Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 10, 2017 9:46 pm

godrina je napisao/la:
pet feb 10, 2017 9:37 pm
sajo10 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 8:31 pm
Kako je lijepo vidjeti i cuti ove podrske ostale ekipe kada neko uradi nesto dobro, mogu misliti pogotovo ovim mladijm igracima to godi pravo. Neznam, mozda nas varaju ovi sa 1921 ali se meni cini da odavno nismo imali bolji duh ekipe. Vidim i na nekim snimcima te Zeba prilazi Musi i sanjim se zayebava, Lendric je tu.. Lijepo, lijepo! To je nas Zeljo! :zeljeznicar1:
kad sam cuo koliko bodre besirevica jbt kao da neko meni aplaudira.. pa ona zajebancija sa zakaricem... bas su ekipa sto bi se reklo
jos "samo" da to potvre na terenu da rade ono sto najbolje znaju
A vidi se fakat da mu bude drago i da mu prija podrska, i Kemi isto kad su mu nabacivali u 16. Vidjet cemo kako ce to izgledati u praksi. Ali kada se sjetim prije, na pocetku sezonu, kada bi neko faulirao naseg igraca, svi se setkaju, a protiv Zrinjskog pravo ratnicko raspolozenje, koje slavlje kada Veca odbrani, trce nasi prema pomocnom i rekli mu par lijepih stvari :D
Pravi timski duh se vraca koji nismo imali sa Kosticem i koji je vremenom nestao sa Mulalicem. Nadam se najboljem, Slavko je iskusan trener i odlican pedagog.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

godrina
Kontakt:

pet feb 10, 2017 9:50 pm

ma timski duh, zdrava atmosfera u ekipi je sigurno fin postotak uspjeha.. za sad se cini kao dobro i vidjet cemo kako ce to ici
imamo materijala da se nadamo bas lijepim stvarima
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Pinkii
Kontakt:

pet feb 10, 2017 9:50 pm

Blizimo se broju 500,ako vec nismo dosli do tog broja.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

pet feb 10, 2017 9:52 pm

Morzhy je napisao/la:
pet feb 10, 2017 9:07 pm
Nije isto igrati u Želji i ovim malim klubovima odakle bi mi trebali kupiti te igrače...koju garanciju imaš da ne bi sami sebi zapinjali pred punom Grbavicom? Za Zajku 100% znamo da će biti dobar, kao i za Kerlu,a ne znamo za Pecu i Vukotića
A vukotic i peco osvajali ligu toliko su dobri, dajte ba ljudi. Neka mi neko kaze da sam lud ali ja bi prije dao pare za Zakarica nego za njih dvojicu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

shzna
Kontakt:

pet feb 10, 2017 9:53 pm

Mašalaaaaaaaaaaaaa

Mi hrvati :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Zadnja izmjena: shzna, dana/u pet feb 10, 2017 9:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

joj steta bi bila da nemamo stream protiv Astane. Da vidimo kako cemo stojati protiv njih.

pile87
Kontakt:

pet feb 10, 2017 9:54 pm

shzna je napisao/la:
Mašalaaaaaaaaaaaaa

Mi hrvati :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Sve cekam da neko prokomentarise to mi Hrvati :placeodsmijeha: :11: :11:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet feb 10, 2017 9:56 pm

Je li sjednica skupstine sutra?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

pile87 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 9:52 pm
Morzhy je napisao/la:
pet feb 10, 2017 9:07 pm
Nije isto igrati u Želji i ovim malim klubovima odakle bi mi trebali kupiti te igrače...koju garanciju imaš da ne bi sami sebi zapinjali pred punom Grbavicom? Za Zajku 100% znamo da će biti dobar, kao i za Kerlu,a ne znamo za Pecu i Vukotića
A vukotic i peco osvajali ligu toliko su dobri, dajte ba ljudi. Neka mi neko kaze da sam lud ali ja bi prije dao pare za Zakarica nego za njih dvojicu.

u ovoj situaciji kad imas izgradjenu ekipu,pa da si u mogucnosti platiti za takve igrace super podrzao bi....ali dovoditi i moliti Boga da proigraju jer nije isto na selu i u gradu igrati ...neka hvala !!! na kraju krajeva po jednog dovesti svake godine slazem se...ali gomilati u situaciji kada nam gori i ocekivati od tako mladih usijanih glava da nas cupaju izbore evropu titulu...nisam za to vala nikako a jos se zavalis i ako propadnu ....gotov si ....a realno 3 takva da dovedes treba ti 500 hiljada KM ...to je pola miliona jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
pet feb 10, 2017 9:10 pm
viewtopic.php?f=70&t=345&start=120

nove slike su tu :)
Dobre, vratiše me u neka dobra stara vremena. Hvala. Model pogledaj obavezno.

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 10, 2017 9:57 pm

Omar500 je napisao/la:
Je li sjednica skupstine sutra?
jeste :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ch.Willa1986
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:04 pm

Ja bih sutra vise volio gledati skupstinu nego tekmu sa Astanom. Hoce li biti neki snimak momci?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:13 pm

Baš idu ove karte. Mi da smo imali pameti za ovih 20 godina mogli smo imati stadion ko sa one gore slike. Ovo su istorijske stvari, vjerujte mi. Kad se sve ovo pogleda sa jedne vremenske distance tek ćemo biti svjesni šta se ovih dana dešava. Željo je čudo kad se pogleda gdje i kako živimo.

Pinkii
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:16 pm

slika
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:17 pm

Omar500 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 9:46 pm
godrina je napisao/la:
pet feb 10, 2017 9:37 pm
sajo10 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 8:31 pm
Kako je lijepo vidjeti i cuti ove podrske ostale ekipe kada neko uradi nesto dobro, mogu misliti pogotovo ovim mladijm igracima to godi pravo. Neznam, mozda nas varaju ovi sa 1921 ali se meni cini da odavno nismo imali bolji duh ekipe. Vidim i na nekim snimcima te Zeba prilazi Musi i sanjim se zayebava, Lendric je tu.. Lijepo, lijepo! To je nas Zeljo! :zeljeznicar1:
kad sam cuo koliko bodre besirevica jbt kao da neko meni aplaudira.. pa ona zajebancija sa zakaricem... bas su ekipa sto bi se reklo
jos "samo" da to potvre na terenu da rade ono sto najbolje znaju
A vidi se fakat da mu bude drago i da mu prija podrska, i Kemi isto kad su mu nabacivali u 16. Vidjet cemo kako ce to izgledati u praksi. Ali kada se sjetim prije, na pocetku sezonu, kada bi neko faulirao naseg igraca, svi se setkaju, a protiv Zrinjskog pravo ratnicko raspolozenje, koje slavlje kada Veca odbrani, trce nasi prema pomocnom i rekli mu par lijepih stvari :D
Pravi timski duh se vraca koji nismo imali sa Kosticem i koji je vremenom nestao sa Mulalicem. Nadam se najboljem, Slavko je iskusan trener i odlican pedagog.
Pa kod Sablje na treningu igrac dobije po nogama, ostane lezati, kaze Sablja : " Igraj, igraj. Ko ga jebe." :r
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Plava Porodica
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:18 pm

Sutra u 12.pocinje pisanje Mao Cea , nadam se snimku.
Zatim u 14. pocinje pisanje sampiona nad nejaci iz Kazahstana.
Zatim u 16. pocinje pisanje Ibrahimovica nad watfordom.
Kakav dan :karanje:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AdisSaca
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:18 pm

IvanOsim je napisao/la:
pet feb 10, 2017 8:49 pm
Ajzea je napisao/la:
pet feb 10, 2017 3:53 pm
IvanOsim je napisao/la:
pet feb 10, 2017 3:22 pm
Ne znam.
Nekako sve je podredjeno instant uspjehu, a to je u sportu veoma tesko jer lopta je okrugla, nema vizije unaprijed, opet na kraju godine promjene..
Umjesto svih ovih igraca sto smo doveli, da smo doveli samo dva, ali fino Vukotica iz Krupe, njima das 150 milja KM, i jos jednog krilnog, al da su zalog na duze staze, da se nesto gradi, jer se zna da veliki uspjesi u sportu prolaze kroz cikluse, najcesce olimpijske 4 god, a sve od jednom tesko, ne znam.
Imao si od decembra fore da na vrijeme dovedes dva mlada, das malo para, potpises duge ugovore, Vukotica da smo platili i potpisali na 5 godina, vrlo lako ces ga prodati..

Jesmo jaci, al se ekipa ne slaze kako sam mislio, ocekivao sam od Slavka nesto drugacije, medjutim on sve bazira na disciplini, i to je dobro, al eto selekcija igraca, ne znam.

Sav se najezim kad vidim istok.
Ko ti moze garantovati da ces dominirati sa Vukoticem u odbrani ako platis 150.000KM za njega? Nama je to ogromna cifra i jedan takav promasaj bi nas, malo je reci, skupo kostao. Jos ce dosta Miljacke proteci dok neki klub u BiH ne krene sa placanjem obestecenja za igrace, sto na kraju krajeva ne podrazumijeva uspjeh. Igrac se plati po 70 miliona eura pa se promasi. Niko meni ne garantuje da cu osvojiti pehar ako dovedem Vukotica i Obradovica za 300.000KM, a u slucaju promasaja, duzi vremenski period bi nam bio potreban da se dozovemo od takvog samara.
Sarajevo je platilo za Lelica, Zrinjski za Kobiljara, Radnik za Pecu i Serbecica... moje je misljenje da ako hoces igraca u formi i pritom mladog moras platiti, a siguran sam da tih 150 milja nije problem, problem je vizija, jer kad nabrojis zeba, crnov, kostic, kerla, zakaric, bolje da si doveo Vukotica i mladog dobrog krilnog nego tih pet, al zato na 5 godina ugovori i idemo lagano.. pa na ljeto opet 2-3, sigurno bi dugorocno ova metoda bila bolja...
Realno gledajući Peco i Vukotić su igrači u ekspanziji tako da kažem , ali sa takvim igračima ne možeš biti siguran u ovom trenutku da će se 100% sigurno razvijati i dalje onako kako bi mi željeli. U ovoj situaciji u kojoj jesmo pogotovo , radi se tribina , uloženo je mnogo novca u ekipu, mora se u Europu, ogroman pritisak kojeg oni uopšte nemaju u Radniku odnosno Krupi i sada da ti Pecu ili Vukotića platiš 150.000 km , to bi dodatni pritisak stavilo na igrača sa već postojećim pritiskom koji nosi ime ŽELJO . To je mač sa dvije oštrice definitivno. Na ljeto npr to bi bio i logičan potez ako izborimo Europu i sve nam se poklopi ono što već imamo u glavi. Slavko je ove igrače sada pažljivo birao i po zadanom kriteriju koji je podrazumijevao da je igrač iskusan , da ima dosta utakmica u nogama u ovoj našoj ligi po mogućnosti i van BIH, da je osvajao već neki trofej , da je igrao pod pritiskom i da ima takve utakmice već u nogama. Razmislite malo zašto Stojanović, Zakarić, Kerla, Zeba ? Odgovor je jednostavan Zeba 2x titula i 2x kup sve kod nas + prošla sezona finale kupa sa Slobodom, Kerla 3x titula i jednom kup kod nas i u Žalgirisu 2x titula i 1 kup , Stojanović 2x titula sa Zrinjskim i 1 kup sa Hajdukom , Zakarić 1 titula sa Zrinjskim i finale kupa sa Širokim...

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:19 pm

Pinkii je napisao/la:
pet feb 10, 2017 10:16 pm
slika
458, uvijek pogrešno sračunaju, ali nije im zamjeriti.

Simply Blue
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:21 pm

Sad pogledao snimak od danas..Lijepo za vidjeti ovu podršku za omladince, naročito Beširevića..A Kemo pravo opasan pred golom danas..ima kod njega štofa itekako..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Braveheart
Kontakt:

pet feb 10, 2017 10:29 pm

Pozdrav ljudi.
Ja ne mogu vjerovati, ali stvarno ne mogu vjerovati da smo poceli da izmisljamo stvari kao npr. da nam ne valjaju ulazi na tribinu, ne valja izgled krova, ne valjaju noseci stubovi, fol zastarjeli. Ja se samo pitam da li smo mi svjesni da nismo Real Madrid, da imamo kolko imamo i da pravimo kolko mozemo. Cuj sad ko fol ne valja izgled a do prije dvije godine bi dali lijevu ruku da na istoku osvane kakva montazna tribina kapaciteta 2000. Budimo realni i zahvalni jer sto bi jedna komunisticka parola rekla MI GRADIMO TRIBINU, TRIBINA GRADI NAS.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 35 gostiju.

Prijava