DUPLA KRUNA
PITARIMA ĆUNA
BodEvi se ne polove.neroazzuro je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 6:35 pmPa normalno da je dupla. Do kraja regularnog dijela skinut razliku na 4 boda (Čelik je savršena prilika za to), a na kraju se bodovi polove, što opet smanjuje razliku za još 2 boda.
A proljeće je svakako plavo... Jednostavna računica![]()
napokon je istina izala na vidjelo,Evo vidi se da ni lokomotivu jos pomakli nisuPlava Porodica je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 6:07 pmMi vjerujemo upravi.. @gavran sve vrijeme u pravu bio, samo nas lazu i mazu oci![]()
nisu je ni ofarbaligavran je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 8:03 pmnapokon je istina izala na vidjelo,Evo vidi se da ni lokomotivu jos pomakli nisuPlava Porodica je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 6:07 pmMi vjerujemo upravi.. @gavran sve vrijeme u pravu bio, samo nas lazu i mazu oci![]()
Grbavica je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 8:06 pmnisu je ni ofarbaligavran je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 8:03 pmnapokon je istina izala na vidjelo,Evo vidi se da ni lokomotivu jos pomakli nisuPlava Porodica je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 6:07 pm
Mi vjerujemo upravi.. @gavran sve vrijeme u pravu bio, samo nas lazu i mazu oci![]()
Dobre su sanse da do srijede bude gotovo 3/4 Istoka a ona posljednja cetvrtina sta se uradi u ovih narednih osam dana. Zanima me, vidi li iko na ovim slikama gdje su ulazi na tribinu? Onih vanjskih ima dva i to se vidi s vana, ali gdje su ulazi na tribinu s prvog sprata, zar se ne bi trebali vidjeti vec sada?Plava Porodica je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 6:26 pm@kospicar hvala druze. Eto sinoc sam vidio da zavrsavaju ovaj 6.stub, jesu li danas radili 7. i 8. ?
Koliko sam skonto po dva dnevno idu..
tu i tamo je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 7:59 pmSta znaci dupla?
To bi znacilo da u 4 utakmice sa Zrinjskim dobijemo 4 puta(eventualno jednom nerijeseno), da ne spominjem ostale ekipe.
Toliko bolji nismo, ako smo uopste bolji.
Zrinjski je ozbiljna ekipa a imace dodatni motiv zbog debakla jesenas.
Ali opet, sta znaci "cilj je europa"?
To bi znacilo da je cilj samo ostati ispred Radnika i Krupe sa kojim imas medjusobne duele i prije lige za prvaka. A mozda i 3 tekme sa njima, plus imas bodovnu zalihu... Zar to nije prenisko spustena ljestvica...do kraja imati bolji skor od Krupe,Radnika i Slobode?
Jos ako neko od prva 3 osvoji Kup, znaci nama dosta i 4.mjesto. Nema smisla?!
Nama ce svakako cilj biti titula, imamo teske protivnike u Zrinjskom i konama...Kup previse zavisi od srece i jedne dobre ili lose utakmice, tu cemo traziti svoju sansu.
Ali ono zbog cega svi nasi govore, cilj je europa,je zbog svih ovih pozitivnih desavanja oko kluba, i zato imamo imperativ europe vise nego ikada i vise nego svi ostali klubovi.
Da bi se sva ova pozitivna prica nastavila i da osigramo tu europu na Grbavici.
Zato nam je dovoljno i 3.mjesto ili 4. koje vodi u eurou... Jer nam ono daje garant da sve ovo dobiva smisao i jos jednu sezonu inspiracije, da sve nastavi uzlaznom putanjom, te da narednu sezonu budemo prvi favoriti za titulu.
Kao sto su pitari imali priliku odskociti od ove lige tudjim parama pa sve prokockali i sad ce dugo ispastati,
sada mi imamo priliku a uz ovu upravu nam je potrebna ova sezona u europi, i naravno ujedinjavanje svih navijaca Zelje u jednu armiju kako Juga tako i istoka i sjevera pa i zapada.
Zato ta europa, taj pecat, taj dokaz ...treba i nama kao navijacima, i upravi na celu sa Misimovicem, taj cilj nam otvara sva vrata... i onda sve ovisi samo o nama sta ce i kako dalje biti. Ostali ce biti nebitni.
Zato je toliko bitno i zato se potencira da je cilj europa.
Jer puno vise mi dobijamo europom, nego ostali titulom.
Eto, sinoc nisam spavao zbog istoka, Zelje i lige i europe.
tu i tamo je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 7:59 pmSta znaci dupla?
To bi znacilo da u 4 utakmice sa Zrinjskim dobijemo 4 puta(eventualno jednom nerijeseno), da ne spominjem ostale ekipe.
Toliko bolji nismo, ako smo uopste bolji.
Zrinjski je ozbiljna ekipa a imace dodatni motiv zbog debakla jesenas.
Ali opet, sta znaci "cilj je europa"?
To bi znacilo da je cilj samo ostati ispred Radnika i Krupe sa kojim imas medjusobne duele i prije lige za prvaka. A mozda i 3 tekme sa njima, plus imas bodovnu zalihu... Zar to nije prenisko spustena ljestvica...do kraja imati bolji skor od Krupe,Radnika i Slobode?
Jos ako neko od prva 3 osvoji Kup, znaci nama dosta i 4.mjesto. Nema smisla?!
Nama ce svakako cilj biti titula, imamo teske protivnike u Zrinjskom i konama...Kup previse zavisi od srece i jedne dobre ili lose utakmice, tu cemo traziti svoju sansu.
Ali ono zbog cega svi nasi govore, cilj je europa,je zbog svih ovih pozitivnih desavanja oko kluba, i zato imamo imperativ europe vise nego ikada i vise nego svi ostali klubovi.
Da bi se sva ova pozitivna prica nastavila i da osigramo tu europu na Grbavici.
Zato nam je dovoljno i 3.mjesto ili 4. koje vodi u eurou... Jer nam ono daje garant da sve ovo dobiva smisao i jos jednu sezonu inspiracije, da sve nastavi uzlaznom putanjom, te da narednu sezonu budemo prvi favoriti za titulu.
Kao sto su pitari imali priliku odskociti od ove lige tudjim parama pa sve prokockali i sad ce dugo ispastati,
sada mi imamo priliku a uz ovu upravu nam je potrebna ova sezona u europi, i naravno ujedinjavanje svih navijaca Zelje u jednu armiju kako Juga tako i istoka i sjevera pa i zapada.
Zato ta europa, taj pecat, taj dokaz ...treba i nama kao navijacima, i upravi na celu sa Misimovicem, taj cilj nam otvara sva vrata... i onda sve ovisi samo o nama sta ce i kako dalje biti. Ostali ce biti nebitni.
Zato je toliko bitno i zato se potencira da je cilj europa.
Jer puno vise mi dobijamo europom, nego ostali titulom.
Eto, sinoc nisam spavao zbog istoka, Zelje i lige i europe.