Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 06, 2017 11:25 pm

@KrajPrice, Hoce li dolaziti onaj kapitalac ili smo zavrsili sa dovodjenjem igraca?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:26 pm

Preko 820 manijaka registrovanih na forumu. Svaka cast ljudi. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:30 pm

storm_raider je napisao/la:
jel tm8782 brojis kao jednog ili dvojicu ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:33 pm

delinjo je napisao/la:
pon feb 06, 2017 11:22 pm
upravo sam to imao utisak ...mi ovdje svi nekako ove dvije tekme smo se divili sredini ali nekako ja nisam zadovoljan sredinom u ovoj tekmi ...ok bilo je kombinatorike ali to je sve bilo nekako na stranu ili nazad....nekako nam vezni igraci tesko proguraju loptu do Lendrica ...ali bas tesko i na tome bi trebalo raditi ...e sad ima tu i do oga sto je jak protivnik pa ne ide :D
Bravoo! Nisi ti los :D

Danas ni jednu loptu Lendra nije imao, doduse, nismo mi imali kako treba ni suta.
Dobri smo takticki, a napad steka protiv ovakvih ekipa. Ma nemam sta ja mlatiti, Slavko je ovo rekao i to je to.

storm_raider
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:34 pm

delinjo je napisao/la:
Jednog naravno, iako vrijedi za trojicu. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon feb 06, 2017 11:33 pm
delinjo je napisao/la:
pon feb 06, 2017 11:22 pm
upravo sam to imao utisak ...mi ovdje svi nekako ove dvije tekme smo se divili sredini ali nekako ja nisam zadovoljan sredinom u ovoj tekmi ...ok bilo je kombinatorike ali to je sve bilo nekako na stranu ili nazad....nekako nam vezni igraci tesko proguraju loptu do Lendrica ...ali bas tesko i na tome bi trebalo raditi ...e sad ima tu i do oga sto je jak protivnik pa ne ide :D
Bravoo! Nisi ti los :D

Danas ni jednu loptu Lendra nije imao, doduse, nismo mi imali kako treba ni suta.
Dobri smo takticki, a napad steka protiv ovakvih ekipa. Ma nemam sta ja mlatiti, Slavko je ovo rekao i to je to.
a nekako Jovan kad hoce nas je najbolji igrac ali sve lijepo on to iznese okrene a jel dodje do gola belaj ne zna sta ce sa njom,Ugljesa je malo bolji po tom pitanju ali nista specijalno....e jedino mi se tu Darko svidja sto je lucidan pred golom ....i ne spetlja se ...zna i zabiti asistirati iako je zadnji vezni...danas je Zeba 2 puta primio loptu na sredini nije bilo igraca ali nema kome da je odigra....Ugljesa i Jovan iza njega ...ova dvojica se zabila na liniju a Lendra medju 5 igraca gore i jbg ide lopta nazad...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:37 pm

pon feb 06, 2017 11:34 pm
delinjo je napisao/la:
Jednog naravno, iako vrijedi za trojicu. :)
pa zato ti kazem racunamo 821 minimum :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Dolina
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:43 pm

gledam maloprije ovaj sažetak Muse, koliko se meni čini taj će po potrebi pokrivati sve moguće pozicije u ekipi, osim golmanske, što bi rekli stručnjaci-polivalentan. Za nekoga ko je došao prije par dana više nego siguran i rezak, ne valja loptu previše. Za sada bi se moglo reći jedino pravo pojačanje poslije Zebe.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

dr.vet.med
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:47 pm

Dolina je napisao/la:
gledam maloprije ovaj sažetak Muse, koliko se meni čini taj će po potrebi pokrivati sve moguće pozicije u ekipi, osim golmanske, što bi rekli stručnjaci-polivalentan. Za nekoga ko je došao prije par dana više nego siguran i rezak, ne valja loptu previše. Za sada bi se moglo reći jedino pravo pojačanje poslije Zebe.
Stojanović se također pokazao kao vrlo dobro pojačanje. Konstantan u ove dvije pripremne utakmice. Očekujemo i od Zakarića
bolje igre u nastavku, očigledno ga umor sustiže, ali pokazao je da može dosta protiv Sovjetova.

IvanOsim
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:54 pm

FK Zeljeznicar je utakmicu protiv ruskog prvoligasa Amkara zavrsio sa pet talentovanih mladica iz vlastite skole - je trebao biti naslov nekog novinarskog teksta.. veca, kemo, amar, dino, zera.

Vedran Kjosevski - macka, fantastican, samopouzdanja mu je falilo prije, sad je top,fenomenalan golman i jedini igrac Zelje koji bi mogao biti konkurentan za prvu postavu i u ekipi Amkara..

Ugljesa Radinovic - odlican, brza lopta, smirenost, veoma dobar.

Musa Muhammed - igracki nase najvece pojacanje, nazalost nije nas igrac.

I ostali su bili dobri, ali prvu dvojicu sam izdvijio ispred svih.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Dolina je napisao/la:
Upravo sam to pošao napisati. U našoj ekipi i u našoj ligi Musa može igrati sve. Brz pravo, a solidna tehnika i razmišljanje. Kako sam ovo poželio da gledam, a ne onu mrljavu. Meni samo nije jasno kako ovaj Musa nema mjesta u Basaksehiru. Pa ko njima igra kad ovaj nema mjesta.

delinjo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 11:55 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Dolina je napisao/la:
Upravo sam to pošao napisati. U našoj ekipi i u našoj ligi Musa može igrati sve. Brz pravo, a solidna tehnika i razmišljanje. Kako sam ovo poželio da gledam, a ne onu mrljavu. Meni samo nije jasno kako ovaj Musa nema mjesta u Basaksehiru. Pa ko njima igra kad ovaj nema mjesta.
a brate kupili na njevgovu poziciju igraca iz Salkea ....koji je malo iskusniji ima vise iskustva a ovaj mlad ....obojica ne mogu igrati jbg ...pa im je isplativije ovog na posudbu poslati da jos stekne iskustva....a vidi se da je dobar igrac...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:00 am

A mi jos aut nismo naucili izvest. Ne znamo se postavit i Bog.
Jedina ekipa kojoj pola minute minimum traje izvodjenje auta..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:06 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto feb 07, 2017 12:00 am
A mi jos aut nismo naucili izvest. Ne znamo se postavit i Bog.
Jedina ekipa kojoj pola minute minimum traje izvodjenje auta..
Stojanovic i nekako....ali kad Sinisa uzme pa polako njezno...pa je metar ne moze baciti ...pa dok se on sagne uzme loptu ....mene to frustrira bas :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ajzea
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:14 am

Vec sam par puta naglasio da sam itekako zadovoljan danasnjom predstavom na terenu.
Fizicki se nositi i zatvoriti sve prilaze, narocito u prvom poluvremenu, ekipi iz prve ruske lige ipak raduje i ipak govori nesto. Danas smo odigrali takticki perfektno, a igraci su, bez obzira sto su i dalje u punom trenaznom procesu, pokazali zavidan nivo fizicke spreme. Mnogi su se, eto, zalili na intenzitet treninga a on bi na kraju mogao biti pun pogodak.

Najveci uspjeh Slavka Petrovica od njegovog dolaska je sto mi konacno licimo na kompaktan tim. Prisutna je ta neka kohezija i energija medju igracima..
Sastaviti tim od kvalitetnih individualaca sa naglaskom na TIM, a ne ekipu sacinjenu od kvalitetnih individua koji igraju sami za sebe i koji na bilo koji nacin, kako fudbalskom tako i u nekom drugom, nece stati za kolegu koji nosi isti dres i nastupa za isti klub, predstavlja enorman napredak. Jasno se vidi koliko jedni druge pokrivaju, koliko su fokusirani na zadatke i jasno se vidi ko i kakvu ulogu ima na terenu.
Odbrana je danas odigrala haman pa perfektnu utakmicu, na celu sa Talijanom koji u paru sa Jadrankom funkcionise vise nego odlicno. Ovaj zakljucak ne donosim na osnovu danasnje utakmice, vec nakon niza njihovih utakmica gdje su kao tandem (kljuc svega) odlicno izgledali.
Istina, prizivao sam ja Kerlu, mnogi vec stavljaju Kostica u prvih jedanaest, medjutim, nekada ce se nesto slabiji igraci, sto Matteo i Jadranko od Kerle jesu, bolje pokazati ukoliko se medjusobno razumiju i nadopunjavaju. Oni to vrlo dobro rade, i ja ne vidim potrebu za mijenjanjem onoga sto ocigledno funkcionise.
Ugljesa i Jovan danas odigrali odlicnu utakmicu, veliki su to znalci sa loptom. I jedan i drugi joj sve znaju, to bez daljnjeg.. Naravno, imati zestoku konkurenciju u veznom redu moze samo korisno za Zeljeznicar biti i tu definitivno imamo na sirini. Njima ovakvi tereni odgovaraju i samim tim je brzi protok lopte jer ocigledno brzo razmisljaju i reaguju, obojica..

Sto se napada tice, oni su malo kaskali danas za defanzivnim i veznim segmentom, iako ja to vise pripisujem neuigranosti i fazi priprema u kojoj se trenutno nalaze. Mislim da bi se mnogi od vas koji Miroslava vec stavljate na klubu zarad sujete i vlastitog ega, kojeg ocigledno stavljate ispred interesa kluba, trebali zapitati neke stvari. Musa je danas par puta odlicno probio i jasno je da je brz kao metak, da je znanje neupitno.. Ali, molim vas, prestanite suditi na osnovu jedne utakmice. Zakarica su mnogi okivali u zvijezde i vec je bio prezentiran kao najvece pojacanje naseg prelaznog roka, a on danas izgledao kao muha bez glave.
Ja mu to, naravno, ne uzimam za zlo i vjerujem da ce on biti pun pogodak, ali manite se dvostrukih arsina. Miroslav ne moze na klupu i tu sva prica zavrsava.
Prvi cu mu prizivati klupiranje onog momenta kada vidim da je njegov kvalitet i borba po kojoj ga pamtimo izblijedili, a to cu zakljuciti tek na zvanicnim utakmicama.
Ove utakmice ne sluze za to. Suludo bi bilo Muhameda na osnovu cetrdeset i pet minuta staviti na poziciju na kojoj se Miroslav nalazi koji je i dalje, ne zaboravimo, najbolje krilo lige. Nastupa u Zeljeznicaru, to takodjer ne zaboravite, pruzite momku podrsku dok god je clan naseg voljenog kluba jer mu je ta potrebna. Ne zbog njega, zbog naseg Zelje i sviju nas.. Uspjeha kluba radi.. Svi ce oni dolaziti i odlaziti, samo jedno ostaje vjecno tu i interes toga mora biti uvijek prioritet i staviti se ispred neopravdane sujete.

Stojanovic je i danas fino izgledao..

Konacno izgledamo kao tim, to je najveci dobitak !

MrRiccoli
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:23 am

Hoce li biti polugodisnje za istok???

Sent from my C5303 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:28 am

Ajzea je napisao/la:
Vec sam par puta naglasio da sam itekako zadovoljan danasnjom predstavom na terenu.
Fizicki se nositi i zatvoriti sve prilaze, narocito u prvom poluvremenu, ekipi iz prve ruske lige ipak raduje i ipak govori nesto. Danas smo odigrali takticki perfektno, a igraci su, bez obzira sto su i dalje u punom trenaznom procesu, pokazali zavidan nivo fizicke spreme. Mnogi su se, eto, zalili na intenzitet treninga a on bi na kraju mogao biti pun pogodak.

Najveci uspjeh Slavka Petrovica od njegovog dolaska je sto mi konacno licimo na kompaktan tim. Prisutna je ta neka kohezija i energija medju igracima..
Sastaviti tim od kvalitetnih individualaca sa naglaskom na TIM, a ne ekipu sacinjenu od kvalitetnih individua koji igraju sami za sebe i koji na bilo koji nacin, kako fudbalskom tako i u nekom drugom, nece stati za kolegu koji nosi isti dres i nastupa za isti klub, predstavlja enorman napredak. Jasno se vidi koliko jedni druge pokrivaju, koliko su fokusirani na zadatke i jasno se vidi ko i kakvu ulogu ima na terenu.
Odbrana je danas odigrala haman pa perfektnu utakmicu, na celu sa Talijanom koji u paru sa Jadrankom funkcionise vise nego odlicno. Ovaj zakljucak ne donosim na osnovu danasnje utakmice, vec nakon niza njihovih utakmica gdje su kao tandem (kljuc svega) odlicno izgledali.
Istina, prizivao sam ja Kerlu, mnogi vec stavljaju Kostica u prvih jedanaest, medjutim, nekada ce se nesto slabiji igraci, sto Matteo i Jadranko od Kerle jesu, bolje pokazati ukoliko se medjusobno razumiju i nadopunjavaju. Oni to vrlo dobro rade, i ja ne vidim potrebu za mijenjanjem onoga sto ocigledno funkcionise.
Ugljesa i Jovan danas odigrali odlicnu utakmicu, veliki su to znalci sa loptom. I jedan i drugi joj sve znaju, to bez daljnjeg.. Naravno, imati zestoku konkurenciju u veznom redu moze samo korisno za Zeljeznicar biti i tu definitivno imamo na sirini. Njima ovakvi tereni odgovaraju i samim tim je brzi protok lopte jer ocigledno brzo razmisljaju i reaguju, obojica..

Sto se napada tice, oni su malo kaskali danas za defanzivnim i veznim segmentom, iako ja to vise pripisujem neuigranosti i fazi priprema u kojoj se trenutno nalaze. Mislim da bi se mnogi od vas koji Miroslava vec stavljate na klubu zarad sujete i vlastitog ega, kojeg ocigledno stavljate ispred interesa kluba, trebali zapitati neke stvari. Musa je danas par puta odlicno probio i jasno je da je brz kao metak, da je znanje neupitno.. Ali, molim vas, prestanite suditi na osnovu jedne utakmice. Zakarica su mnogi okivali u zvijezde i vec je bio prezentiran kao najvece pojacanje naseg prelaznog roka, a on danas izgledao kao muha bez glave.
Ja mu to, naravno, ne uzimam za zlo i vjerujem da ce on biti pun pogodak, ali manite se dvostrukih arsina. Miroslav ne moze na klupu i tu sva prica zavrsava.
Prvi cu mu prizivati klupiranje onog momenta kada vidim da je njegov kvalitet i borba po kojoj ga pamtimo izblijedili, a to cu zakljuciti tek na zvanicnim utakmicama.
Ove utakmice ne sluze za to. Suludo bi bilo Muhameda na osnovu cetrdeset i pet minuta staviti na poziciju na kojoj se Miroslav nalazi koji je i dalje, ne zaboravimo, najbolje krilo lige. Nastupa u Zeljeznicaru, to takodjer ne zaboravite, pruzite momku podrsku dok god je clan naseg voljenog kluba jer mu je ta potrebna. Ne zbog njega, zbog naseg Zelje i sviju nas.. Uspjeha kluba radi.. Svi ce oni dolaziti i odlaziti, samo jedno ostaje vjecno tu i interes toga mora biti uvijek prioritet i staviti se ispred neopravdane sujete.

Odlicno razmisljanje kolega, da je bogdo vise forumasa kao sto ste vi. Skidam kapu !

Masinovodja
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:33 am

Jos brat musa kad prodje pripreme i sa nama,ima da bude dupla eksplozivnost :D hahHah
Kad cemo braco znati hocemol moci racunati na Kostica ove polusezone,tj hocemol ga moci registrovat i kako prodje rutinski zahvat Crnova,hocel biti u pogonu za 2 sedmice?

Grbavica
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:35 am

Ajzea je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Odlicno razmisljanje kolega, da je bogdo vise forumasa kao sto ste vi. Skidam kapu !

Taman pođoh da te pohvalim, i dok sam ispušio cigaru ti ovo dodaš :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

uto feb 07, 2017 12:37 am

Ajzea je napisao/la:

Hvala prijatelju, znaci mi vasa podrska.
Grbavica je napisao/la:
uto feb 07, 2017 12:35 am
Ajzea je blago ovog foruma ! Cast je citati tvoja umjetnicka djela, ocaran sam..
Hvala prijatelju, suza mi je kanula !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto feb 07, 2017 12:45 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava