Ja fkt nezz i ne pratim te tamo lige, a pogotovo Dansku drugu, ali jel moguce da je mozda taj klub filijala nekom vecem i jacem iz Danske ili neke druge zemlje.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Oni su otisli, ali on nije. Sjetili se u avionu da su ga zaboravili.
nisam mogao proci kroz vrata...storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:28 pmOni su otisli, ali on nije. Sjetili se u avionu da su ga zaboravili.![]()
prica se da je cak inamjerno ostavljen da ne bi slucajno koga intervjuisostorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:28 pmOni su otisli, ali on nije. Sjetili se u avionu da su ga zaboravili.![]()
Ovo je najsličnije onome što sam i ja čuo.salemprolic je napisao/la:Ja koliko znam samo dva covjeka u klubu znaju za tacnu cifru koju smo dobili za Memiju. Ni njihovi najblizi ne znaju, tako da sve ovo sto ljudi pisu je cisto nagadjanje.
ide intervju sa lendricem i markovicem19adi21 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:32 pmprica se da je cak inamjerno ostavljen da ne bi slucajno koga intervjuisostorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:28 pmOni su otisli, ali on nije. Sjetili se u avionu da su ga zaboravili.![]()
![]()
Nadam se da je kolega zaduzen samo za slikanje, nista intervju... Ma ode on s Cenanom i stoperom u petak, bice lajv iz aviona...19adi21 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:32 pmprica se da je cak inamjerno ostavljen da ne bi slucajno koga intervjuisostorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:28 pmOni su otisli, ali on nije. Sjetili se u avionu da su ga zaboravili.![]()
![]()
Idemo i mi ka federalki lagano. Hvala ti benzema.1921.ba je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:35 pmide intervju sa lendricem i markovicem19adi21 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:32 pmprica se da je cak inamjerno ostavljen da ne bi slucajno koga intervjuisostorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:28 pm
Oni su otisli, ali on nije. Sjetili se u avionu da su ga zaboravili.![]()
![]()
![]()
Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 11:38 pmIdemo i mi ka federalki lagano. Hvala ti benzema.