćemo već o protuusluzi šta ćemo s momcima koji proputuju svake godine BiH uzduž i poprijeko kako bi podržavali klub na sve i jednoj utakmici na strani, onda njima treba dati besplatan ulaz cijelu godinu ako ćemo se voditi tom logikom.
Ma haos pjesma bas dize atmosferu, samo da nas Ipe jos pogura i ubaci je19adi21 je napisao/la:cuj ne znas, evo ja prvi cu platiti i tri zaredom ako treba iste utakmice i 90% foruma (rekao bih 100% ali neki ne mogu od obaveza), valjda ides zbog Želje na utakmice, a ne zbog protivnikaBabOsim je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 2:56 pmNeznam ko ce platiti da gleda "istu" utakmicu dva put za redom. Ovako bih privukli vise gledatelja za jednu i za drugu tekmu, bar po mojim nekim pretpostavkamacikazubo je napisao/la:Onda treba ukinut godišnje, kakve su to priče čuj treba pustit nekog u subotu s kartom od srijede samo zato što je on imao vremena da dođe na tekmu u srijedu u 15h a neko drugi nije.
joj al me podsjeti ova pjesma od Mamuta na prijasnje utakmice, treba ovo vratiti podhitno