ned feb 12, 2017 11:25 am
Ja se nesto ne odusevljavam previse ovom nasem trenutnom sastavu. Puno ih treba otici, mnogi su nedoreceni. Kao stariji i iskusniji (modelova generacija i jos sa Logavine) ja ne mogu a da ne gledam malo dalje. Za ostatak sezone nismo losi, ali... Sam Mrvica je rekao da se treba napraviti kostur ekipe pa onda pomalo pojacavati na odredjenim pozicijama, ali ispade da ce nama kostur faliti a odredjene pozicije imamo.
Slazem se da je odbrana OK tu smo se sredili dobrano.
Vezni red nadam se da ce da proradi na proljece jer Blagoje je lijepo odigro ovu zadnju bas nako kako i ocekujemo a on je vazan pravo za ovaj tim,Markovic takodje .
E sad ja i dalje mislim da Zajko I Tuce nisu to sto nam treba, oni nisu potencijal a ni neki veliki kvalitet generalno, opet ja govorim o stvaranju nekih rezultata mimo nase lige. Neka ih, volim ja njih ali mislim da ako ima ikakav bolji da se nafata, po mom misljenju bi to trebao biti prioritet.
Mrvica je pravo dobar za odbrambeni dio u fudbalu ali nekako mi ofanziva kod njega nije bas najaci dio. (DaBogda me usutio za sva vremena)
Ako je Zera taj koji ima predispozicije za 10ku onda on mora imati dobru minutazu na proljece, a ja ga ne vidim mnogo ni na pripremnim utakmicama( znaci da nije to to).
E sad ja to tako vidim sa daljine, nadam se da je situacija bolja nogo sto je ja predstavih.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...