ublehas je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 10:24 am
mali plavisa je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 10:12 am
Po cemu donosite zakljucke da ce Kerla,Musa,Boca otici,a i da odu ja ne znam za cim kuknjava svi navedemi sem Boce nista jos pokazali nit dokazali nisu!Pa onda Bekrija i Zeba nisu stari Bogi star a vise pokaza od obojice,ja se iskreno ne sekirsm uopste za igracki kadar dok je Slavkec tu!
Iskreno, Kerla da je mislio ostajati ne bi potpisao ugovor na pola godine. Musa, ako ima četvrtinu platu od onoga što se priča (25.000 Eura), onda neće ostati sigurno, a za Boku sam rekao da postoji realna šansa a ode obzirom da još nije potpisan ugovor. Zeba i Bekrić nisu stari za naše lige, ali za evrope jesu sigurn. bogi isto tako.
Možda me nisi dobro razumio, ne mislim da nam je igrački kadar loš, ali bojim se da će na ljeto opet biti dosta promjena, a to rijetko vodi ka nekom uspjehu. Moramo imati kontinuitet. i mjenjati jednog do dva igrača, po mogućnošću sa boljim.
Bravo. Bas sam I ja mislio da smo skucali finu odbranu I da se na ljeto nista de dira, ali morat ce.
Nadam se da nece biti praksa dovoditi 6-7 igraca, jer nije to to.
Mada sad ako pogledamo, iz startne postave su nam otisli Krizman I Memija povremeno, sto usustini nije lose I nije neka promjena. Dovedeni su igraci da pojacaju ekipu I shodno kvalitetima da izbore I istisni nekog iz startne postane.
Nek ni jedan od dovedenih ne bude valjao mi nismo na gubitku, jer startna postava je ostala ista. Mada nema sanse da promasimo sve.
Sto se ljeta tice tu gubimo Lendru, Micu, Bogija sigurno I vjerojatno Kjosevskog. Za Kjosevskog ima zamjena, a za ovu trojicu ce se morati naci zamjena. A valja naci za njih dostojnu zamjenu.
Tako da vec 3 odlaska.iz startne postave vrlo bitnih igraca nije bas dobro za kontinuitet. Na.ljeto cemo opet dovesti najmanje 5 igraca jer tri moras nadoknaditi, ode Kerla kao rezervni stoper pa I tu moras dovest, pa ce otici I Musa I tu nam treba.
Realno, mnogo cemo mi promjena imati na ljeto, vise nego sad na zimu. Tesko je ocekivati iskorak s takvim potezima, belaj ce biti naci napadaca kao Lendra.