Moderator/ica: storm_raider
Hladno Miske sa Ivicomstaaarinavijac je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:48 pmNe znam je li smisleno ponoviti - shvatite da mi kao narod NISMO dovoljno ozbiljini da pravimo dobre stvari , dobre projekte , velike uspjehe ...
Evo vam primjer kluba sa Koševa - uložene su dobre pare u isti ali su nakon toga nekoliko puta gubili od trećerazrednih ekipa , uletali u dugove , u samom klubu nestručni tipovi pokušavali da finansjijski hajruju , itd. itd...
Kod nas opet mahala, sebični lični interesi , neznanje , "podapinjanje " onim koji su pokušali da učine nešto korisno , primitivizam , diletantizam ...
I još jednom , Džeko , Ivica, Misimović su samo izuzeci , a ne pravilo ...
Za Basica je Murinjo.kokoška je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:07 pmSto se Edise spustas na ovaj nivo, haj sto si neznalica i kao trener a i kao igrac bio pa imaj bar malo dostojanstv i nemoj sebi ovo dozvoljavati da po forumu blatis sve trenere redom jer si dobio nogu koju si zasluzio i ranije pa su te trpili radi suza ratnickih, nevlja ti to nikako...volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:58 pmDruze napada te Hrvanovic, Malekinusic. Od tih 35 nema Balica, Bradarica, igra se 11 na 11. Realan rezultat veceras je 5-1.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:52 pm
Ma kakav ba otkaz uouzbiljite se. Prvo predviđaju da će nas satrat i onda kad te jedva u zadnjoj minuti pobjede ne valja, otkaz, ne valja niko. Igrali smo protiv daleko najbolje ekipe u državi koja ima 35 DOBRIH igrača, a mi u vrh glave 5 da iole valjaju, i to je upitno.
Igrali smo protiv ovih igraca milijardu puta. Prosle godine smo ih razvalili sa Edisom u obje utakmice, a oni su bili jaci nego veceras.
Ovo je odron odrona. Ima Basic : Stilica, Amoaha, Cocalica, Mekica ta su cetri igraca najbolja na svojim pozicijama. Sasvim ok rijesenja Haracic, Ovcina, Jasarevic..
Nije bas da smo toliko losi da nas i Sloga dobije 3:0.
Moze li mi iko potvrdit da je ovo istina za ova imena?AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:47 pmOd Calusica, Sosica, Mehmedovica, Krdzalica koje je zelio nas trener kod nas, dobio je igrace potpisane sa probe. Treba naglasiti da je njegova zelja bio samo Rustemovic, i to kao zadnja opcija od svih igraca koji su dosli. Cisto da se zna. Odoh popit paracetamol i ususkat se, pa nek sav ovaj bijes izadje na znoj. Laku noc ekipa i cuvajte zdravlje.
Cekaj, cekaj... Cekaj...volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:53 pmZa Basica je Murinjo.kokoška je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:07 pmSto se Edise spustas na ovaj nivo, haj sto si neznalica i kao trener a i kao igrac bio pa imaj bar malo dostojanstv i nemoj sebi ovo dozvoljavati da po forumu blatis sve trenere redom jer si dobio nogu koju si zasluzio i ranije pa su te trpili radi suza ratnickih, nevlja ti to nikako...volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:58 pm
Druze napada te Hrvanovic, Malekinusic. Od tih 35 nema Balica, Bradarica, igra se 11 na 11. Realan rezultat veceras je 5-1.
Igrali smo protiv ovih igraca milijardu puta. Prosle godine smo ih razvalili sa Edisom u obje utakmice, a oni su bili jaci nego veceras.
Ovo je odron odrona. Ima Basic : Stilica, Amoaha, Cocalica, Mekica ta su cetri igraca najbolja na svojim pozicijama. Sasvim ok rijesenja Haracic, Ovcina, Jasarevic..
Nije bas da smo toliko losi da nas i Sloga dobije 3:0.
Dao je i u prvom mandatu Misketu korisnih savjeta samo sto egoista nije slusao.
Čelnicima kluba bih poručio da se ne miješaju u nešto što ne znaju. To je životno pravilo. Nije dovoljna transparentnost, morate nešto znati da biste rukovodili jednim fudbalskim klubom. Ako neko promijeni četiri trenera u sezoni, onda definitivno nešto nije u redu. Možemo govoriti i o novcu. Kad se sve sabere, više sam ga donio, nego odnio. Rado sam pet godina sa Amirom Hadžiahmetovićem i Riadom Bajićem, koji je želio prekinuti karijeru. Bio sam pomoćnik Milomiru Odoviću u stručnom štabu kada smo stigli do trećeg pretkola Evropske lige. Od prodaje naše djece i plasmana u Evropu, zaradili smo više od tri miliona KM. Da ne spominjem koliko sam novca halalio kada sam bio igrač, kada sam za plaću od hiljadu KM igrao protiv Newcastlea. Ali, eto, sada ne mogu trenirati ni cicibane rođene 2013. godine."fcz je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:57 pmCekaj, cekaj... Cekaj...volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:53 pmZa Basica je Murinjo.kokoška je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:07 pm
Sto se Edise spustas na ovaj nivo, haj sto si neznalica i kao trener a i kao igrac bio pa imaj bar malo dostojanstv i nemoj sebi ovo dozvoljavati da po forumu blatis sve trenere redom jer si dobio nogu koju si zasluzio i ranije pa su te trpili radi suza ratnickih, nevlja ti to nikako...
Stani...
Zaustavimo se na sekund.
Moze muzika malo tise? Hvala.
Znaci... Edis dao Misketu par savjeta? Edis? Misketu dao savjeta? Korisnih savjeta? Edis Mulalic?
Ti si odavno bio zreo za bana ovdje.Sad si samo isplutao.A zna se dobro sts pluta....volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:57 pmInace svugdje na svijetu treneri dobiju sto im je zelja. Zeljo je takav klub, gdje mi ne mozemo ispunjavati zelje svakome.
Sreca nisu dosli gore nabrojani, ako ih je on skautirao kao Rustema, Turanjanina (prva izmjena) bolje sto nisu dosli.
volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:59 pmČelnicima kluba bih poručio da se ne miješaju u nešto što ne znaju. To je životno pravilo. Nije dovoljna transparentnost, morate nešto znati da biste rukovodili jednim fudbalskim klubom. Ako neko promijeni četiri trenera u sezoni, onda definitivno nešto nije u redu. Možemo govoriti i o novcu. Kad se sve sabere, više sam ga donio, nego odnio. Rado sam pet godina sa Amirom Hadžiahmetovićem i Riadom Bajićem, koji je želio prekinuti karijeru. Bio sam pomoćnik Milomiru Odoviću u stručnom štabu kada smo stigli do trećeg pretkola Evropske lige. Od prodaje naše djece i plasmana u Evropu, zaradili smo više od tri miliona KM. Da ne spominjem koliko sam novca halalio kada sam bio igrač, kada sam za plaću od hiljadu KM igrao protiv Newcastlea. Ali, eto, sada ne mogu trenirati ni cicibane rođene 2013. godine."fcz je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:57 pmCekaj, cekaj... Cekaj...volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:53 pm
Za Basica je Murinjo.
Stani...
Zaustavimo se na sekund.
Znaci... Edis dao Misketu par savjeta? Edis? Misketu dao savjeta? Korisnih savjeta? Edis Mulalic?
Kako dovesti kad ublehe iz uprave ne mogu da obezbjede sredstva za iste jer nisu sposobni namaci nesto sa strane nego samo akcije pomozi ba to jedino sto znaju.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:55 pmMoze li mi iko potvrdit da je ovo istina za ova imena?AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:47 pmOd Calusica, Sosica, Mehmedovica, Krdzalica koje je zelio nas trener kod nas, dobio je igrace potpisane sa probe. Treba naglasiti da je njegova zelja bio samo Rustemovic, i to kao zadnja opcija od svih igraca koji su dosli. Cisto da se zna. Odoh popit paracetamol i ususkat se, pa nek sav ovaj bijes izadje na znoj. Laku noc ekipa i cuvajte zdravlje.
Ako jes,onda stvarno nista ne treba ni zamjerit
Jeli to govorimo o.liku koji je pokojnom Odi slomio vrat....volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:59 pmČelnicima kluba bih poručio da se ne miješaju u nešto što ne znaju. To je životno pravilo. Nije dovoljna transparentnost, morate nešto znati da biste rukovodili jednim fudbalskim klubom. Ako neko promijeni četiri trenera u sezoni, onda definitivno nešto nije u redu. Možemo govoriti i o novcu. Kad se sve sabere, više sam ga donio, nego odnio. Rado sam pet godina sa Amirom Hadžiahmetovićem i Riadom Bajićem, koji je želio prekinuti karijeru. Bio sam pomoćnik Milomiru Odoviću u stručnom štabu kada smo stigli do trećeg pretkola Evropske lige. Od prodaje naše djece i plasmana u Evropu, zaradili smo više od tri miliona KM. Da ne spominjem koliko sam novca halalio kada sam bio igrač, kada sam za plaću od hiljadu KM igrao protiv Newcastlea. Ali, eto, sada ne mogu trenirati ni cicibane rođene 2013. godine."fcz je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:57 pmCekaj, cekaj... Cekaj...volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:53 pm
Za Basica je Murinjo.
Stani...
Zaustavimo se na sekund.
Ma bruka, i onda nešto očekujemo, a čovjeku mrtve amatere uvalili. Što je najtužnije, ništa nemoguće nije tražio, bez problema su se mogli dovesti ti igrači. Ekipa bi top bila sa njima, Barca za ovu sad. Ne znam jesam li i ja prije spominjao Ćalušića, dok je trajao prelazni rok. Sjećam se da je Bašić pričao o njemu, da mu je on bio mozak ekipe, beton igrač. Kad su mu njega prodali da je katastrofa bila, jer mu nisu doveli ni približno adekvatnu zamjenu. Identična situacija kao kod nas sa Santosom i Hodžićem, dva od tri najbolja igrača ekipe ti odu, i gospoda ne dovede nikakve zamjene za njih. Ćalušić je u Istri, više na klupi i van sastava, ali bi nama došao kao kec na desetku, školovan, dobar igrač. Na zimu ga pokušati zaganjati, uz dobre zimske pripreme imaš top veznjaka na proljeće. A još se ne mora prilagođavati Bašiću, jer su radili skupa.AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:47 pmOd Calusica, Sosica, Mehmedovica, Krdzalica koje je zelio nas trener kod nas, dobio je igrace potpisane sa probe. Treba naglasiti da je njegova zelja bio samo Rustemovic, i to kao zadnja opcija od svih igraca koji su dosli. Cisto da se zna. Odoh popit paracetamol i ususkat se, pa nek sav ovaj bijes izadje na znoj. Laku noc ekipa i cuvajte zdravlje.