A jbg malo nekad treba i muda pokazati.
Ako je neko loš, kakve veze ima što je legitiman. Jeste dok ga ne smaknu a sve su prilike da hoće. I šta onda? Kukati kako nas novi ne vole ?
Jah
Nećemo valjda vjerovati prevarantu Junuzoviću? De…Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:27 pmDobio si clana izvrsnog odbora.....sto se kantonalnog saveza tice idu promjene uskoro....prati samo vijesti.kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:08 pmDošli bi , ali se znalo da će mnogi biti suspendovani i ovako su pokušali samo da bar za jedan dan odgode, mislili su da neće imati kvorum. Osim toga, verifikacija novog delegata mislim da traje do 60 dana, dakle nisu bili dužni odmah ih verifikovati. Njihov dolazak suštinski ne bi puno toga promijenio.
Ali i dalje svi oni imaju većinu, kad tad će se morati uskladiti Statut i verifikovati novi delegati. Mi tu ostajemo u manjini i dugoročno ga duvamo. Živi bili pa vidjeli. Da smo bar sad skupo prodali kožu i da smo bar dobili člana Izvršnog odbora NFSBiH, ja bih rekao ok. Ovako, sve ovo je katastrofalno odrađeno. Izgubili obraz, a ništa dobili nismo.
1/1, pratio sam ti stav oko ovog pitanja, u potpunosti se slažem.kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 1:30 pmNaguženi smo i mi samo još nismo svjesni. A one silne suspenzije zbog kojih su uspjeli nekako imati kvorum sigurno nemaju osnove i ako se pokrenu procesu sve će pasti. Ja ne mogu da vjerujem da neko naš nakon svega može sjesti sa Čolpom i kompanijom. Pitamo li se uopće šta će biti sutra, jer zakonski ta silna udruženja MORAJU biti izbačena iz saveza? S kim ćemo tad sarađivati? Šta za naredne izbore? Baš od drveta ne vidimo šumu.
Otisao je trbonja da se “pobije” pa su ga nasi ostavili na cjedilu.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:19 pmKako god to je zvanični savez i zvanična skupština i tu se treba borit, pa šta bude i ne treba odustajat...kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:17 pmNe nego što smo pružili ruke ljudima koji su suspendovali našeg delegata. Previše se fokusirate na kone, 10 puta sam napisao da oni nisu bitni uopće.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:12 pmkoji bolan obraz, jel to sto nismo na sijelo otisli
Po meni je greška ovo što su pitari uradili. Dođi u zgradu saveza to je i naš savez, pa se pobi ako treba al nemoj se sastajat po ćoškovima...
Trbonja je kolaterala očito, a Junuzović nam dobar… presmiješno.zlocestibradonja je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:46 pmOtisao je trbonja da se “pobije” pa su ga nasi ostavili na cjedilu.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:19 pmKako god to je zvanični savez i zvanična skupština i tu se treba borit, pa šta bude i ne treba odustajat...
Po meni je greška ovo što su pitari uradili. Dođi u zgradu saveza to je i naš savez, pa se pobi ako treba al nemoj se sastajat po ćoškovima...
Meni ovo sve zestoko smrdi, sad ce jos jedan podobni kriminalac junuzovic da zasjedne. Sjasi kurta da uzjase murta
Ko bi bio po tebi adekvatna osoba u izvrsnom odboru....a da nije prevarant kako ti kazes...kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:41 pmNećemo valjda vjerovati prevarantu Junuzoviću? De…Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:27 pmDobio si clana izvrsnog odbora.....sto se kantonalnog saveza tice idu promjene uskoro....prati samo vijesti.kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:08 pm
Došli bi , ali se znalo da će mnogi biti suspendovani i ovako su pokušali samo da bar za jedan dan odgode, mislili su da neće imati kvorum. Osim toga, verifikacija novog delegata mislim da traje do 60 dana, dakle nisu bili dužni odmah ih verifikovati. Njihov dolazak suštinski ne bi puno toga promijenio.
Ali i dalje svi oni imaju većinu, kad tad će se morati uskladiti Statut i verifikovati novi delegati. Mi tu ostajemo u manjini i dugoročno ga duvamo. Živi bili pa vidjeli. Da smo bar sad skupo prodali kožu i da smo bar dobili člana Izvršnog odbora NFSBiH, ja bih rekao ok. Ovako, sve ovo je katastrofalno odrađeno. Izgubili obraz, a ništa dobili nismo.
pa pitari bi te prvi ugasili da mogu. Zivis u bajkama.igla je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:57 pmPreviše miješate navijačke i rivalske osjećaje sa stvarima koje nemaju apsolutno nikakve veze s navijačkim svijetom.
To što se navijači međusobno kolju nema nikakve veze sa izborom predstavnika u savezu. Tu odlučuju klubovi koji trebaju da gledaju svoj interes koji se nekada podudara s rivalima, nekada ne. Ako ne bude napretka u bh fudbalu i bh klubovima, onda neće ni navijačima tih klubova.
Na svoju ruku.zlocestibradonja je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:46 pmOtisao je trbonja da se “pobije” pa su ga nasi ostavili na cjedilu.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:19 pmKako god to je zvanični savez i zvanična skupština i tu se treba borit, pa šta bude i ne treba odustajat...
Meni ovo sve zestoko smrdi, sad ce jos jedan podobni kriminalac junuzovic da zasjedne. Sjasi kurta da uzjase murta
Ja ovdje ne dijelim ove sjednice na pitarsku i nepitarsku, već Čolpa i drugovi protiv ostatka ekipe.svraka je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 4:07 pmpa pitari bi te prvi ugasili da mogu. Zivis u bajkama.igla je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:57 pmPreviše miješate navijačke i rivalske osjećaje sa stvarima koje nemaju apsolutno nikakve veze s navijačkim svijetom.
To što se navijači međusobno kolju nema nikakve veze sa izborom predstavnika u savezu. Tu odlučuju klubovi koji trebaju da gledaju svoj interes koji se nekada podudara s rivalima, nekada ne. Ako ne bude napretka u bh fudbalu i bh klubovima, onda neće ni navijačima tih klubova.
Mentalni sklop uhljupa je takav....kako u klubu tako i na tribini...isti qrac...znam samo da imaju mogucnost ugasili bi nas...igla je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:57 pmPreviše miješate navijačke i rivalske osjećaje sa stvarima koje nemaju apsolutno nikakve veze s navijačkim svijetom.
Pa eto nema Colpe sta je problem.igla je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 4:09 pmJa ovdje ne dijelim ove sjednice na pitarsku i nepitarsku, već Čolpa i drugovi protiv ostatka ekipe.svraka je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 4:07 pmpa pitari bi te prvi ugasili da mogu. Zivis u bajkama.igla je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:57 pmPreviše miješate navijačke i rivalske osjećaje sa stvarima koje nemaju apsolutno nikakve veze s navijačkim svijetom.
Nafilovani pitarskom pricom.
Hahahaha, a šta je trebao, da šuti na lopovluke, je li? Je li trebao da šuti, reci mi samo to? Je li to Željin interes? Da šutimo dok neko drugi radi protiv skoro svih klubova iz kantona zarad ličnih interesa? Je li to Željin DNK? Je li to Željina filozofija?Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 4:08 pmNa svoju ruku.zlocestibradonja je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:46 pmOtisao je trbonja da se “pobije” pa su ga nasi ostavili na cjedilu.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:19 pm
Kako god to je zvanični savez i zvanična skupština i tu se treba borit, pa šta bude i ne treba odustajat...