Vidi se koji je duže bio u Želji
Eisenbahner1921 je napisao/la:Vidi se koji je duže bio u Želji
A ja opet mislim da cemo u sustini gledati jedan permanentni katanaco u reziji Slavke PetrovicaHurmasica je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 2:45 pmSlavko Petrović: Ako igrači ispoštuju dogovoreno, ja neću imati glavobolje
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/slav ... olje/76636
Bas ce biti zanimljiv duel sa Zrinjskim u Mostaru. Bice interesantno vidjeti kako ce se oni postaviti nakon onog debakla ... jedva cekamblueheart je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 6:29 pmZašto ne reci da je cilj titula, pa imamo 6 bodova manje od Zrinjskog i 2 međusobna duela... Ako smo dovoljno kvalitetni a mislim da jesmo ta prednost će se istopiti u tim utakmicama, za mene su glavni konkurent za titulu komse, jer su derbiji ne predvidivi. I mislim da ce "Lakše" utakmice odlucivati ko ce biti prvi, jer ko se tu oklizne neće biti vremena za povratak. Uglavnom očekujem jedan trofej, s tim da zbog svega urađenog u ovoj sezoni ne bih bio ne zadovoljan i da "samo" Europu zakačimo
Zar neće spomen ploča smetati sudijama? I oprostite ako smaram, ali kad je zakazana druga faza konstrukcije?Kospicar je napisao/la: