Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 12, 2017 11:09 am

ne znam, po meni je izvještaj na zvaničnoj sasvim dovoljno detaljan i obuhvata sve što jeste bilo...a ne može obuhvatati nešto što nije bilo. formalno finansijski izvještaj nije završen, ali naravno da se već 98% zna šta će u njemu biti, i to je "izvještaj o radu" koji je podnesen i to je ta cifra plus-minus. biće i klip od oficijelnog medijskog partnera i to je to.
gradi željo boli te *****

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned feb 12, 2017 11:11 am

Ma druze haj realno, jel zaista mislis da se bas sve mora objaviti javno? Da je bilo govora o izvjestaju, pisalo bi. Rasprava je krenula kad se izvjestaj rada UO, u kojem je prezentiran rast prihoda po nekim osnovama protumacen kao finansijski. Opusteno ljudi, sve ide svojim tokom. Samo da se rezultati sa terena poklope pa da tu Evropu docekmo na Grbavici.
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

kontranogama
Kontakt:

ned feb 12, 2017 11:25 am

Ja se nesto ne odusevljavam previse ovom nasem trenutnom sastavu. Puno ih treba otici, mnogi su nedoreceni. Kao stariji i iskusniji (modelova generacija i jos sa Logavine) ja ne mogu a da ne gledam malo dalje. Za ostatak sezone nismo losi, ali... Sam Mrvica je rekao da se treba napraviti kostur ekipe pa onda pomalo pojacavati na odredjenim pozicijama, ali ispade da ce nama kostur faliti a odredjene pozicije imamo.
Slazem se da je odbrana OK tu smo se sredili dobrano.
Vezni red nadam se da ce da proradi na proljece jer Blagoje je lijepo odigro ovu zadnju bas nako kako i ocekujemo a on je vazan pravo za ovaj tim,Markovic takodje .
E sad ja i dalje mislim da Zajko I Tuce nisu to sto nam treba, oni nisu potencijal a ni neki veliki kvalitet generalno, opet ja govorim o stvaranju nekih rezultata mimo nase lige. Neka ih, volim ja njih ali mislim da ako ima ikakav bolji da se nafata, po mom misljenju bi to trebao biti prioritet.
Mrvica je pravo dobar za odbrambeni dio u fudbalu ali nekako mi ofanziva kod njega nije bas najaci dio. (DaBogda me usutio za sva vremena)
Ako je Zera taj koji ima predispozicije za 10ku onda on mora imati dobru minutazu na proljece, a ja ga ne vidim mnogo ni na pripremnim utakmicama( znaci da nije to to).
E sad ja to tako vidim sa daljine, nadam se da je situacija bolja nogo sto je ja predstavih.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Amar927
Kontakt:

ned feb 12, 2017 11:37 am

Kerla je potpisao na 6 mjeseci s opcijom produzivanja na godinu dana...isto tako Musa 6 mjeseci posudjen s opcijom pridruživanja na godinu ....meni je žao što se Žerić gura na krilo a mogao bi biti top igrač da igra tu 10-ku...takodjer do naših je sve što se tiče Boccaccinija..mislim da će on ostati kod nas...fino se uklopio ,gledam jučer onaj go kad je dao kako sa njim proslavljaju baš su ga zagotivili..

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 12, 2017 11:37 am

slika

Radi se i danas odlicno. Izgleda poceli su zalijevati betonom onaj dio do sjevera. Valjda ode neko i baci koju sliku danas,

Teren lose izgleda, kakvi li su ostali tereni, ako bude kisovito ne gine nam teren kao u Mostaru. :D

damirfile
Kontakt:

ned feb 12, 2017 11:42 am

Prvu igramo na plastici možda je bolje da bude kiše .

black64
Kontakt:

ned feb 12, 2017 11:48 am

Ovo je što imamo sa ugovorom poslije ljeta 100% + Sadiković i Beganović

slika
Zadnja izmjena: black64, dana/u ned feb 12, 2017 11:56 am, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 12, 2017 11:55 am

damirfile je napisao/la:
ned feb 12, 2017 11:42 am
Prvu igramo na plastici možda je bolje da bude kiše .
To bi vjerovatno bolje bilo, ali opcenito govorim.
Mladost nam dolazi, jos ako kaljuza bude i oni se branili, pravit ce nam problem.
Do lige 6 bi se i vrijeme moglo stabilizovati, a u ove 4 tekme valja ici na onu livadu, Pirotu :D i dvije jos kod nas, a i nas je teren bio popustio i dosta se ostetio zadnjih tekmi.
Eh da je teren uraditi da se Tika Taka igra u dolini. :karanje:

storm_raider
Kontakt:

ned feb 12, 2017 11:57 am

Radice se teren brzo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Haklapuc
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:02 pm

Izgleda da forum možemo preimenovati u Logavina :D

shzna
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:03 pm

delinjo je napisao/la:
ned feb 12, 2017 10:32 am
shzna je napisao/la:
ned feb 12, 2017 9:35 am
Dok je tu Nikolić, ja se za titulu ne bojim. Čovjek je magnet za one naše pehare. Mislim na Stevu, naravno. :kafa:
hahahha ucini mi se da si za Deju napisao....pa kontam sta sam to prespavao :D D:
E dok je njega, toliko se isto i bojim za titulu. :mrgreen:
1987

flux
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:04 pm

Raja, vi koji ste blizi klubu, da li se razmislja o ponovnom pokretanju Zeljo TV, misljenja sam da bi to bila odlicna stvar za klub. Znam da se nedavno dok je Amar Osim bio tu radilo nesto tako, je li islo jednom sedmicno ili kako vec, ali je bila dobra stvar. Vjerovatno bi se sa ovom ekipom 1921 TV to moglo i mnogo mnogo bolje uraditi. Sta vi mislite o tome i da li postoji da mogucnost?

pile87
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:10 pm

Dobio sam poruku na PP a tice se svih nas pa evo :

Dobar dan,
Ja sam Danijal Osmić, vidio sam da ste vi objavili da ste desetogodišnju ulaznicu poklonili meni. Ja sam htio da se zahvalim forumašima, prijavio sam se na forum i napisao poruku, ali mi post nije prošao, pa se želim zahvaliti ovim putem. Hvala svima, baš ste me iznenadili i obradovali i nadam da ćemo gledati puno dobrih utakmica.
Pozz
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

exbabilon
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:12 pm

pile87 je napisao/la:

Dobar dan,
Ja sam Danijal Osmić, vidio sam da ste vi objavili da ste desetogodišnju ulaznicu poklonili meni. Ja sam htio da se zahvalim forumašima, prijavio sam se na forum i napisao poruku, ali mi post nije prošao, pa se želim zahvaliti ovim putem. Hvala svima, baš ste me iznenadili i obradovali i nadam da ćemo gledati puno dobrih utakmica.
Pozz
U pravim je rukama. :pljesak: :pljesak: :klanjase:

storm_raider
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:14 pm

pile87 je napisao/la:

Dobar dan,
Pozz
:palacgore: :palacgore:

Javi se momcino. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:16 pm

Druže nisi dobro nešto napiso, ako već čitaš, piši sa nama :)
Željezničar ante portas !

pile87
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:16 pm

exbabilon je napisao/la:
ned feb 12, 2017 12:12 pm
pile87 je napisao/la:

Dobar dan,
Pozz
U pravim je rukama. :pljesak: :pljesak: :klanjase:
Jeste ja sam odmah napisao da je u pravim rukama :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Hurmasica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:18 pm

Dobro nam došao :zeljeznicar1: :pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:23 pm

Dobrodošao momčino :zeljeznicar1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

reks1
Kontakt:

ned feb 12, 2017 12:24 pm

maxum1921 je napisao/la:
ned feb 12, 2017 10:13 am
Da ponovim: finansijski nije dostavljen jer nije ni zavrsen, samim tim nije razmatran, samim tim ni usvojen/ odbijen. A bit ce izvjestaj sa skupstine.
Nekad imam utisak da se cita samo ono sto odgovara i sto je u skladu sa vlastitim razmisljanje,Mozes do ujutro ponavljati ,Djaba
Sto se mene tice sasvim korektno doziran nivo informacija za javnost.Nesto sto je poslovna tajna je poznata kategorija i ona ostaje unutar zidova kuce.Meni je najvaznije promisljanje koje se odnosi na O.P.i najavu kako o broju djece tako i najavu o neplacanju za onih stotinjak najtalentovanijih,To je jedini nacin da zastitimo i svoj rad u klubu u brend kluba.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava