pet feb 10, 2017 11:08 pm
cikazubo je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 10:55 pm
Braveheart je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 10:29 pm
Pozdrav ljudi.
Ja ne mogu vjerovati, ali stvarno ne mogu vjerovati da smo poceli da izmisljamo stvari kao npr. da nam ne valjaju ulazi na tribinu, ne valja izgled krova, ne valjaju noseci stubovi, fol zastarjeli. Ja se samo pitam da li smo mi svjesni da nismo Real Madrid, da imamo kolko imamo i da pravimo kolko mozemo. Cuj sad ko fol ne valja izgled a do prije dvije godine bi dali lijevu ruku da na istoku osvane kakva montazna tribina kapaciteta 2000. Budimo realni i zahvalni jer sto bi jedna komunisticka parola rekla MI GRADIMO TRIBINU, TRIBINA GRADI NAS.
Baš tako, prošle godine delirijum zbog LED semafora a sad bi kao stručnjaci komentarisali dizajn tribine, a kolektivno bi potpisali prije godinu dana da stave montažnu čeličnu tribinu kao na zapadu i na istoku. Ne znam šta fali izgledu istoka, s vana jako lijepa tribina, ne znam da na balkanu ima ljepša možda Skoplje samo, krov uopšte nije zastario već je najjeftinija varijanta, u Njemačkoj je bio val novih stadiona prošle godine naročito na istoku države u 3. i 4. rangu, i svi su jednostavni sa običnim limenim krovom samo što to ljepše izgleda kad je novo i kad se prelakira, krov na sjeveru je ružan jer ga je vrijeme prestiglo, da je nov sasvim bi solidno izgledao..
Krov na sjeveru je odvratan, ne jer ga je vrijeme pregazilo, već što se nigdje više ne prave onakvi krovovi, zastarjelo je. Bolje tribina bez krova, nego s onakvim krovom gdje ti je odmah pola tribine neupotrebljivo (mislim na stubove). I ja ovo ne govorim jer imam neke prohtjeve velike, već zato što želim dobro svom Želji i mislim da je bolje sačekati, pa napraviti kako treba, nego nakaradno praviti. Što se tiče izgleda tribine, bitno je naći najfunkcionalnije rješenje, a da se opet ne razlikuje puno od sjeverne tribine. Uostalom, vidjet ćemo kad se završi tribina, previše smo nestrpljivi.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.