Moderator/ica: storm_raider

Jacksparrow
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 24, 2023 10:45 pm

Al koji smo sami sebi dusmani, krenut od ovog foruma i pojedinih forumasa koji pisu pa zvanicne stranice i komentatora na istoj, pa onda do samog stadiona. Pored toliko neprijatelja najveci smo sami sebi
FCŽ

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:47 pm

Od Calusica, Sosica, Mehmedovica, Krdzalica koje je zelio nas trener kod nas, dobio je igrace potpisane sa probe. Treba naglasiti da je njegova zelja bio samo Rustemovic, i to kao zadnja opcija od svih igraca koji su dosli. Cisto da se zna. Odoh popit paracetamol i ususkat se, pa nek sav ovaj bijes izadje na znoj. Laku noc ekipa i cuvajte zdravlje.
Željezničar ante portas !

505 VITEŠKA
Kontakt:

Ma niko drugi nego navijaci sahranili ovaj klub

Ne mogu vise,do guse je doslo,zdr!vlje ode

staaarinavijac
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:48 pm

Ne znam je li smisleno ponoviti - shvatite da mi kao narod NISMO dovoljno ozbiljini da pravimo dobre stvari , dobre projekte , velike uspjehe ...
Evo vam primjer kluba sa Koševa - uložene su dobre pare u isti ali su nakon toga nekoliko puta gubili od trećerazrednih ekipa , uletali u dugove , u samom klubu nestručni tipovi pokušavali da finansjijski hajruju , itd. itd...
Kod nas opet mahala, sebični lični interesi , neznanje , "podapinjanje " onim koji su pokušali da učine nešto korisno , primitivizam , diletantizam ...
I još jednom , Džeko , Ivica, Misimović su samo izuzeci , a ne pravilo ...

volimtezeljo

ned sep 24, 2023 10:51 pm

Edis 10 poraza za godinu ipo, ovaj 7 za ovaj kratki period. I on radi na nekom sistemu, sistem da ostanemo u ligi?

Uz napomenu da je sad klub u puno boljem stanju u odnosu proslu godinu, a petoduplo u odnosu na stanje kad je Edis dosao.

volimtezeljo

ned sep 24, 2023 10:52 pm

staaarinavijac je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:48 pm
Ne znam je li smisleno ponoviti - shvatite da mi kao narod NISMO dovoljno ozbiljini da pravimo dobre stvari , dobre projekte , velike uspjehe ...
Evo vam primjer kluba sa Koševa - uložene su dobre pare u isti ali su nakon toga nekoliko puta gubili od trećerazrednih ekipa , uletali u dugove , u samom klubu nestručni tipovi pokušavali da finansjijski hajruju , itd. itd...
Kod nas opet mahala, sebični lični interesi , neznanje , "podapinjanje " onim koji su pokušali da učine nešto korisno , primitivizam , diletantizam ...
I još jednom , Džeko , Ivica, Misimović su samo izuzeci , a ne pravilo ...
Hladno Miske sa Ivicom :klanjase2:
Ovo je za bana!

I da nije do naroda, u stavri jeste zbog takvih kao i ti slicni. Vama ublehe moze bacati svaka budala. Dodje prica vam o sistemima, a nas Gosk prebije na sred Grbavice.
Kakav je to sistem zivota vam?
Zadnja izmjena: volimtezeljo, dana/u ned sep 24, 2023 10:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

volimtezeljo

ned sep 24, 2023 10:53 pm

kokoška je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:07 pm
volimtezeljo je napisao/la:
ned sep 24, 2023 9:58 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
ned sep 24, 2023 9:52 pm

Ma kakav ba otkaz uouzbiljite se. Prvo predviđaju da će nas satrat i onda kad te jedva u zadnjoj minuti pobjede ne valja, otkaz, ne valja niko. Igrali smo protiv daleko najbolje ekipe u državi koja ima 35 DOBRIH igrača, a mi u vrh glave 5 da iole valjaju, i to je upitno.
Druze napada te Hrvanovic, Malekinusic. Od tih 35 nema Balica, Bradarica, igra se 11 na 11. Realan rezultat veceras je 5-1.
Igrali smo protiv ovih igraca milijardu puta. Prosle godine smo ih razvalili sa Edisom u obje utakmice, a oni su bili jaci nego veceras.

Ovo je odron odrona. Ima Basic : Stilica, Amoaha, Cocalica, Mekica ta su cetri igraca najbolja na svojim pozicijama. Sasvim ok rijesenja Haracic, Ovcina, Jasarevic..
Nije bas da smo toliko losi da nas i Sloga dobije 3:0.
Sto se Edise spustas na ovaj nivo, haj sto si neznalica i kao trener a i kao igrac bio pa imaj bar malo dostojanstv i nemoj sebi ovo dozvoljavati da po forumu blatis sve trenere redom jer si dobio nogu koju si zasluzio i ranije pa su te trpili radi suza ratnickih, nevlja ti to nikako...
Za Basica je Murinjo.
Dao je i u prvom mandatu Misketu korisnih savjeta samo sto egoista nije slusao.

Jacksparrow
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:54 pm

Hocemo edisa
FCŽ

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:55 pm

AsharaK je napisao/la:
Od Calusica, Sosica, Mehmedovica, Krdzalica koje je zelio nas trener kod nas, dobio je igrace potpisane sa probe. Treba naglasiti da je njegova zelja bio samo Rustemovic, i to kao zadnja opcija od svih igraca koji su dosli. Cisto da se zna. Odoh popit paracetamol i ususkat se, pa nek sav ovaj bijes izadje na znoj. Laku noc ekipa i cuvajte zdravlje.
Moze li mi iko potvrdit da je ovo istina za ova imena?

Ako jes,onda stvarno nista ne treba ni zamjerit

fcz
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:57 pm

kokoška je napisao/la:
ned sep 24, 2023 9:58 pm

Druze napada te Hrvanovic, Malekinusic. Od tih 35 nema Balica, Bradarica, igra se 11 na 11. Realan rezultat veceras je 5-1.
Igrali smo protiv ovih igraca milijardu puta. Prosle godine smo ih razvalili sa Edisom u obje utakmice, a oni su bili jaci nego veceras.

Ovo je odron odrona. Ima Basic : Stilica, Amoaha, Cocalica, Mekica ta su cetri igraca najbolja na svojim pozicijama. Sasvim ok rijesenja Haracic, Ovcina, Jasarevic..
Nije bas da smo toliko losi da nas i Sloga dobije 3:0.
Sto se Edise spustas na ovaj nivo, haj sto si neznalica i kao trener a i kao igrac bio pa imaj bar malo dostojanstv i nemoj sebi ovo dozvoljavati da po forumu blatis sve trenere redom jer si dobio nogu koju si zasluzio i ranije pa su te trpili radi suza ratnickih, nevlja ti to nikako...
Za Basica je Murinjo.
Cekaj, cekaj... Cekaj...

Stani...

Zaustavimo se na sekund.

Moze muzika malo tise? Hvala.

Znaci... Edis dao Misketu par savjeta? Edis? Misketu dao savjeta? Korisnih savjeta? Edis Mulalic?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

volimtezeljo

Inace svugdje na svijetu treneri dobiju sto im je zelja. Zeljo je takav klub, gdje mi ne mozemo ispunjavati zelje svakome.
Sreca nisu dosli gore nabrojani, ako ih je on skautirao kao Rustema, Turanjanina (prva izmjena) bolje sto nisu dosli.

volimtezeljo

ned sep 24, 2023 10:59 pm

fcz je napisao/la:
kokoška je napisao/la:

Za Basica je Murinjo.
Cekaj, cekaj... Cekaj...

Stani...

Zaustavimo se na sekund.

Znaci... Edis dao Misketu par savjeta? Edis? Misketu dao savjeta? Korisnih savjeta? Edis Mulalic?
Čelnicima kluba bih poručio da se ne miješaju u nešto što ne znaju. To je životno pravilo. Nije dovoljna transparentnost, morate nešto znati da biste rukovodili jednim fudbalskim klubom. Ako neko promijeni četiri trenera u sezoni, onda definitivno nešto nije u redu. Možemo govoriti i o novcu. Kad se sve sabere, više sam ga donio, nego odnio. Rado sam pet godina sa Amirom Hadžiahmetovićem i Riadom Bajićem, koji je želio prekinuti karijeru. Bio sam pomoćnik Milomiru Odoviću u stručnom štabu kada smo stigli do trećeg pretkola Evropske lige. Od prodaje naše djece i plasmana u Evropu, zaradili smo više od tri miliona KM. Da ne spominjem koliko sam novca halalio kada sam bio igrač, kada sam za plaću od hiljadu KM igrao protiv Newcastlea. Ali, eto, sada ne mogu trenirati ni cicibane rođene 2013. godine."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Inace svugdje na svijetu treneri dobiju sto im je zelja. Zeljo je takav klub, gdje mi ne mozemo ispunjavati zelje svakome.
Sreca nisu dosli gore nabrojani, ako ih je on skautirao kao Rustema, Turanjanina (prva izmjena) bolje sto nisu dosli.
Ti si odavno bio zreo za bana ovdje.Sad si samo isplutao.A zna se dobro sts pluta....
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:00 pm

Do kada ce se trpiti igraci ako bojkotuju? Sve jedni te isti se pljuju, pojedinci su zasticeni ko polarne mede.

Ako je istina za gore pomenute igrace onda Basic to mora reci.

Bekrija picko, **** ti Jakovljevic i Zrinjski sve.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:02 pm

"Vi ste bili ekipa boraca, Jakovljević vam psuje, a niko ne reaguje na to. Zašto?", pitao je novinar.

"Ne znam... Nije to samo problem na ovoj utakmici. Ima tu dosta stvari za koje ne znam zašto se dešavaju Želji. Neću da pričam i danas je bilo vidljivo, vidljive su bile na pet utakmica od osam odigranih. Ne bi vam znao dati odgovor, izvinjavam se".

Eto ga, bravo Basicu...znaci bojkot.

Usput ono je Mekicu bio 3. Karton i ne igra protiv Sirokog...ono je karton da se oduzme pola plate.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fcz
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:03 pm

fcz je napisao/la:

Za Basica je Murinjo.
Cekaj, cekaj... Cekaj...

Stani...

Zaustavimo se na sekund.

Čelnicima kluba bih poručio da se ne miješaju u nešto što ne znaju. To je životno pravilo. Nije dovoljna transparentnost, morate nešto znati da biste rukovodili jednim fudbalskim klubom. Ako neko promijeni četiri trenera u sezoni, onda definitivno nešto nije u redu. Možemo govoriti i o novcu. Kad se sve sabere, više sam ga donio, nego odnio. Rado sam pet godina sa Amirom Hadžiahmetovićem i Riadom Bajićem, koji je želio prekinuti karijeru. Bio sam pomoćnik Milomiru Odoviću u stručnom štabu kada smo stigli do trećeg pretkola Evropske lige. Od prodaje naše djece i plasmana u Evropu, zaradili smo više od tri miliona KM. Da ne spominjem koliko sam novca halalio kada sam bio igrač, kada sam za plaću od hiljadu KM igrao protiv Newcastlea. Ali, eto, sada ne mogu trenirati ni cicibane rođene 2013. godine."
slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

south side
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:04 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:55 pm
AsharaK je napisao/la:
Moze li mi iko potvrdit da je ovo istina za ova imena?

Ako jes,onda stvarno nista ne treba ni zamjerit
Kako dovesti kad ublehe iz uprave ne mogu da obezbjede sredstva za iste jer nisu sposobni namaci nesto sa strane nego samo akcije pomozi ba to jedino sto znaju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:08 pm

Joj ove dvojice jesu se upalili hahahahahahahhahahhaha.
Jedan Edisa citira, drugi "namiče nesto sa strane"

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:09 pm

fcz je napisao/la:

Za Basica je Murinjo.
Cekaj, cekaj... Cekaj...

Stani...

Zaustavimo se na sekund.

Jeli to govorimo o.liku koji je pokojnom Odi slomio vrat....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Maestro_1921
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:10 pm

AsharaK je napisao/la:
Ma bruka, i onda nešto očekujemo, a čovjeku mrtve amatere uvalili. Što je najtužnije, ništa nemoguće nije tražio, bez problema su se mogli dovesti ti igrači. Ekipa bi top bila sa njima, Barca za ovu sad. Ne znam jesam li i ja prije spominjao Ćalušića, dok je trajao prelazni rok. Sjećam se da je Bašić pričao o njemu, da mu je on bio mozak ekipe, beton igrač. Kad su mu njega prodali da je katastrofa bila, jer mu nisu doveli ni približno adekvatnu zamjenu. Identična situacija kao kod nas sa Santosom i Hodžićem, dva od tri najbolja igrača ekipe ti odu, i gospoda ne dovede nikakve zamjene za njih. Ćalušić je u Istri, više na klupi i van sastava, ali bi nama došao kao kec na desetku, školovan, dobar igrač. Na zimu ga pokušati zaganjati, uz dobre zimske pripreme imaš top veznjaka na proljeće. A još se ne mora prilagođavati Bašiću, jer su radili skupa.
Šošić igra standardno u Radomlju, pitanje je da li bi i on došao, i da li bi ga pustili iz Radomlja.
Krdžalić vrhunski mladi igrač, na klupi u Lokomotivi sjedi. Umjesto njima, Dinamo ga je mogao posuditi nama, iako su im oni filijala. Mehmedović i Karić nisu ni u protokolu tamo, kako bar njih da nismo mogli na posudbu dovesti.
E moj Bekrija i Upravo, čovjeka ste pod autobus bacili i ušutili se. Ovo sve ide vama na dušu!
PODRŠKA TRENERU, APSOLUTNA PODRŠKA!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 43 gosta.

Prijava  •  Registracija