Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 07, 2017 12:39 am

slika

Simply Blue
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:46 am

Ajzea je napisao/la:
uto feb 07, 2017 12:14 am

Stojanovic je i danas fino izgledao..

Konacno izgledamo kao tim, to je najveci dobitak !
Ako se po jutru dan poznaje, na kraju sezone bi o Stojanovicu mogli pisati kako sada pišemo o Markoviću.
Sigurno izgledamo kao tim, dok sam danas gledao utakmicu, pao mi je na pamet prvi duel protiv Ferenca, s tim da je danas dosta manje sijevalo pred našim golom.
Uglješa izgleda dosta dobro dosad, nadamo se da ce ovaj put biti sto mane oscilacija, ipak obraz pojedinih forumaša je u pitanju :kafa:

I jedno pitanje iz struke...koliki cemo procenat imati na osnovu solidarnosti kada se Musa vine u visine liga 5 :ganja:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Ajzea
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:55 am

Simply Blue je napisao/la:
uto feb 07, 2017 12:46 am
Ajzea je napisao/la:

Ako se po jutru dan poznaje, na kraju sezone bi o Stojanovicu mogli pisati kako sada pišemo o Markoviću.
Sigurno izgledamo kao tim, dok sam danas gledao utakmicu, pao mi je na pamet prvi duel protiv Ferenca, s tim da je danas dosta manje sijevalo pred našim golom.
Uglješa izgleda dosta dobro dosad, nadamo se da ce ovaj put biti sto mane oscilacija, ipak obraz pojedinih forumaša je u pitanju :kafa:

I jedno pitanje iz struke...koliki cemo procenat imati na osnovu solidarnosti kada se Musa vine u visine liga 5 :ganja:
Uglavnom tako i biva. Oni koji postanu zakletva forumskog puka bez odigrane partije u najdrazem dresu obicno budu potpuni promasaji, a oni koji se preventivno kritikuju zacepe usta na jedinom relevantnom mjerilu, zelenom terenu..
Radinovic ima abnormalne oscilacije. On ce u jednoj utakmici izgledati kao jedan od najboljih veznih igrac lige a u drugoj kao da igra sa povezom na ocima i izgledat ce kao potpuni amater.
Takve oscilacije su, bar u toj mjeri, nadam se proslost jer bi dobili odlicnog veznog igraca. Ja sam se vec pomirio sa tim njegovim oscilacijama, ali nadam se da ce se to bar malo izbalansirati jer je protiv svih pravila prirode u jednoj utakmici izgledati kao top veznjak a u drugoj kao radnik sa baustele koji je neposredno nakon zavrsene smjene obukao dres i zaigrao lopte.

Za Musu bi imali procenat od 0,5%, bar ja tako mislim.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto feb 07, 2017 12:57 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrag

uto feb 07, 2017 12:57 am

Pogledam Musu i onda se sjetim Memije. I njega proglasili najvećim nasim potencijalom. Jos ko levat citam moralne pridrike pecinarove, virtualca i ostalih pokemon. Cak sam i sam mislio da je premala cifra i glup transfer.
Pa 150k eura je jackpot jbt.

delinjo
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:58 am

Ajzea je napisao/la:
uto feb 07, 2017 12:28 am
Ajzea je napisao/la:
Vec sam par puta naglasio da sam itekako zadovoljan danasnjom predstavom na terenu.
Fizicki se nositi i zatvoriti sve prilaze, narocito u prvom poluvremenu, ekipi iz prve ruske lige ipak raduje i ipak govori nesto. Danas smo odigrali takticki perfektno, a igraci su, bez obzira sto su i dalje u punom trenaznom procesu, pokazali zavidan nivo fizicke spreme. Mnogi su se, eto, zalili na intenzitet treninga a on bi na kraju mogao biti pun pogodak.

Najveci uspjeh Slavka Petrovica od njegovog dolaska je sto mi konacno licimo na kompaktan tim. Prisutna je ta neka kohezija i energija medju igracima..
Sastaviti tim od kvalitetnih individualaca sa naglaskom na TIM, a ne ekipu sacinjenu od kvalitetnih individua koji igraju sami za sebe i koji na bilo koji nacin, kako fudbalskom tako i u nekom drugom, nece stati za kolegu koji nosi isti dres i nastupa za isti klub, predstavlja enorman napredak. Jasno se vidi koliko jedni druge pokrivaju, koliko su fokusirani na zadatke i jasno se vidi ko i kakvu ulogu ima na terenu.
Odbrana je danas odigrala haman pa perfektnu utakmicu, na celu sa Talijanom koji u paru sa Jadrankom funkcionise vise nego odlicno. Ovaj zakljucak ne donosim na osnovu danasnje utakmice, vec nakon niza njihovih utakmica gdje su kao tandem (kljuc svega) odlicno izgledali.
Istina, prizivao sam ja Kerlu, mnogi vec stavljaju Kostica u prvih jedanaest, medjutim, nekada ce se nesto slabiji igraci, sto Matteo i Jadranko od Kerle jesu, bolje pokazati ukoliko se medjusobno razumiju i nadopunjavaju. Oni to vrlo dobro rade, i ja ne vidim potrebu za mijenjanjem onoga sto ocigledno funkcionise.
Ugljesa i Jovan danas odigrali odlicnu utakmicu, veliki su to znalci sa loptom. I jedan i drugi joj sve znaju, to bez daljnjeg.. Naravno, imati zestoku konkurenciju u veznom redu moze samo korisno za Zeljeznicar biti i tu definitivno imamo na sirini. Njima ovakvi tereni odgovaraju i samim tim je brzi protok lopte jer ocigledno brzo razmisljaju i reaguju, obojica..

Sto se napada tice, oni su malo kaskali danas za defanzivnim i veznim segmentom, iako ja to vise pripisujem neuigranosti i fazi priprema u kojoj se trenutno nalaze. Mislim da bi se mnogi od vas koji Miroslava vec stavljate na klubu zarad sujete i vlastitog ega, kojeg ocigledno stavljate ispred interesa kluba, trebali zapitati neke stvari. Musa je danas par puta odlicno probio i jasno je da je brz kao metak, da je znanje neupitno.. Ali, molim vas, prestanite suditi na osnovu jedne utakmice. Zakarica su mnogi okivali u zvijezde i vec je bio prezentiran kao najvece pojacanje naseg prelaznog roka, a on danas izgledao kao muha bez glave.
Ja mu to, naravno, ne uzimam za zlo i vjerujem da ce on biti pun pogodak, ali manite se dvostrukih arsina. Miroslav ne moze na klupu i tu sva prica zavrsava.
Prvi cu mu prizivati klupiranje onog momenta kada vidim da je njegov kvalitet i borba po kojoj ga pamtimo izblijedili, a to cu zakljuciti tek na zvanicnim utakmicama.
Ove utakmice ne sluze za to. Suludo bi bilo Muhameda na osnovu cetrdeset i pet minuta staviti na poziciju na kojoj se Miroslav nalazi koji je i dalje, ne zaboravimo, najbolje krilo lige. Nastupa u Zeljeznicaru, to takodjer ne zaboravite, pruzite momku podrsku dok god je clan naseg voljenog kluba jer mu je ta potrebna. Ne zbog njega, zbog naseg Zelje i sviju nas.. Uspjeha kluba radi.. Svi ce oni dolaziti i odlaziti, samo jedno ostaje vjecno tu i interes toga mora biti uvijek prioritet i staviti se ispred neopravdane sujete.

Odlicno razmisljanje kolega, da je bogdo vise forumasa kao sto ste vi. Skidam kapu !
HAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH **** NORRISA KAKO BRAT SAM SEBE CITIRA HAHAHHAHAHAHA
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

chile
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:00 am

Ja ocekujem od Muse da uleti u prvih 11 bez problema. Samo uporediti njegove centarsuteve danas sa centarsutevima svih ostalih u ekipi. Momak ubacuje na suigraca svaku nema napamet centarsuta i bez kontrole. Fakat mislim da bi on mogao biti prevaga u nasu korist i nadam se da u posudbi postoji opcija da ostane kod nas.
Sto se tice napada nama fali sirine u igri i suteva, narocito fali sut sa distance i stalno potenciram i nadam se da ce poraditi na tom sutu i ubacaju iz prekida to su nam bolne tacke.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Ajzea
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:02 am

chile je napisao/la:
uto feb 07, 2017 1:00 am
Ja ocekujem od Muse da uleti u prvih 11 bez problema. Samo uporediti njegove centarsuteve danas sa centarsutevima svih ostalih u ekipi. Momak ubacuje na suigraca svaku nema napamet centarsuta i bez kontrole. Fakat mislim da bi on mogao biti prevaga u nasu korist i nadam se da u posudbi postoji opcija da ostane kod nas.
Sto se tice napada nama fali sirine u igri i suteva, narocito fali sut sa distance i stalno potenciram i nadam se da ce poraditi na tom sutu i ubacaju iz prekida to su nam bolne tacke.
Ovo nam je pod moranjem ! Sutni je, yebi joj mater, slomi prozor gore na Sancu ali je sutni.. Ne znam zasto u svakom napadu pokusavamo sa loptom usetati u gol.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto feb 07, 2017 1:02 am, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:05 am

Mi smo Real za BiH desi se sezona kad omasimo i ne odemo u Evropu. Isto kao što se slobodi recimo desilo prošle godine otišli pa neće opet idućih 99 samo je kod nas obrnuto. I Cenan nije pitar navijač je Želje ko je ušao u njegovu kafanu i prije nego je dobio posao u Želji zna da je nas ili neko ko ga poznaje.

Zadnja izmjena: pile87, dana/u uto feb 07, 2017 1:05 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:09 am

Ko se to koprca da ga maljem zakucam?
TITULA JE REALOVA! :baklja: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:10 am

I onako će ih za godinu dvije simin han istisnuti zvijezda je umalo uspjeli...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Dozvoli
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:13 am

Vozdraaa, novi sam ovdje. :D Da li postoji neki klip Kosticevog individualnog treninga, vidim neke fotografije po netu? Hvala.

Vrag

uto feb 07, 2017 1:17 am

Dozvoli je napisao/la:
Vozdraaa, novi sam ovdje. :D Da li postoji neki klip Kosticevog individualnog treninga, vidim neke fotografije po netu? Hvala.
Dabogda ti se ugasila Sloboda

Dozvoli
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:19 am

Vrag je napisao/la:
Dozvoli je napisao/la:
Gendoleeee, s Grbavice sam ja. :D Hvala na doceku haahhaaaaaaa

Vrag

uto feb 07, 2017 1:26 am

Dozvoli je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Dozvoli je napisao/la:
Strijelac gola protiv Leotara u gostima kada je ispala Sloboda ?

Imas na izvjestaju od 1921tv to sa Kosticem

Dozvoli
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:32 am

Vrag je napisao/la:
Dozvoli je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

Hahahaaaaaahahahhahaa :D Slagacu te, mislim da je Adilovic, pod pritiskom sam sad. :D Hvala ti, pozdrav iz Zekinog. :D

Vrag

uto feb 07, 2017 1:35 am

Dozvoli je napisao/la:
uto feb 07, 2017 1:32 am
Vrag je napisao/la:
Dozvoli je napisao/la:

Hahahaaaaaahahahhahaa :D Slagacu te, mislim da je Adilovic, pod pritiskom sam sad. :D Hvala ti, pozdrav iz Zekinog. :D
Polozio

Southboy
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:35 am

Ko god misli da je Ugljesa toliko dobro odigrao nek pogleda drugo pol i prebroji faule koje je pravio na 30-tak od gola i kako je Slavko ludio i derao se na klupi.Imalo ko poznaje fudbal kad gleda on je dolazio s ledja igracu,znaci da je kasnio i nije stizao da zatvori na vrijeme.I zato je krsio jer je bio nemocan i da je prava utakmica bio bi vjerovatno iskljucen.Jos 2 puta se Slavko derao sto niko ne izlazi na šut oko 70-te min u blok nego smo posmatrali sta se desava dok igrac neometano sutira(sreca pa nije precizan bio).Zbog ovih stvari treba spustiti malo loptu jer u evropi za ove greske vec u 2.pretkolu budes kaznjen od ekipa.
Ja garantujem da se Ugi nece naigrati pretjerano kod Slavke(ako ne ispavi greske) zivi bili i vidjeli.

Slazem se da igramo mnogo bolje i dizemo se lagano iz dana u dan.Ali ima jos mjesta za napredak.

Mislim da ce pored Markovica,i Stojanovic biti neizostavan iz prvih 11od prvog kola jer ono je igracina za nasu ligu,vidi se da covjek zna(od postavljanja,citanja igre,otvaranja prema naprijed itd)jednostavno mene je odusevio.

Musa mi se svidio,on ce biti jos 20% bolji sigurno,vidjelo se u onoj kontri kad se otvorio i dreknuo ko da su ga u gu*icu uboli da mu Ugi da loptu,jadan ni ime im jos ne zna.
Zaki danas tanak u odnosu na proslu,pokusavao je nesto al nije to to.Vjerovatno je naplata sto nije 100% fiz spreman pa dize na škrge u odredjenih situacijama.
Bocca ministar odbrane,samo tako da nastavi i žabar ce nam biti glavni stoper.

Samo polako i Slavko zna da mozemo bolje zato ih i tempira u odnosu na vrijeme i sve napore.

kontranogama
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:44 am

evo pogledah Larsov video o Pusi, tacno ono sto sam rekao o veznoj liniji da ne idu naprijed i da nam to fali, Musa to radi, cim vidi malo ispred sebe prostora nosi loptu naprijed i to sa sigurnoscu nema frajer straha. Mogo bi on biti fino pojacanje u sadasnjim uslovima. Ako bude sluso Mrvicu i vraco se na vakat.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Vrag

uto feb 07, 2017 1:49 am

Ubio se za prve kao krilo, umjesto Miroslava

delinjo
Kontakt:

uto feb 07, 2017 1:51 am

Vrag je napisao/la:
uto feb 07, 2017 1:49 am
Ubio se za prve kao krilo, umjesto Miroslava
mozda nas dvojica i izguramo ovo nase za sta se zalazemo od trenutka kada Miro odbio produziti :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava